لوپ آبجکت فیبوناچی loop object fibonacci
-
سلام به همه دوستان. این یک کد برای ترسیم فیبوناچی با زیگزاگ است. کد بسیار خوبی است و شما میتوانید با توجه به تنظیمات مورد نظرتان برای زیگزاگ، فیبوناچیهای مختلفی را ترسیم کنید. من در این کد یک مشکل بزرگ دارم و از دوستانی که میتوانند کمکم کنند، ممنون میشوم. مشکل این است که برای لوپ کردن اخرین فیبوناچی: بالای صفحه، لول صفر و لول 7، فیبوناچی را طبق کد آخرین فیبوناچی، اطلاعاتش را لوپ و کامنت کردم. تا یک مدت، همه چیز درست کار میکند و فیبوناچیها را منظم میکشد. اما بعد از یک مدت، لوپ دیگر کار نمیکند و هر چیز فیبوناچی که کشیده میشود، اعداد بالای سمت چپ ثابت میماند و تغییری نمیکند. به عبارت دیگر، لوپ دیگر کار نمیکند. خطوط سفید لول صفر فیبوناچیها هستند که باز از آن تاریخ به بعد، چون لوپ کار نمیکند، این خطوط هم کشیده نمیشوند. مشکل اصلی من، لوپ است که از آن تاریخ به بعد دیگر کار نمیکند. آیا کسی میتواند مشکل لوپ اخرین فیبوناچی که بعد از یک مدت دیگر کار نمیکند را حل کند؟ در تاریخ 2023/01/04 که استارت میکنید، از ساعت 20:00 به بعد، لوپ دیگر کار نمیکند و اطلاعات کامنت که همان لول صفر و لول 7 اخرین فیبوناچی است، ثابت میماند و تغییری نمیکند. متشکرم از همراهیتان.
-
سلام دوست عزیز کد کجا نوشتین؟