گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
سلام من ربات در متا 4 نوشتم و قسمتی کد نویسی داره که از بلاک کد نویسی استفاده کردم و همه چی درسته اما موقع تبدیل به متا 5 ربات کار نمیکنه حتی دستی یکی یکی بلوکه ها را همسان سازی کردم اما ایراد کار فکر میکنم از قسمت کد نویسی هست که در متا 5 عمل نمیکنه راهکاری دارید تا کد کامل اجرا بشه؟link text
-
@abz ما که هر استراتژی رو ربات کردیم توی تست عالیه و در حالت لایو اصلا مثل حالت تست کار نمیکنه مثلا در لایو یه روز کاملا ضررده هست ولی همون روز رو تست میگیری سود داده
حرکت کندل ها در لایو خیلی متفاوته -
دوستان چطوری میشه سه تا اندیکاتور رو در یک پنجره روی هم قرار داد؟ میخوام یه ار اس ای- یه موینگ- یه بولینگر رو بندازم روی هم ازشون سیگنال بگیرم هر کی بلده چزوری میشه اینکارو کرد لطفا یه نمونه بهم بده ممنو
-
@omidfathy said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@mehdi1404 این لینک میشه زحمت بکشید برام اصلاح کنید ببینم کجاش مشکل داره؟؟/link text
حقیقتاً اینجا سخت میشه پیام داد شما حساب تلگرام هم دارید ؟؟
-
صبح پنجشنبه شما بخیر باشه آقای سلیمانی خواه بنده در حال طراحی یک ربات هستم تقریبا کارامد هست ولی نظر شما رو هم در موردش میخوام بدونم
-
چطوری میتونم تو این برنامه بهش بفهمونم که اگر سقفی شکست و پولبک نزد و به قیمتی رسید بای بزن مثلا
-
چطوری میشه رباتی بسازی که حمایت و مقاومت رو نشون بده ؟
-
درود، من در حال طراحی یک اکسپرت با FXDreema هستم و دو گروه پندینگ اردر تعریف کردهام. نیاز دارم سفارشهای پندینگ هر گروه مطابق شرایط زیر مدیریت شوند:
شرح نیاز:
گروه 1:
پندینگ اردرهای این گروه باید بعد از 1 کندل (هر تایمفریمی که انتخاب شده) حذف شوند اگر فعال نشدند.گروه 2:
پندینگ اردرهای این گروه باید بعد از 2 کندل حذف شوند اگر فعال نشدند.
مشکل:
اگر دو سفارش از گروه 2 در زمانهای مختلف ایجاد کنم، هر دوی آنها در زمان یکسان حذف میشوند. اما من میخوام زمان حذف بر اساس تعداد کندلها پس از ایجاد هر سفارش محاسبه شود، نه همه آنها به صورت همزمان. -
سلام من یه ربات مارتینگل نوشتم منتهی بروکر از ۲۰ لات به بالا قبول نمیکنه من میخوام به ۱۰ لات که رسید معاملات بعدی رو به تعداد بزنه یعنی مثلا ۲ تا ۱۰ لات یا ۴ تا ۱۰ لات یا بعدیش ۸ تا ۱۰ لات باز کنه . لطفا راهنمایی بفرمایید
https://fxdreema.com/shared/sonf7zVUd -
سلام
ربات در حالت معمول اگر پوزیشن بازی داشته باشی دیگه پوزیشن باز نمیکنه چیکار کنم که همزمان چند پوزیشن باز کنه؟ -
سلام دوستان من یک کندل تایم فرم 30 دقیقه میخام انتخاب کنم مثلا آخرین کندل سشن نیویورک و بالای اون توی تایم 5 خرید بزنم و زیر اون فروش ولی همش به مشکل میخورم کسی میتونه کمک کنه؟
-
@behnnod_rp
شروع بلاکهات بلاک No trade بذار -
سلام کسی میتونه ربات ستاپ mtr درست کنه؟
-
@davood متشکرم از پاسخ شما ولی باز هم درست کار نمیکنه
-
@shervin1366 سلام . از بلاک ایف ترید در ابتدای مسیر استفاده کن و در ادامه کاندیشنهایی که منجر به ترید میشن رو قرار بده درست میشه .
-
@MohsenGavahi سلام . آسونه ، اگر اخرین کندل هر تایمی هست شما کافیه ساعتش رو پیدا کنید و با بلاک رسم خط خط خودتون رو بکشید . داخل بلاک رسم خط گزینه اول "نو" و گزینه دوم "یس" باشه و یک اسم هم بارش بزارید و حالا شما یک خط دارید که تو هر تایمی میتونید روش ترید کنید . نمونش رو تو کانالم گذاشتم . میتونید استفاده کنید رایگان هم هست .
-
@khansari سلام دوست عزیز بهتون توصیه نمیکنم اصلا ممکنه کال بشید ولی میتونید زمانی که به 10 لات رسید یک متغیری مثل بولین رو "ترو" کنید بعدش تو مسیری که منجر میشه به ترید از یک کاندیشن استفاده کنید که چک کنه آیا "ترو" شده یا خیر .
اگر خیر باشه که یدونه مارتینگل میزنه ولی اگر "ترو" شده باشد میتونید بعدش ازبلاک وانس پربار استفاده کنید و داخلش عدد2 رو وارد کنید .اگر دنبال مطلب بیشت هستین بالای 40 جلسه رایگان اموزش دارم تو بوتیوب یا فراچارت یا اپارت یا تلگرام بزنید "حسین شعبانی" و از مطالب رایگان استفاده کنید .
-
@rezast13 سلام بصورت چند بخشه بسازید .
1 - اگر شکست یعنی کلوز ایدی 1 بالای خط سقف باشه
2- یک متغیر برای نقض شرط تعیین کنید . شرط یعنی عدم پولبک . زمانی که به خط شما برخورد کنه این متغیر رو فالس کنید .به همین راحتی شما میتونید رباتتونو بسازید
منو دنبال کندی در تلگرام بزنید حسین ربات کلی اموزش رایگان دارم
https://t.me/HoseinRobotFx -
@mohsen-2 سلام با این سایت نمیشه وقتتونو تلف نکنید
دوتا راه دارید یا خودتون کد نویسی کنید
یا مشابهش تو نت هست بگردید پیدا میکنید -
@amir-ghorbani سلام این مشکل در متاتریدر 4 وجود دارد و در حقیقتاندیکاتور ران میشه ولی دیده نمیشه . پیشنهاد میکنم با متاتریدر 5 کار کنید تا این مشکل رو نداشته باشید .