fxDreema

• Register
    • Login
    • Search
    • Back to the main page
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Search

Check trades count and more.

Questions & Answers
    2
    10
    1336
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      sashkoo_k last edited by

MT4 give me error when i use check trades count . It can't load my EA and i am not sure is it my mistake? I want to execute trades only if there are less than 3 open trades.Also i want the EA to check the stochastic level at daily graphic and if its below or above some value and if its below or above value of 1hr graphic too to execute deal. I want deals to be executed in 1hr conditions but only if conditions on 4hr or daily graphic are true. I don't know how to do this. Please help.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • fxDreema
        fxDreema last edited by

Каква грешка ти дава? Поне с "фабричните" настройки няма нищо 😮

Като цъкнеш на "More settings" ще видиш "Timeframe" - от там задаваш кой индикатор на кой период да работи. На графиката обаче няма да виждаш всички индикатори. А и е важно да имаш налични свещите за избраните периоди, иначе кой знае какво ще изчисли 🙂

• S
          sashkoo_k last edited by

Хм... Направих нов проект и го сложих на фабрично и си пробачка без проблем. Аз предполагам че това което искам трябва да го сложа на "<=Lower than or equal to" на 3. Тоест ако са по малко или равни на 3 сделки тогава да изпълни на татъка.

Мерси за More Settings. Тоест тука свързвам Conditions с другите Conditions, а тях съответно с buy/sell?

И не ми стана много ясно чарвената и жълтата свръзка каква е разликата. Мисля че в Help го бях засякъл някъде, но после не успях да го намеря.

• fxDreema
            fxDreema last edited by

Ти си съвсем в основите 🙂

Най-често има два изхода. Този в центъра е ако блока си изпълни нещата, другия от дясно е обратния случай. За някои блокове цвета на този изход е сив, това е когато блока или изпълнява нещо правилно, или се случва грешка. Жълт е изхода ако има сравнение, както е в Condition. Има и изключения обаче, но за всеки блок има описание и там пише кой изход кога е активен.

• S
              sashkoo_k last edited by

Искам да направя 2 условия при краткосрочно търгуване и дългосрочно. И като ги направя в 2 отделни блока и сложа отгоре No trades are running. Ако и при дългосрочно и краткосрочно съвпаднат условията само на едното ли ще купи или на двете. Тъй като като тествам на бектест е едно, но на истинско ми наблъсква много поръчки като ползвам count trades. Тоест условията на No trades are running да ги има, но ако и при двете(краткосрочно и дългосрочно) съвпадна, да имам 2 сделки отворени. 😏 Не знам дали ме разбра...

• fxDreema
                fxDreema last edited by

Не много. Може би трябва да те пратя на тези примери:

https://fxdreema.com/demo/mt4-and-logic
                https://fxdreema.com/demo/applying-or-logic-method1
                https://fxdreema.com/demo/mt4-or-logic

като въобще не препоръчвам използването на OR или AND

• S
                  sashkoo_k last edited by

Ще направя още тестове, но като цяло на бек тест ми прави по 3-4 сделки на ден. Но при реално ми прави по доста. Ще се опитам по късно да ти обесня по подробно за какво става въпрос, но ще тествам на реално повече време за да мога да покажа проблема.

http://s2.postimg.org/q97dpcha1/strange.png

Не мога избегна варианта. Много ми го набива тука.

http://s27.postimg.org/r7jybeksz/nabivka1.png

http://s4.postimg.org/3we0pw0e1/nabivka_2.png

• fxDreema
                    fxDreema last edited by

Кой проект е това?

• S
                      sashkoo_k last edited by

the big one

Тя първата сделка е ръчна, не е от робота, а последните 2 са с по - голям обем иначе условията са същите като тия които печелят. Просто промених лотовете в бота.

• fxDreema
                        fxDreema last edited by

Обикновен проект, всичко трябва да си работи както е направено. Първо виж дали на реално поръчките са направни само от този експерт, може да си забравил някой друг на друга графика. После виж дали има съобщения за грешки. После виж дали някоя поръчка не отговаря на условията дето са в проекта. Не би трябвало да има такава, ама ако има - тя ще се разнищва.

Можеш и да пробваш с Once per bar да ограничиш нещата. Стопа ти не е много голям, така че ако нещо се отвори и затвори в същата свещ, вероятно е да се отвори и нова поръчка веднага след тази. Нали знаеш че като работиш с индикатори, работиш със свещи.

• 1 / 1
                        • First post
                          Last post

Online Users

O
                        S

12

146.9k
                        Users

22.4k
                        Topics