گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
@majidai پس من اشتباه متوجه شدم
-
سلام . دوستان من یه کد نوشتم همه چیش درسته فقط نمیدونم چرا از همه چی دوتا میذاره . مثلا پندینگ دوتا . اوردتر دوتا استاپ دوتا و میشکلش پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید
-
@mehrdad-zaiemi دوست عزیز یا کدی که نوشتی بزار تا اصلاح بشه یا اسکرین بده از کدها تا بتونیم کمکت کنیم اینجوری از غیب نمیتونیم چیزی بگیم
-
@Mostafataherzadeh10 اخه کدی که نوشتم اگه بذارم فکر نمیکنم بتونید چیزی متوجه بشید چون پیچیدگی زیاد داره . یکی دوماه پیش یکی از دوستان همین مشکل داشت همینجا پرسیده بود و دوستان حلش کرده بودن .اححتمالا از اقا مهدی باید بپرسم
-
@Mostafataherzadeh10 slm na nemikham tp va sl tekon bokhore
-
@majidai slm
Agha man ye formol avordam va tosh tp average ro tarif kardam masalan goftam age tp ÷ 2 beshe dakhel variable tp average save kon
Bad omadam ye formol dg avordam tosh az balance account estefade kardam va be % tabdilesh kardam bad loop avordam goftam dar har trade bro profit unrealize ro baresi kon ba sharti ke age >= tp average shod
Bad close profile avordam
Kar mikone vali masalan to metatrader order 3 ro clos mide vali dg edamash nemide yani dg order 3 vojod nadare baray tp ya sl khordan -
@Amir_ak2 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai slm
Agha man ye formol avordam va tosh tp average ro tarif kardam masalan goftam age tp ÷ 2 beshe dakhel variable tp average save kon
Bad omadam ye formol dg avordam tosh az balance account estefade kardam va be % tabdilesh kardam bad loop avordam goftam dar har trade bro profit unrealize ro baresi kon ba sharti ke age >= tp average shod
Bad close profile avordam
Kar mikone vali masalan to metatrader order 3 ro clos mide vali dg edamash nemide yani dg order 3 vojod nadare baray tp ya sl khordanسلام الان دارم میرم بیرون یه لینک تستی میزارم برای خروج پله ای احتمالا بکارت بیاد اگه مشکلت حل نشد بگو با هم حلش میکنیم
https://fxdreema.com/shared/jlzAxrUje -
Hello everyone
I put a block for Ichimoku where the chinkouspainline is more than the span b line
It does not open a position for me. But if I say less than the span b line, it will open a position for me -
@mehrdad-zaiemi دوستان مشکل از متاتریدر بود باید داده هارو پاک میکردم
-
@majidai ممنون
-
@majidai اینم امتحان کردم اینم همون مشکل رو داره مثلا وقتی به شرطش میرسه به اندازه نصف لات یا هرمقدار ک براش تعیین کنی کلوز میده مابقیش معلوم نیست کجا میره ن میره تی پی بزنع نه sl
-
دوستان سلام
من دنبال یک سایتی هستم که برای کمک در مدیریت سرمایه
میخوام مثلا بدونم توی فلانم ارز با این پیپ فاصله یا حد ضرر
چقدر پول از دست میدم؟
اون سایت هایی که از اینتر نت پیدا کردم حجمی که باید وارد شی رو میده
من میخوام بدونم مثلا انقدر پیپ در این ارز چقدر میشه
خوشحال میشم کمک کنید -
سلام من میخواستم وقتی توی یه ساعت مشخص مثلا سه تا ضرر شد دیگه تو اون روز پوزیشن وا نکنه ممنون میشم راهنمایی کنید
-
سلام من میخواستم اگه توی یه ساعت مشخص سه تا ضرر شد تا پایان اون روز دیگه معامله وا نکنه ممنون میشم راهنمایی کنید؟
-
@Amir_ak2 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai اینم امتحان کردم اینم همون مشکل رو داره مثلا وقتی به شرطش میرسه به اندازه نصف لات یا هرمقدار ک براش تعیین کنی کلوز میده مابقیش معلوم نیست کجا میره ن میره تی پی بزنع نه sl
متوجه منظورت نمیشم الان این لینک رو تست کنی یه معامله 0.1 لاتی باز میکنه با 50 پیپ حد ضرر و 50پیپ حد سود بعد 20پیپ 0.05 لاتش بسته میشه با همون تی پی و استاپ یعنی چی که میگی مابقیش معلوم نیست کجا میره
-
@ehsna said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
دوستان سلام
من دنبال یک سایتی هستم که برای کمک در مدیریت سرمایه
میخوام مثلا بدونم توی فلانم ارز با این پیپ فاصله یا حد ضرر
چقدر پول از دست میدم؟
اون سایت هایی که از اینتر نت پیدا کردم حجمی که باید وارد شی رو میده
من میخوام بدونم مثلا انقدر پیپ در این ارز چقدر میشه
خوشحال میشم کمک کنیدمن از قبل یه ربات خریده بودم که این کار رو انجام میده برام هنوز سعی نکردم ببینم اینجا میشه ساختش یا نه اگه روش کار کردم و به نتیجه رسیدم بهت میگم
-
@reza-zakeri said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام من میخواستم اگه توی یه ساعت مشخص سه تا ضرر شد تا پایان اون روز دیگه معامله وا نکنه ممنون میشم راهنمایی کنید؟
سلام منظورت از یه ساعت مشخص چیه ؟یعنی استراتژیت جوریه که سر یه ساعت مشخص پوزیشن باز میکنه ؟
-
@majidai اره مثلا از ساعت یک ظهر تا هشت شب گفتم طبق اون چیزی که بهش دادم پوزیشن وا کنه فقط اینو نمیدونم که اگه بخوام بگم توی این بازه زمانی اگه سه تا ضرر شد دیگه پوزیشن وا نکن تا اخر اون روز باید از چی استفاده کنم
-
@reza-zakeri said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai اره مثلا از ساعت یک ظهر تا هشت شب گفتم طبق اون چیزی که بهش دادم پوزیشن وا کنه فقط اینو نمیدونم که اگه بخوام بگم توی این بازه زمانی اگه سه تا ضرر شد دیگه پوزیشن وا نکن تا اخر اون روز باید از چی استفاده کنم
ببین اول از بلوک فیلتر تایم استفاده کن و تنظیماتش روو بزار اون ساعتهایی که میخوای
بعد از بلوک
check consecutive loss
استفاده کن و تنپماتش رو بزار بیشتر از 3
بعد هم بلوک
turn off blocks
رو بزار و شماره بلوک بای یا سل رو بزار تو تنظیماتش اینجوری دیگه پوزیشن باز نمیکنه برای روز بعد هم دوباره از
turn on
استفاده کن تا بلوک بای یا سلت فعال بشه -
یه چیز خنده دار
وقتی اکثر استراتژیهای دوره رو ربات میکنی و ضرر ده میشن و وقتی برای حل مشکل یکی از بچه ها بصورت کاملا الکی با 1 اندیکاتور یه شرط فرضی میزاری
و بدون هیچ مدیریت سرمایه و کار اضافی اون ربات برای چند سال متوالی سوده میشه