گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
سلام من خواستم اکانت یکماهه بخرم 32 دلار تقریبا از طریق ترون واریز کردم ولی اکانتم فعال نشده چجوری باید پیگیری کنم
-
Click go back to main page above, message support and they will sort. Crypto can take a few days, but can sort quickly if you message.
-
@ramin92 سلام درست میشه نگران نباشید .
-
@tocsix سلام بله مشکلی نیست
-
سلام به همه. من هرچی ربات درست میکنم تو حساب دمو بهم سود میده ولی تو حساب ریل ضرر میده. واقعا کلافه شدم. یک ساله درگیر این موضوعم.
این لینکه رباته هرکس میدونه چجوری مشکلش برطرف میشه لطفا کمکم کنه.ممنون
shared/BORRNZrHb -
Check your Stop Loss normally it is because the live market reacts differently to backtest,. For me whenever SL is set correctly BT results are very similar to live results.
-
@jstap میشه بیشتر توضیح بدین
-
I did see your other post but when indicators are use to determine SL it might not be why, if I was you I would run on live demo for a day, then the next I would backtest over the same time and see if results are different, then workout what it was that caused different results, this may show you what it is that is different.
-
سلام وقت بخیر میدونی خط horizontal line چجوری میشه مثلا بعد ۱۰ کندل پاک کرد اگر نمونه دارین لطفا برام بفرستین هر کاری کردم نشد
-
Not sure exactly what you need, but here is a project that draws 3 lines: https://fxdreema.com/shared/qhLUxJZXb
-
سلام
آقا من میخوام تغییر فاز هیستوگرام مکدی رو داشته لازم میشه راهنمایی کنید -
اینجا کلا تعطیل شده یا هنوز دوستان فعال هستین
من دوره رو بعد یکسال تازه شروع کردم راهنمایی میفرمایین
آخه توی اف ایکس مکدی هیستوگرام رو نداره
بعد خط سیگنال لاین کدوم میشه -
@Alietehrani سلام . از کانتر باید استفاده کنید . یک متغیری را هنگام رسم از صفر به 1 تغییر بدین و سپس به ازای هر کلوز کندل ، یعنی وانس پربار ، چک کنید اگر همچنان خط موجود هست یک عدد به متغیر اضافه شود . با یک کامدیشن دیگر هم چک کنید هرگاه متغیر برابر 10 شد خط را حذف نماید . موفق باشید . به کانال تلگرامم یا اپارات مراجعه کنید 43 جلسه اموزش تصویری دارم رایگان
-
@Ho3ein-sh
این روش اشتباهه و بیشتر برای مبتدی ها خوبه دلیلش اینه که اگه اینترنت شما قطع بشه یا متاتریدرتون کرش کنه و این وسط چندتا کندل بگذره اون وقت ربات نمیتونه اون تعداد رو بشماره چون ربات فعال نبوده. از طرفی اگر ربات شما سهوا از روی چارت حذف بشه و دوباره لودش کنید روی همون چارت, شمارنده ریست میشه و صفر میشه
بهترین راه حل اینه که زمان رسم خط رو توی دیسکریپشن یا تولتیپ ذخیره کنیم و ربات همیشه اون رو بخونه و هر موقع بیشتر از ده کندل ازون زمان گذشته باشه بیاد خط رو حذف کنه. ایننجوری حتی اگه شما این وسط به اندازه 5 کندل هم رباتتون غیرفعال باشه باز درست میتونه سر 10 کندل خط رو پاک کنه -
@rouzbehali البته روش پیشنهادی اشتباه نیست ولی نکته ای که شما گفتین بله ممکنه اتفاق بیفته . میشه برای این مورد متغیر ها رو داخل فایل ذخیره کرد و هربار هنگام مودیفای کردن متغیر و فراخوانی اون از فایل استفاده کرد . آموزش این کار رو بصورت کامل و با کد کاستوم مورد نیاز داخل کانالم موجود هست .
-
سلام وقتتون بخیر یه ربات ساختم که تو یه سری شرایط رو تو تایم بالا بررسی کنه و در تایم پایین تریگرش باشه نمیدونم مشکل کجاس که کار نمیکنه قبلا ربات این مدلی درست کرده بودم
و اوکی بود ولی این کار نمیکنه ممنون میشم راهنماییم کنید
https://fxdreema.com/shared/lhcOHNyoe -
@sara2007 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
shared/BORRNZrHb
سلام دوست عزیز اولین مشکلت اینه که برای اندیکاتورهایی که استفاده کردی کندل ایدی رو مشخص نکردی و بهتره به جای کندل ایدی 0 از کندل ایدی 1 استفاده کنی -
سلام من یه استراتژی دقیق با منطق کامل و تایید شده و تمام جزئیات دارم تو بکتست های دستی هم ۱۶ ماه اخیر نتیجه مثبت بوده
کسی اکانت fxdreema
داره باهم ربات رو بسازیم
و ازش استفاده کنیم این یه سرمایه گذاری دو سر برد هستش
اینم ایدی تلگرام من پیام بدین
@Mester_zd