fxDreema

• Register
    • Login
    • Search
    • Back to the main page
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Search

لوپ آبجکت فیبوناچی loop object fibonacci

Questions & Answers
    2
    2
    137
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • mmmmmmmmmm
      mmmmmmmmmm last edited by

سلام به همه دوستان. این یک کد برای ترسیم فیبوناچی با زیگزاگ است. کد بسیار خوبی است و شما می‌توانید با توجه به تنظیمات مورد نظرتان برای زیگزاگ، فیبوناچی‌های مختلفی را ترسیم کنید. من در این کد یک مشکل بزرگ دارم و از دوستانی که می‌توانند کمکم کنند، ممنون می‌شوم. مشکل این است که برای لوپ کردن اخرین فیبوناچی: بالای صفحه، لول صفر و لول 7، فیبوناچی را طبق کد آخرین فیبوناچی، اطلاعاتش را لوپ و کامنت کردم. تا یک مدت، همه چیز درست کار می‌کند و فیبوناچی‌ها را منظم می‌کشد. اما بعد از یک مدت، لوپ دیگر کار نمی‌کند و هر چیز فیبوناچی که کشیده می‌شود، اعداد بالای سمت چپ ثابت می‌ماند و تغییری نمی‌کند. به عبارت دیگر، لوپ دیگر کار نمی‌کند. خطوط سفید لول صفر فیبوناچی‌ها هستند که باز از آن تاریخ به بعد، چون لوپ کار نمی‌کند، این خطوط هم کشیده نمی‌شوند. مشکل اصلی من، لوپ است که از آن تاریخ به بعد دیگر کار نمی‌کند. آیا کسی می‌تواند مشکل لوپ اخرین فیبوناچی که بعد از یک مدت دیگر کار نمی‌کند را حل کند؟ در تاریخ 2023/01/04 که استارت می‌کنید، از ساعت 20:00 به بعد، لوپ دیگر کار نمی‌کند و اطلاعات کامنت که همان لول صفر و لول 7 اخرین فیبوناچی است، ثابت می‌ماند و تغییری نمی‌کند. متشکرم از همراهی‌تان.

msg6187758102-767780.jpg
      fibo.mq4
      https://fxdreema.com/shared/6yNDfWRld

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • R
        raminmirzaee last edited by

سلام دوست عزیز کد کجا نوشتین؟

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • 1 / 1
        • First post
          Last post

Online Users