گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
سلام وقت بخیر
برای کار کردن رباتی که داخلش از CUSTOM INDICATORE استفاده شده داخل mt5 باید تنظیم خاصی انجام بدیم؟
اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه -
@m-heris said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
دوستان میدونید چجوری میشه سقف یا کف رو مشخص کرد؟ با استفاده از چه بلاک یا دستوری
@mohammadhedaiat said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
از مارکت پراپرتیس استفاده کن تعداد کندل های که میخوای کف و سقف رو مشخص کنی بده بعد پایینترین وبالاترین قیمتش رو استفاده کن یا میتونی از اندیکاتور زیگزاگ هم استفاده کنی داخل بلاک کاندیشن هستش
-
سلام وقت بخیر،از چه شرطی استفاده کنم که اگر یه پندینگ اوردر من اومد تی پی شد بیا پندینگ هایی ک باز هستن رو ببند////از چک لست کلوز استفاده کردم ولی میاد اخرین تریدی ک بسته شده روبررسی میکنه ک برای دیروز هستش من میخام فقط امروز رو بررسی کنه//یه نکته دیگ این ک از وانس پر دی هم استفاده کردم ولی اوکی نشد بازم میاد اخرین تریدی ک بسته شده رو بررسی میکنه اخری هم مربوط ب دیروزه
-
دوستان ، کسی میتونه میانگین قیمت خریدهای موجود رو با خط نشون بده؟
اگر بلدید هزینش رو پرداخت میکنم با من تماس بگیرید در تلگرام
@INFINITIS -
@fx__trader
بله امکانش هست -
سلام بجه خسته نباشید چرا تو بلوک buy now tp و sl بر حسب پیپت هستش
-
salam..no trade ro test kon
-
سلام دوستان
از
delay
ک استفاده میکنم با پیدا کردن اولین مورد دارای مشخصات دلخواهم و، استراتژی تستر کاملا تموم و متوقف میشه ، کسی هست راهنمایی کنه؟؟؟ -
@FazelTIM said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام با چه روشی میشه نواحی رنچ رو فیلتر کرد که در اون نواحی ترید انجام نشه
سلام خب داخل هر بلاکی که میخواید فراخوانی کنید اون قسمت مربوطه راست کلیک کنید و وریبل رو انتخاب کنید
-
@Strident_rm said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام وقت بخیر،از چه شرطی استفاده کنم که اگر یه پندینگ اوردر من اومد تی پی شد بیا پندینگ هایی ک باز هستن رو ببند////از چک لست کلوز استفاده کردم ولی میاد اخرین تریدی ک بسته شده روبررسی میکنه ک برای دیروز هستش من میخام فقط امروز رو بررسی کنه//یه نکته دیگ این ک از وانس پر دی هم استفاده کردم ولی اوکی نشد بازم میاد اخرین تریدی ک بسته شده رو بررسی میکنه اخری هم مربوط ب دیروزه
نیاز به پرداخت هزینه نیست به گروه تلگرامیمون بیاید بپرسید بچه ها کمکتون میکنن
https://t.me/+k_3LBAI2MG5iYTlk -
@arman1 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
دوستان ، کسی میتونه میانگین قیمت خریدهای موجود رو با خط نشون بده؟
اگر بلدید هزینش رو پرداخت میکنم با من تماس بگیرید در تلگرام
@INFINITISبه گروه تلگراممون بیاین کمکتون کنن بچه ها
-
@hossein-safari
سلام https://t.me/+k_3LBAI2MG5iYTlk
اینجا بیاید گروه تلگراممون شیر لینک بدین کمک کنن بچه ها -
@azam-lotfi
lotfan id bezarin beja link -
@Arash86 میشه راهنمایی بکنید ممنون
-
سلام من اکانت 3 ماهه گرفتم ولی هنوز محدوده اکانتم میشه راهنماییم کنید؟
-
@Rouzbahani
سلام به زودی فعال می شه -
سلام امکان استفاده اشتراکی یوزر اف ایکس هست؟
ممنون -
@mehdi1404 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@omidfathy said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@mehdi1404 سلام اره دقیقا به همین خاطر هست پس مشکلی ایجاد نمیکنه یعنی میشه اون چندتای اخر که بسته نادیده گرفت دیگه؟؟
سلام
بله، مشکلی ندارد.لطفا اینجا برای ریپلای کردن از گزینه کیوت استفاده کنید، ممنون، تا بدونیم قبلا چه سوالی پرسیدید و چی جواب دادیم.
Quote Quote Quote
-
@alisalari58 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام
دوستانی که پروژه خو را تکمیل کردن ولی نسخه پولی را هنوز ندارن در صورت تمایل میتونن برای من ارسال کنن تا خروجی بکیرم براشون -
سلام شما اکانت پولی رو دارین؟