گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
سلام دوستان
من یه ربات دارم که 3 تا شزط ورود داره که باید به ترتیب این شرط ها برقرار بشه تا وارد پوزیشن بشه
1-کراس تنکن و کیجون
2-کراس کیجون و سنکو بی
3-کلوز کندل بالای تنکن(در حالت بای)
کاندیشن گذاشتم برای هر شرط و بعداز کاندیشن ها از بلاک(modify variable)
اسبفاده کردم که مثلا اگر شرط برقرار شد وریبل بشه (ترو)
و بعد از شرط سوم بلاک بای رو گذاشتم
ودر اخر بعد از بای اومدم تو یک بلاک همه وریبل هارو فالس کردم
تمام مراحل رو رفتم ولی هیچ پوزیشنی باز نمیکنه
اگر از دوستان کسی میتونه بگه مشکلم کجاست ممنونش میشم.
https://fxdreema.com/shared/U9IuSOwXc -
@mdsh68 اگر همون volume profile هم داری بذاری خوبه
-
@farhad7182 سلام وقت بخیر
یه اندیکاتور دارم که در مواقه مشخص با فلش های قرمز و سبز سیگنال میده اما بافرهای سیگنال فعال نمیشه اما یه خط مویینگ داره که با یه تاخیر میشه همون استفاده رو کرد میشه راهنمایی بفرمایید از چه بلاکی باید استفاده کنم .اندیکاتور میفرستم براتون HMA Color Nrp MTF Alerts.ex4 -
@farhad7182 من اندیکاتورم تعریف کردم تمام اینپوت ها رو بهش دادم اما بالا نمیاد موقع تست
-
بچه ها ما اجازه گذاشتن لینک تل نداریم
یا به این شماره یا به این ایدی اس بدین اد کنم تو گروه
۰۹۳۷۰۰۷۹۷۷۶
@Alihoseinzadehhh -
سلام.
کسی میدونه چرا درست کار نمیکنه( once per bar)
نسخه رایگان استفاده میکنم -
@sbvajihi said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام خیلی خوشحال شدم از دیدین گروه فارسی بچه های روبومستر
سلام،وقت بخیر، قرار بر این بود در تلگرام باشد اما بعد گفتیم اینحا باشه بهتره و سوالات و پاسخها ماندکار میشه همینجا و بعدها هر فارسی زبان هم که بیاد اینجا پرسش و پاسخ فارسی هم داریم، لطفا سوالاتت خودتون رو همینجا فارسی بپرسید و در صورت حد توان به دیگران هم کمک کنید ، ممنون
ایجاد کننده تایپک فارسی "گروه روبومستر سلیمانی" -
@aliems said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@momo4612
سلام
داداش اگه مشکلتو حل کردی ب ما هم بگو. منم همین مشکلو دارم کلافه شدم بس امتحان کردمسلام، مشکلتون چیه دوست عزیز، ؟؟؟
لطفا در صورت پاسخ از ریپلای که اینجا گزینه کیوتوهست حتما استفاده کنید تا تاپیک شما به اول صف منتقل و دیده بشه تا زودتر پاسختون رو دریافت کنید
Quote -
@Mahdi1380 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
بچه ها مگه هدف از ساخت یه ربات خوب این نیست که نمودار خوبی داشته باشه توی فارکس استراتژی بیلدر نمودار خوب پیدا میشه پس چرا اصلا باید یاد بگیریم که توی دریما استراتژی بسازیم؟
سلام دوست عزیز، اونجا خودش استراتژی پیدا میکنه و کلا با اندیکاتور هست فقط، حالا خودتمومیتونی اندیکاتورها رو حذف و اضافه کنی و اپتیمایز کنی تا به یک نتیجه خوب برسی و ممکنه هیچ وقت ندونی دقیقا ربات داره چجوری سیگنال میگیره، ریسک اون ربات از این خیلی بیشتره، اینحا علاوه بر اندیکاتور خیلی کارای دیگه ای هم میشه انجام داد و دستت خیلی باز هست، اینجا اصن یه چیز دیگه اس
-
@m-heris said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان
من یه ربات دارم که 3 تا شزط ورود داره که باید به ترتیب این شرط ها برقرار بشه تا وارد پوزیشن بشه
1-کراس تنکن و کیجون
2-کراس کیجون و سنکو بی
https://fxdreema.com/shared/U9IuSOwXcسلام دوست عزیز، کد شما در صف بررسی قرار گرفت، بعدداز بررسی بهتون اطلاع خواهم داد جهت رفع مشکل
-
@mehdi1404 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@m-heris said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان
1-کراس تنکن و کیجون
2-کراس کیجون و سنکو بی
https://fxdreema.com/shared/U9IuSOwXcسلام دوست عزیز، کد شما در صف بررسی قرار گرفت، بعدداز بررسی بهتون اطلاع خواهم داد جهت رفع مشکل
ممنونم درستش کردم خودم

-
سلام دوستان
کسی هست که از کاستوم اندیکاتور استفاده کرده باشه در اف ایکس ؟؟؟ من چندین اندیکاتور بارگذاری کردم ربات باهاش ساختم ولی در تست متا تریدر اندیکاتورها نمایش داده نمیشه با وجود اینکه اندیکاتور هارو در متا هم بارگذاری کردم لطفا اگر کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟ -
@omidfathy said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان
کسی هست که از کاستوم اندیکاتور استفاده کرده باشه در اف ایکس ؟؟؟ من چندین اندیکاتور بارگذاری کردم ربات باهاش ساختم ولی در تست متا تریدر اندیکاتورها نمایش داده نمیشه با وجود اینکه اندیکاتور هارو در متا هم بارگذاری کردم لطفا اگر کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟ -
سلام خدمت عزیزان
اگر در تلگرام گروهی دارین لطفا به من پیام بدین
@Mmshojaeee -
@mehdi1404 سلام وقت بخیر
یه اندیکاتور دارم که در مواقه مشخص با فلش های قرمز و سبز سیگنال میده اما بافرهای سیگنال فعال نمیشه اما یه خط مویینگ داره که با یه تاخیر میشه همون استفاده رو کرد میشه راهنمایی بفرمایید از چه بلاکی باید استفاده کنم .اندیکاتور میفرستم براتون HMA Color Nrp MTF Alerts.ex4 -
-
-
سلام دوستان
کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری میتونم کندل آی دی پیوت ها رو پیدا کنم ؟ -
@mostafa66M دقیقا منم همین مشکل دارم ده بارم گفتم کسی جواب نداد
-
سلام دوستان کسی میتونه بگه چرا این ربات فقط برای قسمتی از داده ها کار میکنه ؟؟؟ من کلی داده دانلود کردم ولی این ربات تو بک تست خیلی کم معامله میکنه با اینکه شرایط برقراری معامله خیلی زیاده
https://fxdreema.com/shared/m8TDkx25لطفا خودتونم تست کنید