fxDreema

• Register
    • Login
    • Search
    • Back to the main page
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Search

گروه روبومستر سلیمانی خواه

Questions & Answers
    431
    2218
    450066
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • mehdi1404
      mehdi1404 @omidfathy last edited by

@omidfathy said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

سلام دوستان کسی میتونه بگه چرا این ربات فقط برای قسمتی از داده ها کار میکنه ؟؟؟ من کلی داده دانلود کردم ولی این ربات تو بک تست خیلی کم معامله میکنه با اینکه شرایط برقراری معامله خیلی زیاده
      https://fxdreema.com/shared/m8TDkx25

لطفا خودتونم تست کنید

سلام، احتمالا شرط هایی که گذاشتی کمتر در چارت اتفاق میفته، دیتاها رو با کد ساده تری تست کنید ببینید باز هم مشکل برقرار، سعی کنید کدی که دارید تک شرط یا دو شرطی باشه

Mehditrade9.t.me

O 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • mehdi1404
        mehdi1404 @hossin022 last edited by

@hossin022 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

باسلام چرا توی این رباتی که من عین خود استاد درست کردم اون مستطیل رو همون موقع استارت برنامه رسم میکنه مشکل ازکجاست

سلام دوست عزیز، تاریخ شروع بکتست رو تغییر بده یه مقدار، ببین مجدد ،همینطوریه اگر مشکل برقرار بود لینک کد رو بذار جهت بررسی

Mehditrade9.t.me

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • mehdi1404
          mehdi1404 @sbvajihi last edited by

@sbvajihi said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

@mehdi1404 ایده بسیار خوب و بجا و هوشمندانه ای بودجای زبان فارسی توی خیلی از انجمنها خالیه

متشکرم ❤🌹😍

Mehditrade9.t.me

• mehdi1404
            mehdi1404 @Amir.meli last edited by

@Amir-meli said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

سلام من نمی تونم عضو کانال بشم ؟ کسی تونسته؟

سلام، کردم کانال؟
            Mehditrade9.t.me

• mehdi1404
              mehdi1404 @mmmmmmmmmm last edited by

@mehrdad-zaiemi said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

دوستان سلام . من استراتژی گلد شادو استاد رو دارم رباط میکنم . یه توضیحی از استراتژی بدم یاد اوری بشه . برای بای باید کندل 38 پیپی یک ساعته رو پیدا کنیم و لو کندل 38 پیپی رو بزاریم محدوده خرید که اگه بعدا قیمت رفت بالا و دوباره برگشت به اون لو کندل 38 پیپی یا محدوده خرید ما رسید (کراس کرد یا مساوی شد ) بعد ببینیم تو تایم دو دقیقه کندلی بالای دانچن چنل اگر بسته شد بای بگیریم . من تا اینجا که لینک گذاشتم پیش رفتم اما مشکلاتی که دارم و خیلی کلنجار رفتم ونتونستم حل کنم تا اینجا ایناس: وقتی کندل ها میرن بالا و میان پایین که به محدوده خرید ما برخورد کنن این برخورد چجوری باید نوشته بشه ؟ من کراس رو به پایین رو با کندل لو و کندل کلوز تو کندل آیدی صفر و یک امتحان کردم ولی جواب نمیده و تو استراتژی تستر عمل نمیکنه . دوم اینکه این روش رو تست کردم که همون اول که نقطه خرید رو تعریف کردم همون جا یه پندیگ بای گذاشتم . اما پندینگ بای باید از نوع بای استاپ باشه که من تو اف ایکس دریما گزینه بای استاپ و بای لیمیت پیدا نکردم . چون میخوام تریلینگ پندینگ بذارم براش .
              مشکل بعدیم اینه تو تایم یک ساعته چجوری اون دستور دو دقیقه ای که کندل باید بالای دانچن بسته بشه رو اعمال کنم.
              لینک رو میذارم ممنون میشم راهنمایی کنید
              https://fxdreema.com/shared/o4z6cQhFc

سلام دوست عزیز ، پایان هرشرط یک وریبل تعریف کنید و شرط بعدی در صورت فعال بودن شرط قبلی که توسط وریبل مشخص کردین فعال بشه، و در اخر کد همه وریبل ها ریست بشن، میتونید از بلاک لوپ استفاده کنید اما لوپ دست ساز بهتره من برای استراتژی دیگه ای همین مشکل رو داشتم از پرسش و ماسخ خارجی پرسیدم اینو جوابم دادن تونستم مشکل رو حل کنم و بعد که به ویدیو واگرایی ار اس ای رسیدم دیدم اونجا هم دقیقا از همین روش استفاده شده، حالا قبل از حل کررن مشکل از یک روش دیگه استفاده میکردم که اونم این بود، پندینگ اردر رو مودیفای میکردم اگر لازم بود حتی استاپ و تارگت هم مودیفای میکردم

