گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
من میخوام روباتم،های کندل یکش بزرگتر از های 10 کندل قبلی خودش باشه ولی هر چی لوپ میندازم این دستور رو نمیتونم روش پیاده کنم.
کسی میتونه کمکم کنه؟ -
@momo4612 به نظر من میتونی از گزینه no trade استفاده کنی که تا وقتی این پوزیشن به سرانجام نرسیده پوزیشن بعدی رو باز نکنه
-
@majidai said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@mehdi1404 اگه بخوام یه ربات درست کنم که بر اساس درصد ریسکی که بهش میدم میزان لات رو بده از کجا باید شروع کرد
دقیقا همین رو داخل دوره توضیح داده، فک کنم فصل مدیریت سرمایه بود، اگر رفتی و اونجا نبود، بگو تا برات شماره ویدیو شو پیدا کنم
-
@MohsenGavahi said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
من میخوام روباتم،های کندل یکش بزرگتر از های 10 کندل قبلی خودش باشه ولی هر چی لوپ میندازم این دستور رو نمیتونم روش پیاده کنم.
کسی میتونه کمکم کنه؟سلام، برید توی دوره و پروژه باکس رنج رو نگاه کنید، کد شما دقیقا شبیه اون میشه،
-
سلام دوستان
میخوام سه شرط بزارم که اگر این سه شرط بود خرید انجام بشه و فقط برای بار اول که این سه شرط تکمیل میشه -
@eli1991 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان
میخوام سه شرط بزارم که اگر این سه شرط بود خرید انجام بشه و فقط برای بار اول که این سه شرط تکمیل میشهسلام، شرط هاتو بگو تا بتونم راهنماییت کنم
-
@mehdi1404 مهدی جان رفتم و از روی استاد هم چند بار نگاه کردم ولی باز هم ربات از کندل اول شروع میکنه به پوزیشن گرفتن و های همه کندل ها رو بای میگیره
-
سلام وقت بخیر وقتی بخام یه استراتژی با برقراری دو شرط انجام بشه در برنامه چه تنظیماتی باید باشه ؟
-
سلام
چطوری میشه ترند لاین با زمان مشخص ساخت -
@mehdi1404 مهدی جان رفتم و از روی استاد هم چند بار نگاه کردم ولی باز هم ربات از کندل اول شروع میکنه به پوزیشن گرفتن و های همه کندل ها رو بای میگیره
دوست عزیز کاش روی تاپیک مورد نظر کیوت رو بزنید کار همون ریپلای رو میکنه، چون من اکثر دوستان رو راهنمایی میکنم و وقتی مجدد روی سوال قبلی سوال دارید من نمیدونم کدوم رو میگید، کیوت کار همون ریپلای رو میکنه، ممنون میشم اگر از این گزینه استفاده کنید، مکان کیوت هست زیر کامنت یه گزینه ریپلای نوشته و کنار ریپلای نوشته کیوت Quote
-
دوستان خواهشا از گزینه کیوت برای ریپلای استفاده کنید، ممنون
Quote -
لطفا لینک بفرست که بررسی کنم ، ممنون
-
این مارکت پراپرتیس کجاس؟
-
@mehdi1404 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@jalalh68 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@mehdi1404 سلام ممنونم بابت پاسخگویی
اما اینطوری شرط ها متوالی میشن یعنی اول شرط یک باید بر قرار باشه تا شرط 2 مورد برسی قرار بگیره. درحالی که توی استراتزی برای من مهم نیست که شرط ها ترتیب و توالی داشته باشند بلکه صرف برقرار بودن همه شروط کافیه. اگر به صورت سری وصل کنم خیلی از موقعیت هایی که همه شرط ها برقرار بودن رو نمیگیرهو در ادامه بگم که در توضیحات قبلی به جای اینکه بگم وریبل، گفتم کانتگس، شما کانتکس هایی ک من گفتم رو وریبل بخون، و در اخر یه دونه مودیفای وریبل میاری و چهار تا ویریبل رو داخل تعریف میکنی که برابر ترو باشن، اون وقت خروجیش فعال میشه، یعنی شما باید شرط ترو بودن هر چهار تا وریبل رو داخل یک بلاک مودیفای وریبل بذاری، مودیفای وریبل بیشتر از ۴ تا رو هم ساپورت میکنه
داداش متوجه نشدم اگر وقت کردید و نمونه ای اجرا کردید لطفا لینک بزارید منم ببینم
-
دوست عزیز کاش روی تاپیک مورد نظر کیوت رو بزنید کار همون ریپلای رو میکنه، چون من اکثر دوستان رو راهنمایی میکنم و وقتی مجدد روی سوال قبلی سوال دارید من نمیدونم کدوم رو میگید، کیوت کار همون ریپلای رو میکنه، ممنون میشم اگر از این گزینه استفاده کنید، مکان کیوت هست زیر کامنت یه گزینه ریپلای نوشته و کنار ریپلای نوشته کیوت Quote
اوکی ممنون از راهنماییتون
-
@majidai said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@mehdi1404 اگه بخوام یه ربات درست کنم که بر اساس درصد ریسکی که بهش میدم میزان لات رو بده از کجا باید شروع کرد
دقیقا همین رو داخل دوره توضیح داده، فک کنم فصل مدیریت سرمایه بود، اگر رفتی و اونجا نبود، بگو تا برات شماره ویدیو شو پیدا کنم
ممنون که جواب میدید
توی فصل لوپه ولی دقیقا از روی همون ساختم -
@kaveh-namvar said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@momo4612 به نظر من میتونی از گزینه no trade استفاده کنی که تا وقتی این پوزیشن به سرانجام نرسیده پوزیشن بعدی رو باز نکنه

-
سلام بچه ها . درس 23 راجب پرایس فرکشن بود . کسی اینجا کد ایچیموکو قسمت سل رو که استاد خودش گفت .. قسمت بای رو کسی درست کرده ؟ من مشکلی خوردم . کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
-
@negarmilad said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام بچه ها . درس 23 راجب پرایس فرکشن بود . کسی اینجا کد ایچیموکو قسمت سل رو که استاد خودش گفت .. قسمت بای رو کسی درست کرده ؟ من مشکلی خوردم . کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
https://fxdreema.com/shared/JKXnMkdne
قسمت سل درست کار میکنه
قسمت بای اصلا کار نمیکنه
به نظرتون کجای کار اشتباهه ؟ -
سلام بچه ها من وقتی توی مووینگ اوریج میگم شرط مثلا MA5>MA20باشه بعد روی هر کندل یه معامله باز میکنه می خوام اولین کندل باشه لطف میکنین.