@Amir_ak2 تو تریلینگ بر اساس استاپ لاس هر چی میری تو سود استاپت میاد بالا حد سودم نمیزاری تریلینگ بر اساس حد سود چجوریه؟
Latest posts made by reza.zakeri
-
RE: گروه روبومستر سلیمانی خواهposted in Questions & Answers
-
سلام یه سوال راجع به تریلینگ داشتم
مثلا اگه حد سودمون 25 پیپ باشه حد ضرر 35 پیپ اگه بخوایم بهش بگیم اگه 25 پیپ رفتی تو سود حد ضرر رو 35 تا بیار بالا بعد که اینکارو کرد 25 پیپ 25پیپ تریل کنه باید تو تریلینگ استاپ چجوری بزنیم -
سلام میخواستم بدونم روش ساخت مارتینگل در جهت روند چجوریه مثلا بهش بگیم اگه سی پیپ رفت تو سود همونجایی که تو سود رفته یه پله دیگه وا کنه؟
-
@majidai سلام این لینک رو میشه ببینید ایرادش کجاست؟
https://fxdreema.com/shared/mNjTwXjLc -
@majidai salam in link ro mishe bebinin fekr konam ye iradi dare mamnoon misham rahnamayi konid
https://fxdreema.com/shared/mNjTwXjLc -
@majidai کانسگتیو لاس میشه ضرر پشت سر هم من اونجوری نمیخوام مثلا اگه یه ضرر شد بعد سود دوباره دوتا ضرر میخوام اینجوری باشه یعنی هم اگه سه تا پشت هم بود بگیره هم مثلا یه ضرر یه سود بعدش مثلا دوتا ضرر؟
-
@majidai اره مثلا از ساعت یک ظهر تا هشت شب گفتم طبق اون چیزی که بهش دادم پوزیشن وا کنه فقط اینو نمیدونم که اگه بخوام بگم توی این بازه زمانی اگه سه تا ضرر شد دیگه پوزیشن وا نکن تا اخر اون روز باید از چی استفاده کنم
-
سلام من میخواستم اگه توی یه ساعت مشخص سه تا ضرر شد تا پایان اون روز دیگه معامله وا نکنه ممنون میشم راهنمایی کنید؟
-
سلام من میخواستم وقتی توی یه ساعت مشخص مثلا سه تا ضرر شد دیگه تو اون روز پوزیشن وا نکنه ممنون میشم راهنمایی کنید
-
RE: Three liss a dayposted in Questions & Answers
@l-andorrà From 1:00 PM to 9:00 PM, if there are three losses, don't open any positions until 9:00 PM, please help me?