گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
@mahyar1362 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان چطوری میشه از تایم فیلتر استفاده کردکه فقط تو اون زمان ها که بهش میدی ترید انجام بده
سلام مهیار
میزاریش بالای شرطها بهش زمان شروع و پایان میدی کار میکنه -
قبل از Once per bar بزارم؟
-
@mahyar1362 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
قبل از Once per bar بزارم؟
اونم میشه ولی به نظرم بزار بالای بالا که بگه مثلا از این ساعت تا این ساعت تو هر کندل بیا این شرطها رو چک کن
-
@majidai
ممنونم -
من میخوام یک دکمه طراحی کنم که بعضی آبجکت ها با یک کلیک قابل نمایش و با یک کلیک غیر قابل نمایش کنم ، هرچی گشتم پیدا نکردم ، لطفا میشه راهنماییم کنید؟؟
-
با سلام
÷سوالم اینه که چطور میتونم در هیکن آشی کندل ایدی یک بدون شدو را پیدا کنم
با تشکر -
سلام.من روی سرور چنتا متاتریدر نصب کردم.و وقتی که یک ربات رو در هر کدان ران میگیرم جواب تست های هر کدام از متاتریدر ها متفاوته. با اینکه برای هر کدام یک دیتا هیستوری یکسان ایمپورت کردم.کسی
میدونه مشکل چیست؟ اختلاف هم خیلی زیاده بین نتایج مثلا رو یکی حساب کال شده رو دیگری سود ملیون دلاری -
سلام دوستان اقا من موقع بک تست گرفتن ب مشکل برخوردم از چه سایتی میشه دیتا دانلود کرد برای شاخص ها جفت ارز ها و غیره و همچنین تایم فریم ها
-
سلام. دوستان از بلاک
send email
برای فعال کردنش باید سرور ایمیل رو پر کنی
که با این خطا مواجه میشم
this setting is not available for your account -
کسی تونسته از بلاک ایمیل استفاده کنه؟
-
@majidai ممنونتم عزیزدل لطف کردی
-
دوستان عزیزم یه سوال داشتم میخساتم بدونم شما وی پی اس هاتون رو از کجا می خرید و چه پلنی رو توصیه میکنید ؟؟
-
@Mostafataherzadeh10 سلام. از متا5 بیار تو متا 4 . کوالیتی 90 درصد میده با ارور صفر
-
@MEHRDAD220
سلام من از پارس پک گرفتم. قطعی نداره -
سلام چطور میتونم تعداد ترید تعریف کنم مثلن 5تا بیشتر باز نکنه؟
-
سلام
استفاده میکنم توی اولین ترید بکتست رو تموم میکنه و دیگه ادامه نمیده . مشکل کار کجاست؟ delay من وقتی از بلوک -
چگونه کندل اول را در 10.30 10.30 پیدا می کنیم
-
@hashemfaghani said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام چطور میتونم تعداد ترید تعریف کنم مثلن 5تا بیشتر باز نکنه؟
سلام باید یه متغیر داشته باشی و بعد هر ترید با فرمولا یکی بهش اضافه کنی و قبل بای و سل یه شرط بزاری که اگه کوچکتر مساوی 4 بود بره برای بای یا سل
-
@gholami1964 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
چگونه کندل اول را در 10.30 10.30 پیدا می کنیم
کندل 13
-
وقتی از بلوکی دیلی استفاده میکنم توی بکتست در اولین پوزیشن بک تست متوقف میشه و تمام میشه و ادامه نمیده دیگه . چیکار کنم