گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
@karimi دادا اینجا همه فارسن نیازی نیست انگلیسی سوال کنی

-
@mehdi1404 سلام اقا مهدی من دوره استاد دیدم ولی دقیق نمیدونم چجوری ربات داخل اف اس بی تعریف کنم
اف اس بی بیشتر خودش استراتژی پیدا میکنه نهایتا میشه چندتا اندیکاتور قفل کرد درسته ؟؟
اگه شما راهی بلدین بهم بگین که چجوری ربات داخل اف اس بی تعریف کنم ممنون -
@wealt360 سلام من کد شما رو دیدم یه ایراد کوچولو داشت به زعم من که اجرا نمی شد. درستش کردم . برای بای خیلی نمودار خوبی میده ولی وقتی سل رو اضاف می کنینمودار رو خراب میکنه
-
-
ممنونم از شما اوکی هست الان
-
-
bolded text
-
سلام ببخشید دوستان چطور میشه تو استراتژی مارتینگل یه کاری کرد که اخرش صفر نشه؟
-
@Mojiii پول اولیه رو زیاد کن

-
با پول زیاد هم جواب نداد
-
سلام وعرض ادب
در مورد اندیکاتور مکدی سوال داشتم امکان داره کسی کمکم بکنه چطور میتونم از تغییر فاز هیستوگرام استفاده کنم -
@Mojiii اگه دوره مدیریت سرمایه قسمت مارتینگل و هج ببینی فک کنم استاد روش کم ریسک کارکردن با مارتینگل گفته
-
@alinooshinravan بگو وقتی مین لاین خط صفر رو به بالا یا پایین قطع کنه
-
@Mostafataherzadeh10 ممنونم
-
@Mostafataherzadeh10 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@Mojiii اگه دوره مدیریت سرمایه قسمت مارتینگل و هج ببینی فک کنم استاد روش کم ریسک کارکردن با مارتینگل گفته
روشی که بلاک هارو گذاشتم خوب جواب میده ولی اخرش صفر میکنه حتی استاپ هم براش تعریف کردم
-
کسی دیتا تر و تمیز خریده
-
@mohammadhedaiat said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام وقت شما بخیر من یه مشکل دارم یک اندیکاتور
tsimacd.mq4
اضافه کرده ام زمانی که میخوام برای من در کراس رو به بالا و یا پایین پوزیشن باز کند اینکار رو انجام نمیدهد ممنون میشم منو راهنمایی نمایید خود اندیکاتور و لینک اکسپرت رو هم داخل همین پیام اضافه میکنم
https://fxdreema.com/shared/RSxvajRoehttps://fxdreema.com/forum/assets/uploads/files/1688543424758-tsi_macd.mq4
سلام داداش گلم تو کراس رو به بالا رو انتخاب نکردی داخل شرط اولت بزرگتر رو انتخاب کردی اونو ردیف کنی درست میشه
-
سلام عزیزان کسی تونسته ربات خرید پله ای رو بنویسه؟ میتونین راهنمایی کنین یا به اشتراک بزارین؟ ممنونم
-
@Mojiii said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام ببخشید دوستان چطور میشه تو استراتژی مارتینگل یه کاری کرد که اخرش صفر نشه؟
چی صفر نشه؟
-
@roteyl said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام عزیزان کسی تونسته ربات خرید پله ای رو بنویسه؟ میتونین راهنمایی کنین یا به اشتراک بزارین؟ ممنونم
سلام فرض کن که مثلا قراره بای بگیری و میخوای 2 تا پله دیگه هر کدوم با فاصله 10 پیپ وارد بشی اون قیمتی که قرار وارد بشی رو + 10 و 20 پیپ کن وبزار تو 2تا متغیر حالا 2 تا پندینگ اردر بزار و تو قسمت قیمت ورود این 2 تا سطح رو تعریف کن