گروه ساخت ربات و رفع اشکال زارع
-
کلاس آموزشی بگزارم چند نفر متقاضی هست
-
سلام میشه نحوه آلارم گذاری رو بهم توضیح بدین
-
@iman-rm1987 said in گروه ساخت ربات و رفع اشکال زارع:
کلاس آموزشی بگزارم چند نفر متقاضی هست
سلام من این دوره رو از کسی دیگه ای خریداری کردم وگذزوندم
-
سلام . وقت بخیر .
می خواستم بپرستم در چه صورتی در بک تست گیری mql5می توان از monelling ( 1minte OHLC) HSJ استفاده کرد . چون ربات من در حالت OHLCعالیه جواب میده ولی در حالت evry tick حسابم را کال میکنه -
@alieghbali سلام در بک تست گیری حتما فقط و فقط باید حالت every thick جواب بده بقیه حالت ها فیک هست، نکات دیگه ای هم هست که مفصله
-
سلام وقت بخیر
اندیکاتور متانریدر 4 دارم ex4
. چطور میتونم تبدیل به متا5 کنم؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید -
ببخشید من تتر واریز کردم اما برای من شارژ نشد چکار کنم ؟
-
سلام من توی طلا میخوام قیمتو با استقاده از پرایس فرکشن مثلا 20 پیپ جابجا کنم ولی یه عدد دیکه ای رو نشون میده
-
سلام خسته نباشید
من روی چارت یه زونی رو رسم میکنم و اسم گذاری میکنمش بعد داخل کاندیشن وقتی میخوام بگم کلوز کندل صفر بیشتر از این زون باشه برام معامله باز کن هیچ معامله ای باز نمیکنه
میتونین راهنمایی بکنین لطفا -
سلام.یه ربات ساده نوشتم فقط با مکدی ورود خروج کنه.اولین ورود رو میزنه بدون استاپ و تی پی رها میکنه تا اخر چارت. همه چیزشم چک کردم نمیدونم مشکل چیه.لطفا کمکم کنید
-
@amirkarami_71 If you add a shared link people can see what might be wrong
-
سلام وقت بخیر من میخوام بعداز صادر شدن هر سیگنال ، روی گوشیم نوتیفیکیشن بیاد ....ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
اندیکاتور در متاتریدر 4 نسخه جدید کار نمی کنه. راههش چیه
-
سلام وقتتون بخیر
من می خوام یه لوپ درست کنم که 22 کندل آخر چارت رو بخونه و اگر تیک والیوم کندل شماره 2 بیشتر از تک تک کندل های قبل از خودش بود بهم اجازه صادر کنه که عملیات بعدی رو اجرا کنم ولی هر کاری میکنم این اجرا نمیشه
میتونین راهنماییم کنین چیکار باید بکنم -
@aminrmz_76
با سلام می توانید از ترکیب زیر استفاده کنید
condition , counter
را بر اساس استراتژی خودتان تکمیل کنید
https://fxdreema.com/shared/vyaftA5rc -
سلام من میخوام اختلاف دو تا خط افقی رو به صورت پیپ برای من در یک واریبل بندازه . از فرمولا استفاده میکنم نمیتونم انجام بدم کسی ایده ای داره ؟ با تشکر
-
سلام چرا وقتی با fxdreema یک ربات میسازم یکباره چندین ترید به صورت خودکار باز میشه بدون اینکه شرایط به طور خودکار معامله کنه و برگردونه ، فقط روی اکانت های دمو و لایو انجام نمیشه مشکل چیه
-
It shouldn't, do your trees start with a no trade block?
-
@iman-rm1987 سلام
من میخوام هر روز در یک ساعت خاص چند کندل رو بررسی و اردر بزارم. این کار رو با چه ساختاری باید انجام بدم؟
ممنون از شما -
@iman-rm1987
سلام روز بخیر
آیا گروه تلگرامی جا هست مساءل و مشکلات را بگیم و راهنمایی دریافت کنیم
لینک بالا جستجو کردم داخل تلگرام چیزی نیومد