درود بله من
Solved از دوستانی که دوره روبو مسترو خریدن اینجا کسی هست؟
-
کسی تونسته استراتژیهای دوره رو ربات کنه؟ بنظرم ی گروه یا کانال بزنیم همفکری کنیم خوبه مثلا داخل تلگرام
-
دوستان به این آیدی پیام بدین و عضو این گروه بشین .همه یکجا جمع بشیم@Mort3sa
-
ایده خوبیه
-
خیلی ایده خوبیه
-
با سلام
فکر خوبیه
البته من هنوز تقریبا مبتدی هستم ولی از نظرات دوستان استفاده میکنم -
salam doostan kesi robate box 10:30 sakhte'>
\ -
سلام من تهیه کردم
-
سلام من تازه شروع کردم به دیدن دوره
-
خوبه -اگر با هماهنگی خود آقای سلیمانی خواه باشه و خودشون هم باشند تا کمک کنند عالی میشه
-
سلام منم دوره رو تهیه کردم
-
yes, It is a great Idea, Please make a group in a telegram or WhatsApp
-
سلام به دوستان. من دارم دوره را می بینم. ایده خوبیه ولی با دوستمون موافقم که اگه با اطلاع استاد سلیمانی باشه بهتره.
-
سلام.ایده ی خوبیه
-
درود بله من
-
من 600 رباط ساختم که بازدهیشون 0 تا50 بود ولی الان یکی ساختم که در تمام تستها موفق بوده با 0.1دهم 1000 $ را کرده 15000$ در تست یکساله و 5ساله دو ساله وبا کمیسونهای 2و5و10 و100 هم جواب داده البته فقط روی طلا تایم15
-
@hosseina با دیتای ریل هم بک تست گرفتین؟ خیلیاش روی دمو عالیه ولی رو دیتای ریل خراب میشه
-
سلام منم دوره رو تهیه کردم ولی تازه شروع کردم به دیدن ویدیو ها. بنظرم ایده عالی هستش. اگه زحمتش رو کشیدین لینکش رو اینجا بذارین.
-
من هنوز وارد ریل نشدم شاید حق با شما باشه و لی دیروز 600$سود کرد جمعه 450$ روز یه معامله بیشتر باز نمکنه ولی کل حرکت را میگره
-
@hosseina ی حساب ریل باز کن وفقط از داده هاش برای بک تست استفاده کن ببین چجوریه.البته دیتای کمی داره ولی بازم خوبه
-
سلام دوستان من به یه مشکلی بر خوردم اینکه بافر در اندیکاتور کار نمیکنه کسی میدونه مشکل چیه بافر شناسایی شده و ابجکت نیست ولی هیچ ری اکشنی نشون نمیده
https://fxdreema.com/shared/f5HD9NXdc -
@hosseina خیلی خوبه ولی حتما ریل تست کن من پارادوکس زیاد دیدم توی تست ریل و دمو