گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
@m-heris داداش دیدمش.خب اول باید تریدی فعال باشه که این ربات بیاد ببندتش
-
@mehdi1404 سلام ممنونم بابت پاسخگویی
اما اینطوری شرط ها متوالی میشن یعنی اول شرط یک باید بر قرار باشه تا شرط 2 مورد برسی قرار بگیره. درحالی که توی استراتزی برای من مهم نیست که شرط ها ترتیب و توالی داشته باشند بلکه صرف برقرار بودن همه شروط کافیه. اگر به صورت سری وصل کنم خیلی از موقعیت هایی که همه شرط ها برقرار بودن رو نمیگیره -
@mohammad4073 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@jalalh68 درود داداش شرطا رو پشت کله هم بذار و نارنجیاشو بهم وصل کن
سلام داداش این طوری توالی داره و من نمیخوام شرط ها توالی خاصی داشته باشه و صرفا برقرار بودن شرطا برام ملاکه
-
-
سلام. این کد چرا کار نمیکنه؟
https://fxdreema.com/shared/n6OOXKVOd -
سلام دوستان خسته نباشید من زمانی که ربات رو داخل استراتژی تستر ران میکنم داخل سربرگ ریپورت ردیف mismatched chart errorچندین میلیون ارور میده و توی سربرگ جورنال هم میگه دیتات مشکل داره میخواستم بدونم شما هم همچین مشکلی دارید؟ چطور میتونم برطرف کنم؟
-
@ariasvy said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان خسته نباشید من زمانی که ربات رو داخل استراتژی تستر ران میکنم داخل سربرگ ریپورت ردیف mismatched chart errorچندین میلیون ارور میده و توی سربرگ جورنال هم میگه دیتات مشکل داره میخواستم بدونم شما هم همچین مشکلی دارید؟ چطور میتونم برطرف کنم؟
سلام، نه همچین مشکلی نداریم، متاتریدر رو کلا حذف کن، هیچ آثاری تزش توی سیستمت نباشه، بعد مجدد نصب کن و دیتاها رو طبق اموزش دانلود کن و آملود کن به متا، احتنالا درست بشه، من مشکلات دیگه ای مشابه این داشتم در مورد خطاهای دیتا، به این صورت رفع کردم
-
@jalalh68 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
اما اینطوری شرط ها متوالی میشن یعنی اول شرط یک باید بر قرار باشه تا شرط 2 مورد برسی قرار بگیره. درحالی که توی استراتزی برای من مهم نیست که شرط ها ترتیب و توالی داشته باشند بلکه صرف برقرار بودن همه شروط کافیه. اگر به صورت سری وصل کنم خیلی از موقعیت هایی که همه شرط ها برقرار بودن رو نمیگیرهاها متوجه شدم چیزی که الان به ذهنم میرسه این هست که، ببین چند حالت مختلف میتونه داشته باشه، باید برای هر حالت جداگانه کد بنویسی و بلاک های سری رو ایجاد کنی،
من هم روش فکر میکنم برای ادامه اش به نتیجه ک رسیدم اعلام میکنم، چون دقیقا یکی از استراتژی های من به همین صورته
-
@mohammad4073 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام.من رو هوا بدون ایکه پروسه اکتیو کردن پلن پولی رو بخون واریز تتری از کیف پولم زدم.هشش هم دارم.برا فعال کردن پلنم باید چکارکنم.دوستان کسی میدونه
سلام دوست عزیز، از پشتیبانی دوره کمک بگیرید، تا راهنمایی تون کنن
-
اما اینطوری شرط ها متوالی میشن یعنی اول شرط یک باید بر قرار باشه تا شرط 2 مورد برسی قرار بگیره. درحالی که توی استراتزی برای من مهم نیست که شرط ها ترتیب و توالی داشته باشند بلکه صرف برقرار بودن همه شروط کافیه. اگر به صورت سری وصل کنم خیلی از موقعیت هایی که همه شرط ها برقرار بودن رو نمیگیرهیه راه پیدا کردم، خودتون تست کنید، من زودخر از یک هفته نمیتونم تست کنم، اگر نایجه گرفتید به یه اطلاع هم به من بدین،
