گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
@rohola said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان
ممکنه اکانت رایگان درست کار نکنه ؟
ربات هایی که من مینویسم برای باز کردن ترید درست کار میکنن،ولی برای بستن ترید درست کار نمیکنن،expire درست کار نمینه کلا
کسی میتونه کمک کنه ؟سلام عزیز، کد رو بذار جهت بررسی لطفا
-
Check distanceسلام دوستان در مورد بلاک
کسی میتونه ی مثال ساده بزنه -
@majidai said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@alinooshinravan said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام وعرض ادب
یه سوال داشتم اگه بخوایم دو استاپ داشته باشیم یکی استاپ با pipsیک استاپ با باز شدن پوزیشن جدید در جهت مخالف چطور امکانش هستسلام علی
ببنین تو همیشه 2تا ستون بلوک داری یکی برای بای و یکی برای سل تو خود بلوک بای و سل که استاپ با پیپ رو داره ولی برای اون یکی میتونی زیر بلوک بای یه بلوک کلوز ترید بزاری و تو تنظیماتش سل رو انتخاب کنی و زیر بلوک سل برعکس اینممنونم و سپاسگزارم
-
-
-
@majidai said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام وعرض ادب
یه سوال داشتم اگه بخوایم دو استاپ داشته باشیم یکی استاپ با pipsیک استاپ با باز شدن پوزیشن جدید در جهت مخالف چطور امکانش هستسلام علی
ببنین تو همیشه 2تا ستون بلوک داری یکی برای بای و یکی برای سل تو خود بلوک بای و سل که استاپ با پیپ رو داره ولی برای اون یکی میتونی زیر بلوک بای یه بلوک کلوز ترید بزاری و تو تنظیماتش سل رو انتخاب کنی و زیر بلوک سل برعکس اینممنونم و سپاسگزارم

-
@majid6513 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@fmakari @fmakari ممنون بابت راهنماییت. ولی من وقتی گزینه اپتیمایز رو انتخاب می کنم و بعدش مورد مربوط به اپتیمایز رو انتخاب می کنم. این خطارو میده
:
no optimized parameter selected, please check input(s) to be optimized and set start, step and stop valuesخب باید بری تو پارامترها و رنج رو براشون انتخاب کنی دیگه
-
@mortezaalishahi899 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
Check distanceسلام دوستان در مورد بلاک
کسی میتونه ی مثال ساده بزنه -
دوستان آیا شما داخل بروکر روی بیتکوین ترید میکنید چون اسپردش خیلی بالاست، کلا روی رمزارزها چطوری ترید میکنید؟ برم داخل صرافی bingX ؟
-
@majidai
متاسفانه اینم همونطوره همش اوکیه ولی ترید رو 1 بار نمیگیره چند بار میگیره -
دوستان کسی ویدئو وبینار رو دید؟اون قسمت که مدیریت سرمایه خودش رو نوشت من نوشتم اما کار نمی کنه اولش که اصلا پوزیشن باز نمی کرد بعد که یه اتصال را جابجا کردم متوجه شدم سایکل کانترش درست کار نمی کنه فقط 4 تا پوزیشن باز میکنه
-
@hana_ak_98 از وان پر بار استفاده کن
one per bar -
-
سلام بچه ها در درست کردن استراتزی گولد شدو به مشکل خوردم چطور بعد از پیدا کردن کندل باشدوی 38پیپ وگذاشتن یک ارو لاین میتونم بگم حلا وقتی کندلی به این خط رسیدبیاد دونچنچ 13 در تایم یک قطع کنه البته فقط اون قسمت برخورد با شدومشکل دارم
-
@mehdi1404 ممنون متوجه شدم
خیلی لطف کردی -
@fmakari آره ممنون.
بعد متوجه مشکل شدم.
نمی دونم شما هم با متاتریدر ۵ این مشکل رو داری یا نه.
ولی موقع اپتیمایز با اینکه سیستم قوی دارم. ولی کامپیوتر کلا هنگ میکنه. -
@fmakari آره ممنون.
بعد متوجه مشکل شدم.
نمی دونم شما هم با متاتریدر ۵ این مشکل رو داری یا نه.
ولی موقع اپتیمایز با اینکه سیستم قوی دارم. ولی کامپیوتر کلا هنگ میکنه.آره منم دارم فکر کنم به خاطر تیک بای تیک باشه. قطعا فشار میاره به هسته ها
-
در بک تست با متا5 برخورد کرده چطوری رفعش کنم global initialization failedدوستان کسی با ارور
-
از دوستان کسی
VPS
رایگان سراغ داره بشه رووش تست دمو گرفت.ممنون
-
@mehdi1404 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
دوستان به نظرتون این استراتژی با دوره یکساله روی تایم 5 دقیقه طلا مناسب هست.؟ روی دیتاهای تیک یکساله گرفتم.

سلام
اسپرد و کمیسیون هم باید در نظر بگیری توی بکتست،
یعنی توی بکتست باید از اسپرد پایین شروع کنی تست و اسپرد رو زیاد کن، در حدی که به اندازه کمیسیون و اسپرد کمی هم بیشتر باشه، اونجا هم اوکی بود، ببر روی فوروارد تست، در همه مراحل تغییرات گراف رو زیر نظر داشته باشسلام عزیز، برای ۵ اطلاعی ندارم چون همیشه با ۴ کارکردم من، و اونحا هم اسپرد دستیه و کمیسیون هم میکشیم روی همون