گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
سلام دوستان
چطوره میتونم توی کاندیشن اندیکاتور خودم رو اد کنم؟ -
@skyplus said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان
چطوره میتونم توی کاندیشن اندیکاتور خودم رو اد کنم؟از مای ایندیکیتور البته اگه قبلا آورده باشیش داخل این سایت
-
اگه کسی برای استراتژیش نیاز به کف یا سقف قبلی داره من این کد رو نوشتم میتونه بزاره داخل کدش https://fxdreema.com/shared/OJEPSS4Sc
-
@makh سلام دوست عزیز چند روز پیش یه سوال پرسیدم شما یه لینک رو فرستادین برام ولی الان نیست میشه دوباره برام بفرستین
-
@jrazzaghi
تنظیمات اندیکارتون را باید دقیقا شبیه تنظیمات در متا تریدر باشه. -
@ehsan1362 به نظر میرسه قسمت name را اشتباه وارد کرده باشید
تصویر تنظیمات این اندیکاتور در متا تریدر را بفرستید -
@ehsan1362 بعضی از مقادیر هم اشتباه وارد شده.
-
@saadati said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@mehdi1404
سلام مهدی جان انجام دادم درست نشد
رفتم قسمت متاادیتور متاتریدر کامپایل رو زدم ایرادات رو برام گرفته بود
قسمت متغیر ها ایراد داشتم
گفتم اینم به بچه ها بگی بهتر بتونن عیب یابی کنن
مرسی از زحمات ت

-
@mehdi1404 ممنون حل شد
-
@hofat said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
دوستان من یه کد نوشتم . این رو یه متاتریدر خیلی عالی جواب داده ولی رو یه متاتریدر دیگه کلا ضرر شده . کسی میتونه راهنمایی کنه که دلیلش چیه؟
و اینکه این مجیک نامبر چی هست؟ -
@sam-trader-83 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@hofat said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
دوستان من یه کد نوشتم . این رو یه متاتریدر خیلی عالی جواب داده ولی رو یه متاتریدر دیگه کلا ضرر شده . کسی میتونه راهنمایی کنه که دلیلش چیه؟
و اینکه این مجیک نامبر چی هست؟دیتای بروکرها با هم متفاوت هست و اینکه برای هر متا تریدر باید حواست باشه دیتا دانلود کنی و اگر بروکر یکیه و شروع و پایان دیتا ها هم یکیه نباید فرق کنه
-
@jrazzaghi
Hello, I would appreciate it if you could check the parameters
-
@majidaiسلام میشه راهنمایی کنید که برای استفاده از این در ترکیب با استراتژی خودمون چطور میشه احضارش کرد؟ مرسی
-
@jrazzaghi
اگر لطف کنید بررسی کنید ممنون -
salam va khoda ghovat
kasi az doostan gold shadow robatesh ro dorost karde?
chetori time frame 2 daghighe ro be nemoodar ezafe konim? -
سلام دوستان
من در مورد خرید اشتراک FXDreema سئوال داشتم
برای خرید اشتراک 3 ماهه پول به تراست ولت انتقال دادم . وقتی خواستم اشتراک را بخرم نزدیک به 14 دلار گرونتر صورتحساب داد؟! آیا کسی با این مشکل مواجه نشده؟؟؟ -
@amirdnv said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
من چنتا شرط دارم برای خرید اما نمیخوام همش تو یک کندل باشه مثلا . میخوام اگه rsi زیر 30 بود بره تغیر فاز macd ببینه اتفاق افتاده و اگر افتاده بود اگر کندل بالایی mA بسته شد خرید کنه ولی این میره ببینه همه این شرطا تو یک کندل اتفاق افتاده یا نه
سلام، از کراس استفاده نکن، بزرگتر کوچیکتر رو استفاده کن، لوپ بزن، با برقراری هر شرط یه وریبل تعریف کن، و در اخر همه وریبل ها رو ریست کن
درس واگرایی آر.اس.آی میتونه کمکت کنه
@mehditrade9.t.me
-
@abz said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@mohammad19852020
سلام وقت بخیر
هر استراتژی که داشته باشین و تبدیل به ربات کنین تا مدیریت سرمایه بهش اضافه نکنین جواب نمیده من استراتژی های خود استاد سلیمانی خواه و ربات کردم بدون مدیریت سرمایه همشون ضرر ده هستن و همینطور استراتژی هایی که بچه های دوره درآمد دلاری فرستادن همشون بدون مدیریت سرمایه ضرر ده هستن
خودم دوتا ربات با مدیریت سرمایه درست کردم که گذاشتم دارن فوروارد تست میگیرن فعلا که تو ده روزه گذشته خوب کار کردن یه مدت تو دمو تست بگیرم اگه اوکی باشه به حساب اصلی اضافه میکنمش
شما هم اگه مایل هستین استراتژیتونو بزارین که امتحانش کنیم یا خودتون اگه به ربات تبدیل کردین لینکشو بفرستین که نتیجشو ببینیم

این نتیجه رباتی هست که ساختم و بکتست گرفتم ازشچیزی که توی تصویر مشخصه، تعداد پوزیشن ها خیلی زیاده و این برای حساب خطرناکه، اینکه یک حساب توی ۱۰ سال گذشته سوده باشه رو راحت با یک تک شرط میشه ساخت
من فایلش رو میدم بهت ببر تایم یک ساعته یورو توی چتد سال گذشته تست کن ببین چه نتیجه خفنی میگیری، اما نمیشه ازش استفاده کرد، در کل گفتم که مراقب باشید
-
@mostafa2426 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان . من مشکل با کراس اور دارم . میخوام روی کندل 1 کراس اور تشخیص داده بشه و خوب دستور کراس اور هم درست کار میکنه اما وقتی کراس اور بین کندل 1 و 0 باشه این دستور درست کار نمیکنه یا بین کندل 1 و 2 باشه . این موارد رو چطور میتونم اصلاح کنم . تایم فریم 15 هست و تنها در هر کندل حساب میکنه . با دستورهای کوچکتر بزرگتر رفتم اما هرکدوم قسمتی رو حذف میکنه.
ممنونم

سلام شرطت رو بذار روی کندل ایدی صفر، هر لحظه که کراس بشه متوجه میشه، اما بهتره از بزرگتر کوچکتر استفاده کنی هر چند بعصی هاشو از دست میدی اما بهتره چون میذاری برای کندل ای دی ۱ و کندل کلوز کرده
-
@majidai said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
اگه کسی برای استراتژیش نیاز به کف یا سقف قبلی داره من این کد رو نوشتم میتونه بزاره داخل کدش https://fxdreema.com/shared/OJEPSS4Sc
سلام خیلی عالی ، از همکاریتون متشکریم .