fxDreema

• Register
    • Login
    • Search
    • Back to the main page
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Search

گروه روبومستر سلیمانی خواه

Questions & Answers
    431
    2218
    450066
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      sajjad1366 last edited by

سلام تست کنید احتمالا کال شدین بعدش دیگه معامله باز نمیکنه

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        sajjad1366 last edited by

سلام نتیجه رو نگا هکنید احتمالا کال شدین

• H
          hossin022 last edited by

باسلام چرا توی این رباتی که من عین خود استاد درست کردم اون مستطیل رو همون موقع استارت برنامه رسم میکنه مشکل ازکجاست

H mehdi1404 2 Replies Last reply Reply Quote 0
          • H
            hossin022 @hossin022 last edited by

@hossin022 new break out(15).mq4![alt text](image url)

• S
              sbvajihi @mehdi1404 last edited by

@mehdi1404 ایده بسیار خوب و بجا و هوشمندانه ای بودجای زبان فارسی توی خیلی از انجمنها خالیه

mehdi1404 1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • A
                Amir.meli last edited by

سلام من نمی تونم عضو کانال بشم ؟ کسی تونسته؟

mehdi1404 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • majidai
                  majidai last edited by

سلام من میخوام اگه مین لاین تو مک دی رفت بالای 0.77 و برگشت پایین روی بالاترین نقطه یه خط عمودی بکشه فکر میکردم مثل واگرایی آر اس آی باشه ولی خط رو روی جایی میندازه که مین لاین اومده زیر خط کسی میدونه مشکلش کجاست https://fxdreema.com/shared/9kNjtTwne

• S
                    seyedi @aliems last edited by

@aliems این آقا از اسم آقای سلیمانی خواه برای تبلیغ کانال ارز دیجیتال استفاده میکند،البته بدون اجازه ایشون

• N
                      narsha @majidai last edited by

@majidai
                      بله میشه از بلاک زیر استفاده کنین برای تعیین تایم های مختلف
                      controlling Block / set current time frame for next Block

H M 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                      • N
                        ntt1 last edited by

سلام
                        روزبخیر
                        برای خرید وفروش پله ای که استاد سلیمانی گفه بودن
                        زمانی که میخواهیم /هم مارکت اردر داشته باشیم و هم پندینگ اردر
                        حد ضرر ها تغییر میکرد
                        اما تارگت یکسان بود .
                        چجوری توی( پندینگ اردر گیرید) تارگت رو تعیین کنم که برای همه اردرها یکی باشه و همون تارگت مارکت اردرباشه؟
                        ممنون

• N
                          ntt1 @mehdi1404 last edited by

@mehdi1404 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

@aliems said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

@momo4612
                          سلام
                          داداش اگه مشکلتو حل کردی ب ما هم بگو. منم همین مشکلو دارم کلافه شدم بس امتحان کردم

سلام، مشکلتون چیه دوست عزیز، ؟؟؟
                          لطفا در صورت پاسخ از ریپلای که اینجا گزینه کیوتوهست حتما استفاده کنید تا تاپیک شما به اول صف منتقل و دیده بشه تا زودتر پاسخ‌تون رو دریافت کنید

Mehditrade9.t.me

سلام
                          روزبخیر
                          برای خرید وفروش پله ای که استاد سلیمانی گفه بودن
                          زمانی که میخواهیم /هم مارکت اردر داشته باشیم و هم پندینگ اردر
                          حد ضرر ها تغییر میکرد
                          اما تارگت یکسان بود .
                          چجوری توی( پندینگ اردر گیرید) تارگت رو تعیین کنم که برای همه اردرها یکی باشه و همون تارگت مارکت اردرباشه؟
                          ممنون

• A
                            abz last edited by

سلام دوستان وقت بخیر
                            یدونه ربات درست کردم میخوام یه شرط بزارم که اگه رفت تو ضرر مثلا اگه 1000 دلار شد 700 دلار ربات دیگه معامله باز نکنه از کدوم قسمت باید انجام بدم
                            ممنون میشم راهنمایی کنین

O 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                            • mmmmmmmmmm
                              mmmmmmmmmm last edited by mmmmmmmmmm

دوستان سلام . من استراتژی گلد شادو استاد رو دارم رباط میکنم . یه توضیحی از استراتژی بدم یاد اوری بشه . برای بای باید کندل 38 پیپی یک ساعته رو پیدا کنیم و لو کندل 38 پیپی رو بزاریم محدوده خرید که اگه بعدا قیمت رفت بالا و دوباره برگشت به اون لو کندل 38 پیپی یا محدوده خرید ما رسید (کراس کرد یا مساوی شد ) بعد ببینیم تو تایم دو دقیقه کندلی بالای دانچن چنل اگر بسته شد بای بگیریم . من تا اینجا که لینک گذاشتم پیش رفتم اما مشکلاتی که دارم و خیلی کلنجار رفتم ونتونستم حل کنم تا اینجا ایناس: وقتی کندل ها میرن بالا و میان پایین که به محدوده خرید ما برخورد کنن این برخورد چجوری باید نوشته بشه ؟ من کراس رو به پایین رو با کندل لو و کندل کلوز تو کندل آیدی صفر و یک امتحان کردم ولی جواب نمیده و تو استراتژی تستر عمل نمیکنه . دوم اینکه این روش رو تست کردم که همون اول که نقطه خرید رو تعریف کردم همون جا یه پندیگ بای گذاشتم . اما پندینگ بای باید از نوع بای استاپ باشه که من تو اف ایکس دریما گزینه بای استاپ و بای لیمیت پیدا نکردم . چون میخوام تریلینگ پندینگ بذارم براش .
                              مشکل بعدیم اینه تو تایم یک ساعته چجوری اون دستور دو دقیقه ای که کندل باید بالای دانچن بسته بشه رو اعمال کنم.
                              لینک رو میذارم ممنون میشم راهنمایی کنید
                              https://fxdreema.com/shared/o4z6cQhFc

majidai mehdi1404 3 Replies Last reply Reply Quote 0
                              • O
                                omidfathy @abz last edited by