فرض میکنم شما ۴ تا شرط داری که هر کدام با یک کاندیشن راه میفته، براتون فرقی نمیکنه که چجوری فعال بشن و الویتی ندارن، فقط وقتی که هم همه فعال بودن مرحله بعد اجرا بشه، خب فرض کنید یک بلاک دارید بالای صفحه و گفتید اگر مثلا من ترید باز نداشتم بیا این چهار تا شرط رو بررسی کن(یعنی همون چهارتا کاندیشن) اگر این چهار تا اوکی بود برو و مثلا پوزیشن بگیر، شما نارنجی بلاگ "نو ترید" رو به سفید چهار تا بلاک شرطها وصل کن، یعنی از نارنجی بلاک "نو ترید" چهار تا خروجی گرفتی، حالا بیا نارجی های هر بلاک شرط رو که فعال میشن یه کانتکس رو (ترو) بکنن، همون ترو و فالس، یعنی باید برای هر شرط یه کانتکس جدا گانه تعریف کن که وقتی شرط فعال میشه کانتکس کاندیشن مورد نطر ترو بشه و اگر شرط فعال نشد کانتکس کاندیشن مورد نظر فالس بشه، و بعدش بیا بگو فقط وقتی میتونی پوزیشن بگیری که هر چهار تا کانکتس "ترو باشن، امیدوارم متوجه بشید، حس میکنم خوب توضیح ندادم، اگر متوجه نشدید بگید تا کروکی بکشم بفرستم براتون
-
@vdm said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
اصلا میشه در تایم بالا سیگنال گرفت در تایم پایین تاییدیه ورود؟؟؟؟
منم دارم در موردش کار می کنم در پشتیبانی درخواست گذاشتم پروژه ایی برای این منظور آپلود بشه ولی در سایت سوال و جواب دیدم می گن میشه
میشه، برای هر بلاک تایم فریم رو هم مشخص کنید، کد مروبط به تایم فریم تحلی رو بنویسید و در بلاک هایش تایم فریم رو مشخص کنید، در مرحله بعد کد مربوط به تایم فریم ترگیر رو بنویسید و در هر بلاک تایم فریم رو هم مشخص کنید، خروجی کد تایم تحلیل رو به ورودی کد تایم تریگر وصل کنید
-
سلام دوستان من ربات که درست کردم توی تستر متاتریدر درست کار میکنه ولی وقتی میزارمش تو حساب دمو به جای یک پوزیشن یهو چندین پوزیشن باز میشه
-
اما اینطوری شرط ها متوالی میشن یعنی اول شرط یک باید بر قرار باشه تا شرط 2 مورد برسی قرار بگیره. درحالی که توی استراتزی برای من مهم نیست که شرط ها ترتیب و توالی داشته باشند بلکه صرف برقرار بودن همه شروط کافیه. اگر به صورت سری وصل کنم خیلی از موقعیت هایی که همه شرط ها برقرار بودن رو نمیگیرهو در ادامه بگم که در توضیحات قبلی به جای اینکه بگم وریبل، گفتم کانتگس، شما کانتکس هایی ک من گفتم رو وریبل بخون، و در اخر یه دونه مودیفای وریبل میاری و چهار تا ویریبل رو داخل تعریف میکنی که برابر ترو باشن، اون وقت خروجیش فعال میشه، یعنی شما باید شرط ترو بودن هر چهار تا وریبل رو داخل یک بلاک مودیفای وریبل بذاری، مودیفای وریبل بیشتر از ۴ تا رو هم ساپورت میکنه
-
Deleted by
mehdi1404 -
Restored by
mehdi1404
-
سلام دوستان، قصد داشتیم گروه در تلگرام بزنیم اما منصرف شدیم، اینجا توی همین تاپیک پرسش و پاسخ ها رو انجام میدیم که ماندگار باشه و همه دسترسی داشته باشن، حتی اگر کسی تازه بیاد توی این سایت و از دانشجوهای سلیمانی هم نباشه، میتونه به این تاپیک فارسی زبان دسترسی داشته باشه وجواب سوال خودشو پیدا کنه یا سوالشو بپرسه، اینطوری به نظرم بهتره، سعی کنید توی همین تاپیک سوالات خودتون رو به فارسی مطرح کنید، جدا از این به زبان انگلیسی هم میتونید تاپیک های جدیدی ایجاد کنید و از خود افایکسدریما بپرسید. ک بحثش جداست.
