گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
@majidai مرسی
-
@majidai سلام مجدد آقا مجید
متوجه نشدم میشه با رسم شکل بگی
-

سلام من از بلاک BUY NOW استفاده کردم حد ضرر کمتریت قیمت دو کندل قبل (بنظر درست میاد) و سود برابر 125% حد ضرر. فلش قرمز کندل تامین شرط هست اما قیمت خرید با کندل 0 خیلی فاصله داره ممنون میشم راهنمایی کنید
-
درود. دوستانی که ربات درست کردند و دارند باهاش کار میکنند با چه دیتایی تستش کردید که مطمین باشه؟
-
@majidai فک کن _ ن والا مام راضی ب سودش نیستسم

-
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان
یه سوال داشتم من یه ربات درست کردم که برای مدیریت سرمایه از حالت مارتینگل استفاده میکنه داخل بروکر لایت فارکس هم درست کار میکنه هم درست بک تست انجام میشه اما داخل بروکر الپاری هم مشکل بک تست داره هم اشتباه مارتینگل میکنه یعنی پس از سه چهار بار حجم رو دوبرابر کردن یه دفعه خیلی بیشتر حجم باز میکنه کسی از دوستان میتونه منو راهنمایی بکنه ؟ بتونم مشکل رو پیدا کنم با تشکر -
سلام دوستان وقت بخیر
در استراتزی big shadow مرحله دوم که بخواهیم حطوط قرمز یا سبز را کراس کنه ازکدوم بلاک لوچ باید استفاده کنیم؟ -
@Manba said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان وقت بخیر
در استراتزی big shadow مرحله دوم که بخواهیم حطوط قرمز یا سبز را کراس کنه ازکدوم بلاک لوچ باید استفاده کنیم؟دوست عزیز
سرچ کن گلد شدو -
@mmehdi said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

سلام من از بلاک BUY NOW استفاده کردم حد ضرر کمتریت قیمت دو کندل قبل (بنظر درست میاد) و سود برابر 125% حد ضرر. فلش قرمز کندل تامین شرط هست اما قیمت خرید با کندل 0 خیلی فاصله داره ممنون میشم راهنمایی کنید
https://t.me/+rLIAX2qLJ6xiYzRk
سلام به گروه تلگرامی هم عضو بشین اعضای دوره اونجا ادم راحت تر میتونه انتقال مطالب بکنه -
@hossein68289 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
درود. دوستانی که ربات درست کردند و دارند باهاش کار میکنند با چه دیتایی تستش کردید که مطمین باشه؟
https://t.me/+rLIAX2qLJ6xiYzRk
به گروه تلگرامیم بیاین داداش اونجا راحت تر بحث میکنیم -
@roteyl داداش میزنه این لینک اکسپایر شده
-
سلام یه همه
میخوام تو هر ترید ، خروج های پله ای داشته باشم
مثلا استراتژی من
TP=100
پیپ است ووقتی به 30 پیپ شود رسید ، 25 درصد معامله رو ببنده
وقتی به 50 پیپ شود رسید ، 25 درصد دیگر معامله رو ببنده
وقتی به 80 پیپ شود رسید ، 25 درصد دیگر معامله رو ببنده
و 10 درصد باقی مانده تا TP باقی بمونهکسی لینک اشتراک گذاری شده در این مورد داره، میتونه بزاره
ممنون میشم -
سلام دوستان چطور میشه تریدی که باز هستو اگر به تی پی نخورد بگیم مثلا بعد چند روزبا سود یا ضرر ببند
-
سلام نحوه تغییر رنگ شیء زمانی که ماوس روی شی قرار می گیرد. (بدون کلیک) ?
-
سلام دوستان من میخام وی پی اس بخرم از پارس پک بنظرتون ایران بخرم یا اروپا ؟ و اینکه الان باید لینوکس بخرم یا ویندوز ؟ فرق این دو تا رو اگر کسی میدونه برام یه توضیح بده ممنون
-
@mmehdi احتمالا توی بلاکت برای خرید افست گذاشتی
-
سلام به همه دوستان
من برای ساخت ربات معامله با خط روند به مشکل خوردم و اصلا نمیدونم چجوری باید خط روند رو روی چارت پیدا کنم
سعی کردم که لوپ استفاده کنم ولی نتونستم هیچ ایده ای برای ساختش پیدا کنم
اگه امکانش براتون هست میشه برام یه لینک بزارید که بتونم ببینم چجوری باید از طریق لوپ یا هر روشی ادامه خط روند بعد از پرایس لول 2 رو بدست بیارم
که بتونم با توجه به کندل 1 استراتزی خودم رو پیاده کنم
منظورم بعد از تشکیل خط رونده
با تشکر از همه دوستان -
@Alipaviz-99 سلام دوست من
من زیاد توی ساخت ربات ماهر نیستم ولی برای رفع این مشکل یک ایده دارم که استراتزی شما چه از طریق خرید در قیمت و یا پندینگ اوردر باشه میتونی وقتی شرط معامله شما کامل شد از 4 خرید یا فروش همزمان استفاده کنی و برای هر کدوم مقدار پیپ دلخواهت رو جداگونه یا با کاستند انتخاب کنی و میتونی همزمان از تریلینگ استاپ یا ریسک فیری هم برای جلوگیری از ضرر استفاده کنی البته اگه توی بک تست جواب بگیری -
دوستان سلام من یک ربات دارم درست می کنم که می خوام راس یا ساعت مشخصی فعال بشه از کدام فیلتر زمانی استفاده کنم؟
-
دوستان در ربات
COUNTDOWN
که در دوره تدریس شد من برای پاک کردن المانها هنگام بسته شدن ربات در
ON DEINIT
دستورات را نوشتم ولی عمل نمی کند لطفا اگر کسی می دونه راهنمایی کنه ممنونم.
shared/zlLb3tD4c