گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
https://fxdreema.com/shared/MmXuJZUpb
سلام دوستان کسی میتونه چک کنه ببینه قسمت سل من چرا کار نمیکنه؟ درس مربوط به ویدیوی 55 استادهست. -
@aminzrz said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai az qesmate variables ke barash nevesshtid ham mishe ye screenshot bedid ya baram benevisid
جفتش تو وریبل مساوی فالس هست
-
@aminzrz said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai mamnoon babte vaqti ke gozashtid. testesho gereftam baraye buy va sellesh ham khodam neveshtam kar mikard mamnoonam azaton.faqat aln yek bugi dare.man roye tick kar mikonam.va aln ma behesh goftim agar sod shod kolan moameleye badio baz nakon va bad dobre reset.in kolan signale badio baz nmikone .shoma farz konid yek sinal buy mide sood mishe.mirim signale badi mige sell ro candle 1.roo candle 0 avalisho mikham baz nakone chon qblish sood shode.vali to hamon candle 0 ke hastim vaqti moamele avasho baz nakard va natijash moshakhas shod mikham agar hanooz to candl 0 bodim va bargasht noqte vorod moamelaro baz kone.yekam tozihesh inja sakhte agar ehyanan motevajeh nashodid lotfan yek id bedid man video ersal konam khedmateton
لطفا از تایپ فارسی استفاده کن
-
@mn-hz said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
https://fxdreema.com/shared/MmXuJZUpb
سلام دوستان کسی میتونه چک کنه ببینه قسمت سل من چرا کار نمیکنه؟ درس مربوط به ویدیوی 55 استادهست.mnعزیز
ظاهرا منطقش رو متوجه نشدی برای بای هر باکسی که پیدا کنه قطعا از 0 بزرگتره برای همین وریبل رو بصورت پیش فرض 0 گذاشتیم ولی تو برای سل هم صفر گذاشتی اگه بخش سل رباتت رو بخونی همون اول میگه آیا این باکس قرمزی که پیدا کرده بالا و پایینش از 0 کوچکتره(که نیست)پس اصلا نمیره بقیه شرطها رو چک کنه
برای سل باید یه عدد زیادی به متغیرت بدی مثلا بزار 5000 که تو طلا هم بتونه کار کنه -
سلام وقت بخیر
کسی میدونه چرا تریلینگ استاپ کار نمیکن؟ -
@roteyl baraye Idcandle 1 va 2
-
@majidai خیلی ممنون از راهنماییتون
-
@majidai
آرههههههه
من کاندیشن رو بر حسب اعداد غیر صفر تنظیم کرده بودم. به این دقت نکرده بودم که این دوتا عدد کاملا یکسانه ، حالا الان سرکار هستم رفتم خونه تست میکنم و کامل بررسی میکنم
روی دوتا دیگه اندیکاتور هم دارم با اونا هم چک میکنم ببینم چطور میشه و نتیجه رو اطلاع میدم بهت
دمت گرم -
-
@rao
من 5 دلار مساوی هم گذاشتم باز همینه -
@majidai
ممنونم از شما
آیا با این شرایط میتونم با پول اصلی بزارم ترید کنه -
@shabani-1984h said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai
ممنونم از شما
آیا با این شرایط میتونم با پول اصلی بزارم ترید کنهدر کل 5دلار برای 0.64 لات منطقی نیست ولی خودت میدونی اگه درادانش خوبه و بک تست و حساب دمو جواب گرفتی (که بعید میدونم تو این مدت کم گرفته باشی)میتونی بزاری
من توصیه نمیکنم -
سلام دوستان
من نتونستم اندیکار جلسه 55 استاد دانلود کنم
اگر کسی دانلود کرده لطفا بارگذاری کنه
با سپاس -
@simakhalily کندل تایم رو که انتخاب کرده
-
سلام
کسی استراتزی البروکس با موینگ 20 در تایم 5 دقیقه رو ربات درست کرده -
@majidai said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@Amir_ak2 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
dostan salama khaste nabashin bande ye moshkeli darama
ye robot sakhtam va bar mabnaye in kar mikone ke age ye candle nozoli va 2ta candle soodi dashtim biad roye paiyn tarin gheimat 5 ta candle akhar ye arrow up bezane va baraxesh age ye candle soodi va 2ta candle nozoli dashtim biad roye balatarin gheymat 5ta candle akhr ye arrow down bezane
