گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
-
اگه چنتا خط رو چارت باشه و قیمت به هر کدومشون برسه بخوام برام ترید بزنه چجوری باید کاندیشن بزارم
-
@va1368 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
اگه چنتا خط رو چارت باشه و قیمت به هر کدومشون برسه بخوام برام ترید بزنه چجوری باید کاندیشن بزارم
یه درس داشتیم که اندیکاتوره مستطیلهای قرمز و آبی مینداخت رو چارت همونطوریه فقط توی لوپ بجای مستطیل باید خط رو پیدا کنه
-
ببخشید من تازه کارم میخاستم اون استراتژی استاد رو رو طلا که شدو بالای ۳۸ پیپ میزدو به ربات تبدیل کنم خیلی برام سخته میشه لطفا کمکم کنید
-
تا یه جاهای کاندیشنارو گذاشتم ولی بای نمیزنه اگه میخایین لینکشو بذارم یه نگاهی کنید
-
@majidai خب برای مشکل من نمیتونید راهنمایی بکنید؟ مشکلم اینه که مثلا تو همین عکسی ک فرستادم ربات رو استارت کنی سریع سل میگیره چون این الگو هست تو نمودار براش مهم نیس مال چندوقت گذشته است.درحالیکه من میخوام الگو اگه همون موقع کندل آیدی شماره یک در واقع ایجاد شد پوزیشن بگیره فقط.ممنون
-
@majidai استرتتژی باکس 10*10
میخوام تا تی پی بریک ایون کنم
؟بعد اونو تریل کنم -
@va1368 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
ببخشید من تازه کارم میخاستم اون استراتژی استاد رو رو طلا که شدو بالای ۳۸ پیپ میزدو به ربات تبدیل کنم خیلی برام سخته میشه لطفا کمکم کنید
تو سرچ بقل زنگوله به فارسی بزن گلد من رباتش کردم میاره البته تایم فریمهاش رو باید درست کنی
-
@Hoseinhpblue said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai خب برای مشکل من نمیتونید راهنمایی بکنید؟ مشکلم اینه که مثلا تو همین عکسی ک فرستادم ربات رو استارت کنی سریع سل میگیره چون این الگو هست تو نمودار براش مهم نیس مال چندوقت گذشته است.درحالیکه من میخوام الگو اگه همون موقع کندل آیدی شماره یک در واقع ایجاد شد پوزیشن بگیره فقط.ممنون
حسین عزیز متاسفانه همونطور که گفتم وقتی اندیکاتور رو میندازم رو چارت هیچ الگویی رو چارت نمیندازه که بتونم چکش کنم ولی اگه خواستی لینک رباتت رو بزار شاید از رو همون چیزی معلوم باشه
-
@majidai https://fxdreema.com/shared/gOkW15OJc
ممنونم ازت -
@majidai https://fxdreema.com/shared/gOkW15OJc
ممنونم ازت
الگویی که این اندیکاتور روی چارت میندازه رو میشه انتخاب کرد و جابجاش کرد؟ -
@majidai نه خودش تشخیص میده و تا زمانی که الگوی دیگه ای پیدا نشه رو نمودار میمونه.برای همین هرسری که معامله قبلی بسته میشه بلافاصله ی معامله جدید باز میشه
-
@majidai نه خودش تشخیص میده و تا زمانی که الگوی دیگه ای پیدا نشه رو نمودار میمونه.برای همین هرسری که معامله قبلی بسته میشه بلافاصله ی معامله جدید باز میشه
اگه طوری باشه که بعد یک الگوی صعودی یک الگوی نزولی بیاد رو چارت
میتونی با یه متغیری که بعد از بای برای سل تروو میشه و برعکس و آوردن شرط تروو بودن قبل از بای و سل جلوی معاملات اضافی رو بگیری
ببخشید دیگه چون اندیکاتور برام درست اجرا نمیشه چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه -
@majidai مرسی . فک کنم روش ببینم چی به ذهنم میرسه ولی یچیزی که به ذهنم رسید: تو همون فصل کاستوم ایندیکیترز که اندیکاتوره ناحیه مشخص میکرد و استاد ربات نوشت ک هروقت وارد شد و با اون شرایط ی پوزیشن بگیره الان یعنی تو اون ربات هم هربار نمودار وارد اون ناحیه بشه پوزیشن رو میگیره؟! بلاکی چیزی نیس که بگیم با هر آبجکت و یا شرط فقط یکبار پوزیشن بگیره؟!
ببخشید وقتتو میگیرم. -
@majidai مرسی . فک کنم روش ببینم چی به ذهنم میرسه ولی یچیزی که به ذهنم رسید: تو همون فصل کاستوم ایندیکیترز که اندیکاتوره ناحیه مشخص میکرد و استاد ربات نوشت ک هروقت وارد شد و با اون شرایط ی پوزیشن بگیره الان یعنی تو اون ربات هم هربار نمودار وارد اون ناحیه بشه پوزیشن رو میگیره؟! بلاکی چیزی نیس که بگیم با هر آبجکت و یا شرط فقط یکبار پوزیشن بگیره؟!
ببخشید وقت
اندیکاتور تو اینجور که میگی شیپی که قابل سلکت باشه نداره که اگه داشت میتونستی بعد هر معامله پاکش کنی اگه بافر داره (رو چارت کنترل دی رو بزن و موس رو ببر رو الگو شکل گرفته) ببین بافرش تغییر میکنه یا نه اگه آره باید با همون کار کنی اگه نه فکر نکنم راه دیگه ای داشته باشه -
@mohsen-trader said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام به همگی دوستان . کسی دیتا تمیز ریگان پیدا کرده؟
دوستان سلام. این یک موضوع مهمه و خواهشا همه بهش دقت کنید. من هم برای پشتیبانی فرستادم ولی نمیدونم چرا نگفتند برای کسی. توجه کنید که همگی باید از متا۵ استفاده کنید نه ۴. چون کاملتره. خودش دیتای مورد نیازتون رو دانلود میکنه در حد بالای ۹۰٪ . و اون مشکل هم که استاد گفتند باید برای فایل های اکسپرت متا بازوبسته بشه اصلا اینطور نیست چون برای تست استراتژی باید فایل اکس دانلود کنید نه ام کیو ال ۵
-
دوستان سلام. ممنون میشم اگر کسی ازشما تونسته روی چارت ترسیم خط روند یا کانال انجام بده روشش رو اعلام کنه که متوجه بهترین راه بشیم
-
سلام
وقت دوستان بخیر
یک رباط میخواستم در خصوص استراتژی هجینگ
آیا کسی هست راهنمایی بکنه ممنون میشم -
سلام
سرور برای فارکس _ متاتریدر حدود 3-4 تا از کجا و با چ مشخصاتی بگیریم -
@hashemfaghani said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام
سرور برای فارکس _ متاتریدر حدود 3-4 تا از کجا و با چ مشخصاتی بگیریمسلام آقا هاشم من از بلو سرور گرفتم ماهی 350 تومان 2تا متا روش نصب کردم فعلا که خوبه