@abz سلام از قسمت trading action -close losable trade

• M
                                  matcoiran last edited by

سلام دوستان لینک زیر یکی از استراتژی های دوره هست فقط چرا توی آموزش کار میکرد ولی الان برای من کار نمیکنه؟
                                  https://fxdreema.com/shared/hjEl59YIb

majidai 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                  • majidai
                                    majidai @mmmmmmmmmm last edited by

@mehrdad-zaiemi said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

دوستان سلام . من استراتژی گلد شادو استاد رو دارم رباط میکنم . یه توضیحی از استراتژی بدم یاد اوری بشه . برای بای باید کندل 38 پیپی یک ساعته رو پیدا کنیم و لو کندل 38 پیپی رو بزاریم محدوده خرید که اگه بعدا قیمت رفت بالا و دوباره برگشت به اون لو کندل 38 پیپی یا محدوده خرید ما رسید (کراس کرد یا مساوی شد ) بعد ببینیم تو تایم دو دقیقه کندلی بالای دانچن چنل اگر بسته شد بای بگیریم . من تا اینجا که لینک گذاشتم پیش رفتم اما مشکلاتی که دارم و خیلی کلنجار رفتم ونتونستم حل کنم تا اینجا ایناس: وقتی کندل ها میرن بالا و میان پایین که به محدوده خرید ما برخورد کنن این برخورد چجوری باید نوشته بشه ؟ من کراس رو به پایین رو با کندل لو و کندل کلوز تو کندل آیدی صفر و یک امتحان کردم ولی جواب نمیده و تو استراتژی تستر عمل نمیکنه . دوم اینکه این روش رو تست کردم که همون اول که نقطه خرید رو تعریف کردم همون جا یه پندیگ بای گذاشتم . اما پندینگ بای باید از نوع بای استاپ باشه که من تو اف ایکس دریما گزینه بای استاپ و بای لیمیت پیدا نکردم . چون میخوام تریلینگ پندینگ بذارم براش .
                                    مشکل بعدیم اینه تو تایم یک ساعته چجوری اون دستور دو دقیقه ای که کندل باید بالای دانچن بسته بشه رو اعمال کنم.

ام ای 5 و 20 رو از کجا آوردی این استراتژی که ام ای نداره در ضمن چون متاتریدر تایم 2 دقیقه نداره نمیشه رباتش کرد مگر از تایمهای 4 ساعته و 5 دقیقه استفاده کنی در کل من نوشتمش ولی ضرر ده بود

mmmmmmmmmm 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • majidai
                                      majidai @mmmmmmmmmm last edited by

@mehrdad-zaiemi said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

ولی برای تمرینت خیلی خوبه در حالت سل روی (های)کندل 1ساعته یه خط افقی بکش بعد با لوپ خط رو پیدا کن و یه متغیر تعریف کن که اگر های کندلی رفت بالای این خط اون متغیر مساوی 1 بشه حالا بیا بنویس تو تایم 2 دقیقه اگر متغیر مساوی 1 بود بیاد شرط دانچن رو چک کن و بعد سل بگیره

mmmmmmmmmm 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                      • majidai
                                        majidai @matcoiran last edited by

@matcoiran said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

سلام دوستان لینک زیر یکی از استراتژی های دوره هست فقط چرا توی آموزش کار میکرد ولی الان برای من کار نمیکنه؟
                                        https://fxdreema.com/shared/hjEl59YIb

امکان داره شرطت سخت باشه پیدا نکنه میتونی تو تایمها یدیگه چکش کنی یا با سایز سایه و بدنه ها بازی کنی

• mehdi1404
                                          mehdi1404 @aliems last edited by

@aliems said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

سلام... این مشکل یکی از بچه هاس ک جواب نگرفته مشکل منم هس کسی میتونه کمکم کنه
                                          سلام من استراتژی رو ربات کردم مشکلم این هست وقتی شرایط فعال میشه تا زمانی که شرایط برقرار هست در هرکندل جدید بعد از بسته شدن پوزیشین قبل یک معامله جدید باز میکنه

سلام دوست عزیز، لینک کد رو بذارید تا بررسی کنم

Mehditrade9.t.me

• mehdi1404
                                            mehdi1404 @sam.trader.83 last edited by

@sam-trader-83 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

سلام.
                                            کسی میدونه چرا درست کار نمیکنه( once per bar)
                                            نسخه رایگان استفاده میکنم

سلام دوست عزیز، کار میکنه،، مشکلتون دقیقا چی هست؟ میتونید لینک کد رو بذارید که بررسی کنم

Mehditrade9.t.me

S 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 15
                                            • 16
                                            • 17
                                            • 110
                                            • 111
                                            • 15 / 111