moshkel asli ine ke man mikham in farayand ro zamani anjam bede ke age low ye candle paiyn tar az arrow up bashe dobare biad arrow up ro mohasebe kone va barax age high ye candle balatar az arrow down shod bia arrow down jadid ro bekeshe vali in chizi ke bande sakhtam tamam arrow down va up ro mikeshe va condition ro rayat nemikone mamnon misham rahnamaiy konin
https://fxdreema.com/shared/4MN5n3w8eسلام امیر عزیز
اول اینکه اگه از تایپ فارسی استفاده کنی خیلی بهتر و راحت تره برای ما
دوم اینکه یا من متوجه منظورت نمیشم یا کلا همچین شرطی غلطه
میگی یه کندل نزولی اگه بود و بعدش 2تا صعودی یه اروو آپ بزاره یعنی اگه بعد اون 2تا صعودی چندتا دیگه صعودی خورد بعد مثلا یه نزولی و دوباره صعودی اروو آپ سر جای قبلی بمونه تا قیمت بیاد زیرش خوب شاید حالا حالاها نیاد زیر اون و وقتی بیاد زیر اون درواقع الان شرایط برای اروو داون مهیا شده نه اروو آپ
احتمالا منظورت رو درست بیان نکردیآقا سلام عرض ادب
من مشکل کشیدن اروو که داشتم همونطور که فرمودی با وریبل حل شد
الان یه سوال دیگه دارم
اقا اگه بخوام بگم بین دوتا اروو آپ که کشیده برای کف ها بیاد بیشترین سقف رو مشخص کنه یا بین دوتا اروو دان بیاد کمترین کف رو مشخص کنه چطور باید اینکار رو انجام بدم؟سلام امیر
فکر کنم باید اروو اول رو که کشید کندل تایم اونو تو یه متغیر ذخیره کنی و وقتی اروو دوم رو کشید از قسمت مارکت پروپرتیس مثلا هایست رو بزاری رو کندل آیدی 1تااون متغیرهاقا من این مشکل رو نتونستم حقیقت اوکی کنم
لینک بفرستم زحمت میکشیمنت بذاری یه نگاه کنی؟ -
ye robot sakhtam va bar mabnaye in kar mikone ke age ye candle nozoli va 2ta candle soodi dashtim biad roye paiyn tarin gheimat 5 ta candle akhar ye arrow up bezane va baraxesh age ye candle soodi va 2ta candle nozoli dashtim biad roye balatarin gheymat 5ta candle akhr ye arrow down bezane
moshkel asli ine ke man mikham in farayand ro zamani anjam bede ke age low ye candle paiyn tar az arrow up bashe dobare biad arrow up ro mohasebe kone va barax age high ye candle balatar az arrow down shod bia arrow down jadid ro bekeshe vali in chizi ke bande sakhtam tamam arrow down va up ro mikeshe va condition ro rayat nemikone mamnon misham rahnamaiy konin
میگی یه کندل نزولی اگه بود و بعدش 2تا صعودی یه اروو آپ بزاره یعنی اگه بعد اون 2تا صعودی چندتا دیگه صعودی خورد بعد مثلا یه نزولی و دوباره صعودی اروو آپ سر جای قبلی بمونه تا قیمت بیاد زیرش خوب شاید حالا حالاها نیاد زیر اون و وقتی بیاد زیر اون درواقع الان شرایط برای اروو داون مهیا شده نه اروو آپ
الان یه سوال دیگه دارم
اقا اگه بخوام بگم بین دوتا اروو آپ که کشیده برای کف ها بیاد بیشترین سقف رو مشخص کنه یا بین دوتا اروو دان بیاد کمترین کف رو مشخص کنه چطور باید اینکار رو انجام بدم؟سلام امیر
فکر کنم باید اروو اول رو که کشید کندل تایم اونو تو یه متغیر ذخیره کنی و وقتی اروو دوم رو کشید از قسمت مارکت پروپرتیس مثلا هایست رو بزاری رو کندل آیدی 1تااون متغیرهاقا من این مشکل رو نتونستم حقیقت اوکی کنم
لینک بفرستم زحمت میکشیمنت بذاری یه نگاه کنی؟
چرا که نه بفرست من که لینک کار همه رو دارم چک میکنم

-
الان یه سوال دیگه دارم
لینک بفرستم زحمت میکشیمنت بذاری یه نگاه کنی؟
چرا که نه بفرست من که لینک کار همه رو دارم چک میکنم

-
سلام مجید عزیز
من با روش شما چندین اندیکاتور رو تست کردم.
برای اندیکاتورهایی که 4 و یا 3 بافر دارند امکان پذیر هست.
ولی برای اندیکاتور هایی که 2 بافر دارند نتونستم به نتیجه مطلوب برسم.
لینک زیر دوتا اندیکاتور هست که دارای 2 بافر هستند.
لطفا با روش خودت ببین میتونی به نتیجه بررسی و یا چه جایگزینی برای اون داری ممنونم -
سلام
دوستان اندیکاتوری برای اخبار دارید که تو متاتریدر چهار خوب کار کنه؟ برای هج کردن لازم دارم
اون اندیکاتوری که استاد تو وبینار گفتن من سرچ کردم تو متا 4 درست کار نمیکنه یعنی اخبار اینده را براش خط نمیاره!!!!
ممنون میشم راهنماییم کنید