Mehditrade9.t.me

mmmmmmmmmm M 2 Replies Last reply Reply Quote 0
              • N
                nimohamm last edited by

باسلام،
                من دارم سعی میکنم یک ربات دستی
                hedge
                درست کنم که نقطه ورود اولیه
                market price
                باشه و نقطه ی دوم از طریق لاین که مشخص میکنم انجام بدم. من هنوز در مرحله اولیه گیر کردم که وقتی روی
                open position button
                کلیک میکنم، پوزیشنی باز نمیکنه که در ادامه هدج کردن رو. درست کنم

سعی کردم از 2 طریق انجام بدم و نشده، میشه کمک کنید.
                راه اول
                https://fxdreema.com/shared/wi8dX5AMb
                راه دوم
                https://fxdreema.com/shared/GprfUPJA

• mmmmmmmmmm
                  mmmmmmmmmm @majidai last edited by mmmmmmmmmm

@majidai اها اون برای دستور دیلی بود اسمشو نوشته بودم تنظیماتش سیو نشده بوده . الان درستش کردم ولی در مجموع اجرا نشدن کد برای اون نبود . ضمنا متاتریدر تایم دو دقیقه
                  نداره درسته ولی میتونی استراتژیتو رو تایم دو دقیقه بنویسی و تو متا تریدر تایمت رو کانورت کنی . بابت تایم مشکلی ندارم چون رو هر تایمی باشه میشه کانورت کرد.میشه لینک گلد شادویی که ساختی بذاری ببینم چکار کردی ؟

majidai 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • mmmmmmmmmm
                    mmmmmmmmmm @majidai last edited by mmmmmmmmmm

@majidai خب مشکل اینجاس که های کندل اگر بره بالای خط باید تو کندل ایدی صفر باشه . چون تو کندل ایدی 1 احتمال اینکه کندل بعدی بیاد بالای خط هست و کد اجرا نمیشه.. کلا دستوری تو کندل ایدی صفر اجرا نمیشه انگار . بعد تایم دودقیه رو تو تایم های یک ساعته باز اجرا نمیکنه . نمیدونم شاید یجای کار اشتباه میکنم . اگه لطف کنی بفرسی لینکشو ممنون میشم چون خیلی تو مخمه درستش کنم فقط برای تمرین

• mmmmmmmmmm
                      mmmmmmmmmm last edited by

دوستان سلام .برای تنظیم حالت استاپ یا لیمیت روی بای یا سل باید چکار کنیم. تو گزینه ها فقط بای و بای پندینگ و بای پندینگ گرید داریم.میخوام تو پندیگ اوردرهام بای استاپ یا بای لیمیت داشته باشم . مرسی

• mmmmmmmmmm
                        mmmmmmmmmm @mehdi1404 last edited by

@mehdi1404 سلام دوست عزیز.ممنون از پاسختون . مساله اینجاس که من به پایان شرط نمیتونم برسم هنوز .دقیقا منم میخوام پندینگ اوردر بذارم ولی برای بای باید پندینگ اوردرم از نوع استاپ باشه ینی پندینگ بای استاپ.من حالت استاپ یا لیمیت بودن اوردر رو نمیدونم از کجا تنظیم کنم که بتونم کل پندینگ بای استاپ رو مودیفای کنم

mehdi1404 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                        • majidai
                          majidai @mmmmmmmmmm last edited by

@majidai اها اون برای دستور دیلی بود اسمشو نوشته بودم تنظیماتش سیو نشده بوده . الان درستش کردم ولی در مجموع اجرا نشدن کد برای اون نبود . ضمنا متاتریدر تایم دو دقیقه
                          نداره درسته ولی میتونی استراتژیتو رو تایم دو دقیقه بنویسی و تو متا تریدر تایمت رو کانورت کنی . بابت تایم مشکلی ندارم چون رو هر تایمی باشه میشه کانورت کرد.میشه لینک گلد شادویی که ساختی بذاری ببینم چکار کردی ؟

https://fxdreema.com/shared/ZGY8ILh5d من از پشتیبانی پرسیدم گفت نمیشه وقتی متاتریدر تایم 2 دقیقه نداره استراتژیت داشته باشه من طول سایه رو یبار کردم 100 که بشه تو 5 دقیقه تاییدیه گرفت ولی باز هم ضرر ده بود نمیدونم شایدم کد من ایراد داره اگه کسی مشکلش رو پیدا کرد به منم بگه

mmmmmmmmmm 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • O
                            omid222 last edited by