-
@mehdi1404 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
اما اینطوری شرط ها متوالی میشن یعنی اول شرط یک باید بر قرار باشه تا شرط 2 مورد برسی قرار بگیره. درحالی که توی استراتزی برای من مهم نیست که شرط ها ترتیب و توالی داشته باشند بلکه صرف برقرار بودن همه شروط کافیه. اگر به صورت سری وصل کنم خیلی از موقعیت هایی که همه شرط ها برقرار بودن رو نمیگیرهاها متوجه شدم چیزی که الان به ذهنم میرسه این هست که، ببین چند حالت مختلف میتونه داشته باشه، باید برای هر حالت جداگانه کد بنویسی و بلاک های سری رو ایجاد کنی،
من هم روش فکر میکنم برای ادامه اش به نتیجه ک رسیدم اعلام میکنم، چون دقیقا یکی از استراتژی های من به همین صورته
متشکرم
-
@mehdi1404 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
اما اینطوری شرط ها متوالی میشن یعنی اول شرط یک باید بر قرار باشه تا شرط 2 مورد برسی قرار بگیره. درحالی که توی استراتزی برای من مهم نیست که شرط ها ترتیب و توالی داشته باشند بلکه صرف برقرار بودن همه شروط کافیه. اگر به صورت سری وصل کنم خیلی از موقعیت هایی که همه شرط ها برقرار بودن رو نمیگیرهیه راه پیدا کردم، خودتون تست کنید، من زودخر از یک هفته نمیتونم تست کنم، اگر نایجه گرفتید به یه اطلاع هم به من بدین،
فرض میکنم شما ۴ تا شرط داری که هر کدام با یک کاندیشن راه میفته، براتون فرقی نمیکنه که چجوری فعال بشن و الویتی ندارن، فقط وقتی که هم همه فعال بودن مرحله بعد اجرا بشه، خب فرض کنید یک بلاک دارید بالای صفحه و گفتید اگر مثلا من ترید باز نداشتم بیا این چهار تا شرط رو بررسی کن(یعنی همون چهارتا کاندیشن) اگر این چهار تا اوکی بود برو و مثلا پوزیشن بگیر، شما نارنجی بلاگ "نو ترید" رو به سفید چهار تا بلاک شرطها وصل کن، یعنی از نارنجی بلاک "نو ترید" چهار تا خروجی گرفتی، حالا بیا نارجی های هر بلاک شرط رو که فعال میشن یه کانتکس رو (ترو) بکنن، همون ترو و فالس، یعنی باید برای هر شرط یه کانتکس جدا گانه تعریف کن که وقتی شرط فعال میشه کانتکس کاندیشن مورد نطر ترو بشه و اگر شرط فعال نشد کانتکس کاندیشن مورد نظر فالس بشه، و بعدش بیا بگو فقط وقتی میتونی پوزیشن بگیری که هر چهار تا کانکتس "ترو باشن، امیدوارم متوجه بشید، حس میکنم خوب توضیح ندادم، اگر متوجه نشدید بگید تا کروکی بکشم
مرسی . متوجه شدم که چی میگید ها ولی اجرای این از مشکل اولمون هم سخت تره -
چطور انجام میشه ؟این اندیکاتورها وارد میشن ؟buffer جهت وارد کردن رنگ ها در قسمت ex4 -سلام . در مورد اندیکاتورهای با پسوند
-
@wealt360 خوب اشتباه نوشتی سمت چپ قسمت شروط ار اس آی باید کندل رو انتخاب کنی یعنی کندل اون عدد دلخواه آر اس ای ات رو قطع کنه نه اینکه خود ار اس ای

-
بچه ها اگر گروه تلگرامی درست کردید ادرسش رو بزارید لطفا
-
سلام من یه ربات برای گلد شدو نوشتم که تو تایم 1 ساعته و 5 دقیقه کار میکنه
چون تریدینگ ویوم 2تا تایم فریم همزمان رو نشون نمیده نمیتونم چکش کنم ببینم درست کار میکنه یا نه اگر کسی میتونه چکش کنه ممنون میشم