از دوستانی که دوره روبو مسترو خریدن اینجا کسی هست؟
-
من چندین بار برام پیش اومده یه ربات ساختم بهینش کردم موقع بکتست رو حالت کنترل پوینت ولی وقتی آوردمش رو حالت اوری تیک کلا نتیجش خراب شده و تو ضرر رفته. کسی دلیلش رو میدونه؟
-
-
@mostafaalborz همه رو اوری تیک بک تست بگیر چون از تایمهای پاینتر دیتا میگیره ودقیقتره فقط یکم کند تره .
-
خیلی هم عالی
-
از دوستان كسي ميدونه اگر بخواهم فقط يكبار در روز و بين ساعت مشخصي پوزيشن بگيرم چكار كنم
متاسفانه بلاك. once a day. درست كار نميكنه -
سلام، من استراتژي اقاي رفيعي كه در دوره فاركس ارايه شده بود را تبديل به ربات كردم، به مشكلي برخوردم اگه از دوستان كسي ميتونه لطفا كمك كنه:
اين استراتژي بايد از ساعت ٣ بعد از ظهر ايران شروع به كار كنه و فقط يكبار در روز ،
من از بلاك once a day استفاده كردم ولي متاسفانه درست كار نميكنه،
حالتهاي خيلي زيادي را تست كردم، مثلا جاي بلاك را در الگوريتم عوض كردم و يا از بلاكهاي once per bar, time filter هم كمك گرفتم ،
ولي متاسفانه ربات در همه روزها پوزيشن نميگيره،
كسي ميدونه مشكل از كجاست و يا چگونه ميشه از بلاكهاي بالا استفاده كرد -
@hosseinfayyazi لینک شیر بزارید لطفا
-
@hosseinfayyazi
داداش ی گپ بزن تو تلگرام اگ امکانش هست -
@hosseinfayyazi داخل بلاک once day از زیر منوی hour period احتمالا بشه
-
سلام من هم تهیه کردم دوره رو و تقریبا نصفش رو دیدم یه گروه بزنیم خیلی خوب میشه
-
گروه زدید همینجا خبر بدید
-
@KINGMEGH Hours filter استفاده کن
-
SALAM BE HAM KASI MITONEH KOMAK KONE .CHETOR AGE CLOSE CANDLEBALAY MA13 BOOD KHARID KONE
-
سلام خسته نباشد بنده میخام رباتی درست کنم با ریسک ب ریوارد 2.1 . زمانی ک رسید ب 1.1 ریسک فری کنه و استاپ لاس بیار جای ک ما پوزیشن را باز کردیم و مقداری از ا ن را بفروشه وقتی ک رسید ب 2.1 پوزیشن را کامل ببنده .کسی هست راهنمایی کنه از کدوم بلاک ها میتونم استفاده کنم؟
-
سلام من هم دوره رو گرفتم
-
دوستان برای خرید اکانت باید احراز هویت بشیم
-
سلام به همه ... من هم دوره رو خریداری کردم و فعلا تا قسمت 41 نگاه کردم ... به نظرم ایده خوبیه که یه گروهی داشته باشیم
-
@mostafa-310171
yes -
@vahidsr yes
-
سلام بله .ولی هیچی نمیفهمم ازش