دانش پذیرهای استاد سلیمانیخواه
-
سلام دوستان، لطفا در کانال ما عضو شده، تا یک گروهی رو برای دوره روبومستر تشکیل بدیم و از ایدههای همدیگه استفاده کنیم، سعی میکنیم قبلش با خود استاد در این رابطه هماهنگ کنیم، البته اگر پاسخی دریافت کنیم و موافقت کنن.
Telegram channel id: @mehditrade9از نفر اول مسابقات ماهانه
-
Could you please use English? I also speak Catalan and Spanish if that helps.
-
@mehdi1404 حالا اگه جواب منفی بده قراره ما گروه تشکیل ندیم؟ تمام استراتژیهایی که گفتن ضرر ده هست و اکثر بچه ها به این نتیجه رسیدن

-
کانال جه ربطی به دوره داره ؟
-
@hsh1990 یه راه ارتباطی برای ایجاد یک گروه در رابطه با روبومستر، همفکری و به اشتراک گذاری ایده ها و حل مشکلات همدیگر، دوست داشتید صبر کنید تا اعلام کنیم، دیگه هر طور خودتون صلاح میدونید
-
Already there is a telegram channel, you can join it
-
این کانال اصلا ربطی به دوره ربومستر نداره داری برای خودتون عضو جمع میکنید. به نظرم کار غیر حرفه ای هستش و درست نیست. من عضو نمیشم
-
@soli_robomaster_group
این ای دی هم گروه تلگرام داره هم اینستا. ببینیم کدوم راحتره همونو ادامه میدیم. این گروه صرفا برای تبادل تجربه در مورد ربومستر هستش -
سلام دوستان یه سوال من وقتی داخل کنستن
رو ثبت میکنم ربات جواب نمیده حتی پارامترها هم بالا نمیاد کسی میدونه جواب بده لطفا -
salam in kanal bala nmiad
-
دوره روبو مستر کامل نیس خسلس ایراد داره من به پشتیبانی گفتم به استاد بگن
استاد با توجه به ذهن خودش که چند ساله داره کار میکنه درس میده و برای کسانی که تازه با این سایت آشنا شدن خیلی سخته یادگیریش
مثلا توضیحاتی گه در مورد وریبل دادن خیلی کم و کوتاه هس با اینکه وریبل 99 درصد رباتا نیاز دارن بهش -
@sajjad1366 سلام @mehditrade9 رو بزن تلگرام
-
@shahram123 سلام
احتمالا بعد از ساختش، آپدیت رو نمیزنی -
سلام در اندیکاتور مک دی میشه از هیستو گرام به تنهایی در ربات استفاده کرد؟؟مثلا تغییر فاز هستوگرام
-
سلام دوستان روز بخیر من میخوام چند تا آبجکت داخل چارت بزارم و در اف ایکس دریما معرفی کنم چه جوری آبجکت معرفی کنم
-
آخه هر دوره حرفه ای که میبینی تا یکی دوماه رفع اشکال داره اینجا چرا اینجوریه
-
آخه اندیکاتور اگر جواب میداد که ما اینجا نبودیم همه پولدار شده بودیم استاد باید آموزشی بده که چه جوری حمایت و مقاومت رو به اف ایکس دریما معرفی کنیم و خروجی بگیریم
-
@mehdi1404 said in دانش پذیرهای استاد سلیمانیخواه:
@shahram123 سلام
احتمالا بعد از ساختش، آپدیت رو نمیزنیسلام نه اتفاقا کار میکنه ولی یهو قفل میشه دیگه جواب نمیده
-
دوستان ممکنه ادرس پشتیبانی دوره روبو مستر رو برام بزارین. ممنون
-
@forex_poshtibani