گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
سلام دوستان من یه مدت نبودم الان ک برگشتم متوجه شدم که سایت افایکسدریما روی ویندوز بالا نمیاد ولی با گوشی میاد، اینطوری بگم که روی گوشی بدون فیلترشکن یا با فیلترشکن بالا میاد، ولی روی ویندوز بدون فیلترشکن بالا نمیاد، با فیلترشکن هم تست نکردم روی سیستم ، اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه لطفا مچکرم
️
️ -
@mehdi1404
روی ویندوز با فیلترشکن میاد بالا -
-
-
@momo4612 ones per bar اول کاندیشنات اضافه کن
-
سلام. بچه ها به پشتیبانی پیام بدی جواب برامون ایمیل میشه یا چی
-
سلام بنده استراتژیمو چک کردم اما هروقت ازش تست میگیرم کلا 1 دونه پوزیشن باز کرده در قسمت ریزالت
ممنون میشم راهنمایی کنید -
درود و عرض ادب خدمت همه استادان و دوستان بزرگوار
بنده تازه شروع کردم و نرم افزار اف ایکس دریما رو دارم کار میکنم اگر سوالات پیش پا افتاده و ساده ای رو پرسیدم به بزرگواری خود ببخشید
سوال:
لطفا بفرمائید فرق بین اند و اور در داخل نرم افزار چی هستشسپاس فراوان
-
سلام میخوام اکانت خودمو شارز کنم ب تتر زمان انتقال پیام میده ادرس ادرس اشتباهه ممکنه پولتون از دست بره دوستان اگر میتونید راهنمایی کنید ممنونم
-
سلام بچه ها دیتا برای متا تریدر ۴ میخوام با اکوییتی بالا چیکار کنم
-
کسی در اینجا جواب نمیده
-
No one is answering what exactly? To get answers a specific question needs to be asked. @aliasia what do you, mean by high equity?
-
سلام روز بخیر
من این اپپلیکیشن دانلود کردم واسه بککتست گرفتن خیلی کند چیکار باید بکنم که مشکل حل بشه؟
EA review tick data suite -
سلام چطوری باید لوپ تشکیل بدم
-
سلام وقت بخیر
میخوام بعداز صادر شدن سیگنال ، ر.وی گوشیم نوتیفیکیشن بیاد... باید چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. -
@aliziya
این سایت روزانه و تایم های بالا میده واسه هر چند سال که بخوای و هر سمبل که بخوای
https://stooq.com/q/d/?s=xauusd -
@hoseynhomaee از چت جی پی تی کمک بگیر
-
@hospor والا بخاطر اینکه کسی جواب نمیده منم به فروم مراجعه می کنم مشکل مخالفان گروه تلگرامی است
-
@mehdi1404 من اصلا فیلتر شکن استفاده نمی کنم باز میشه
ویندوز و مرورگر رو اپدیت کن -
@majidai مسلما میشه ولی کلی جلو افتاده تا بیای 4 ساعته تاییدیه بگیری تایم یک دقیقه یا حتی یکساعته ورود دادن
به هر حال همون شرطی رو که بزاری برات بررسی می کنه ورود می کنه
ولی من ورود میگیرم بعد در حین کار هم میگم اگر تایم بالاتر هم همون شرط رو داشت پیام بده و نسبت به اون تایم تی پی بده
من یک اصل برای تایم یک دقیقه دارم میگم اگه انجام شد نشونه تغییر رونده
مثلا برای ریزش اگر بالاترین های ما بالاترین های 52 کندل قبل و بالاترین های 52 کندل بعدش باشه نشونه تغییر رونده و بعد استراتژیم رو تعریف می کنم