سلام.کسی میدونه چطور میشه میانگین بادی چند کندل رو بگیریم؟

majidai mehdi1404 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                            • mmmmmmmmmm
                              mmmmmmmmmm @majidai last edited by

@majidai وقتی تایم فریمت رو عوض میکنی باید دانچن چنلتم نسبت به اون کم و زیاد کنی .باید تست کنی رو تایم فریمت کدوم جواب میده .ولی در مجموع ممنونم بابت لینک جواب سوالمو گرفتم .

• majidai
                                majidai @omid222 last edited by

@omid222 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

سلام.کسی میدونه چطور میشه میانگین بادی چند کندل رو بگیریم؟

شاید بتونی از ام ای استفاده کنی پریودشم بزار تعداد کندلی که میخوای حساب کنی

O 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                • R
                                  Reza Mh last edited by

سلام.دوستان من یک ربات رو بیشتر از دو بار نمیتونم داخل استراتژی تستر متاتریدیر تست کنم.یعنی یک ربات میسازم و اونو تست میکنم ولی وقتی میخوام چیزی بهش اضافه کنم یا تغییرش بدم دیگه برای بار سوم تست نمیشه و مجبورم دوباره یک ربات جدید از اول بسازم؟کسی ایده ای داره؟

mehdi1404 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                  • O
                                    omid222 @majidai last edited by

@majidai 👍 😍

• K
                                      khanfx last edited by

ام ای میانگین کندل ها رو بر اساس کلوز حساب میکنه اگه میانگین بادی رو میخوای تنظیمات ام ای رو بزار رو حالت اوپن و کلوز

• majidai

@majidai وقتی تایم فریمت رو عوض میکنی باید دانچن چنلتم نسبت به اون کم و زیاد کنی .باید تست کنی رو تایم فریمت کدوم جواب میده .ولی در مجموع ممنونم بابت لینک جواب سوالمو گرفتم .

مگه استراتژی بر اساس دانچن 13 تو تایم 2 نبود

mmmmmmmmmm 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                        • mmmmmmmmmm
                                          mmmmmmmmmm @majidai last edited by

@majidai چرا ولی رو تایم بزرگتر وقتی یک ساعته هست تایم کوچیک 2 مین هست دانچن باید 13 باشه ولی وقتی تایم بزرگترت میره رو 4 ساعت و تایم کوچیکت میره رو یک ساعت باید دانچنت هم تغییر کنه . یه مساله دیگه پیش اومد . وقی برای بای یک خط زیر کندل 38 پیپی میذاری و قیمت میره بالا که دوباره بیاد پایین و به خط برخورد کنه . تو این بالا پایین رفتنه اگر دوباره یه کندل 38 پیپی تشکیل بشه و یه خط جدید تشکیل بشه اونوقت تکلیف خط قبلی چی میشه ؟ باید یکاری کنیم خط کندل قبلی بمونه که اگه قیمت رفت بالا و هر چند بار شرایط جدید پیش اومد و دوباره برگشت به اون خط رسید شزط اون خط رو هم اجرا کنه . اینو باید چکار کرد ؟ باید کانتر بذاریم ؟ یا پندینگ اوردر ؟ اگه اینو حل کنیم من رو همون تایم 1 ساعت و دو دقیقه رباطش رو مینویسم و نحوه اجراش تو متا رو هم میذارم .استراتژیش سود ده هست تو همون تایم یک ساعت و 2 دقیقه . من دستی ازش سود گرفتم . این باگ حل شه تمومه

• majidai

@mehrdad-zaiemi تا جایی که یادمه چیزی که من نوشتم اینجوری بود که تا معامله ای باز نشده خطی پاک نمیشد و لوپ هم میاد آخرین خطی که کشیده رو پیدا میکنه

A 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 14
                                            • 15
                                            • 16
                                            • 17
                                            • 18
                                            • 110
                                            • 111
                                            • 16 / 111
                                            • First post