گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
سلام خدمت همهی دوستان و ممنون از همراهی تون ، لطفا اگر مشکلی دارید اونو در یک کد ساده تر بیارید ،اینطوری زودتر به نتیجه میرسید، بعد که مشکل و سوالتون برطرف شد، ببرید داخل کد اصلی، اونجا اگر بازم مشکلی بود دیگه کد اصلی رو بذارید، این صرفا یک پیشنهاد بود مخصوصا اینکه اکثرا هنوز اکانتهامون رایگان هستش
-
سلام
از فیبوناچی تایم زون چطوری میشه در اف ایکس دریما استفاده کرد؟
من لول ها را تعریف کرده ام ولی نمیتونم روی چارت ست کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید -
سلام من حساب یک ماه خریدم بعد 27.42 اشتباه 27.41 واریز کردم برام فعال نشده چه کنم
-
اندیکاتور حجم از کجا دانلود کنم.volumes
-
@majid6513 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
وقت بخیر دوستان
من رباتی که طراحی کردم. در دوره ۴ ساله نماد طلا سود ده هست. الان نیاز به وی پی ای اس دارم. تا در لایو مارکت امتحانش کنم. از دوستان کسی میتونه کمکم کنه.
ممنون میشمسلام
من وی پی اس دارم و دارم چند ربات روش تست می کنم. اگه رباتت توی بک تست با شرایط دیتای کلین تست کردی و خوب کار می کنه، فعلاً میتونی روی وی پی اس من ران کنی -
سلام دوستان. کسی تونسته با استراتژی gold shadow به سود برسه؟
من ربات آن را نوشتم ولی اصلاً به سود دهی بلند مدت نمیرسه -
@roteyl said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
shared/qdGTjHHB
-
@medan said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان. کسی تونسته با استراتژی gold shadow به سود برسه؟
من ربات آن را نوشتم ولی اصلاً به سود دهی بلند مدت نمیرسهداخل وبینار استاد مدیریت سرمایه خودش رو آموزش داد با اون تلفیق کن ببین چی میشه
-
@narsha said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
controlling Block / set current time frame for next Block
-
سلام دوستان
من میخوام توی رباتم مقدار لات آخرین معامله بازم رو بدست بیارم -
سلام دوستان بنده تا الان نزدیک 20اندیکاتور فلش دار امتحان کردم نزدیک به500تا خروجی گرفتم حتا یک دونه هم بای و سل نمیکنه نمیدونم چکار کنم اگر راهنماییم کنید ممنون میشم
-
"Round numbers detector" دوستان چطوری میتونم از بلاک تشخیص عدد رند
عدد رند بالای قیمت جاری یا پایین قیمت جاری رو پیدا کنم و مثلا قیمتش رو با یک موینگ مقایسه کنم؟ -
@mraa71 سلام
یه دونه وریبل درست کن. بعد بلاک اردر بای یا سلتو باز کن. سمت راست بالای بلاک که نوشته وریبل رو باز کن. اونجا میتونی مقدار لات رو بریزی تو وریبلی که میخوای. باید بنویسی مثلا:p2
p3خودش کنار مقدار لات نوشته
-
@medan من یه وی پی اس گرفتم جدیدا. چیزی روش ران نیست فعلا. خواستی بگو رو اون ران کنیم. برای چه مدتی میخوای ران کنی؟
-
@hamidkianpoor منم دو سه تا استراتژی که فکر میکردم سوده ده هست رو تست کردم. ولی سود نمیدن تو بلند مدت
-
سلام دوستان اگه بخوایم بعد از ورود طبق استراتژی مون بعد از مثلا 10 تا کندل معامله بسته بشه از چه بلاکی باید استفاده کنیم؟
-
سلام دوستان واسه استفاده از extensions باید چکار کنم؟
-
ممنون میشم در تلگرام راهنمایی کنید s9733 تشکر
-
@bestgoldenman said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@medan من یه وی پی اس گرفتم جدیدا. چیزی روش ران نیست فعلا. خواستی بگو رو اون ران کنیم. برای چه مدتی میخوای ران کنی؟
سلام من ربات زیاد نوشتم و اکثرا توی دمو سود ده هستن با دراداون های مختلف ولی چون به دیتای پولی و با کیفیت دسترسی ندارم مجبورم توی وی پی اس ران کنم تا مشخص بشن چطور باهم هماهنگ بشیم یه تستی بزنیم هم شما استفاده کن اگه سود ده بودن هم من
-
@mehdi1404 سلام اره دقیقا به همین خاطر هست پس مشکلی ایجاد نمیکنه یعنی میشه اون چندتای اخر که بسته نادیده گرفت دیگه؟؟