گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
@abbasnor said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@MOHAMMAD-H said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@mehdi1404 آقا خیلی ممنون. اون درست شد ولی باز یک مشکل دیگه بوجود اومد. مشکل جدیداینه که وقتی آبجکت جدید ظاهر میشه توی چارت پوزیشن باز نمیکنه دیگه. ریست هم کردم ولی باز پشت سرهم پوزیشن باز کرد. اینم لطفا راهنمایی کنین
اول :اگه میخوای به محض ظاهر شدن فلش بای بگیره باید از بای نوو استفاده کنی نه بای پندینگ اردر
دوم :همون اول یه متغیر بزار که ایز بای مساوی با فالس باشه و بعد از لوپ آبجکتت ایز بای رو مساوی تروو کن حالا یه وانس پر بار میزاری و زیرش میگی اگه ایز بای مساوی تروو هست بای بگیر و بعد اروو رو پاک کن و ایز بای رو مساوی فالس قرار بده
اینجوری به نظرم باید کار کنهسلام من این راه حل شما رو رباتم تست کردم. تا حدی تعداد تریدها رو کم کرد ولی بازم بیشتر از یک ترید میگیره. در کل استراتژی سوددهی به نظر میرسه اگه دوست داشتید یه نگاهی بهش بندازید.
https://fxdreema.com/shared/eD2U9RR0c
این فقط بخش سلشه. اونایی که اون بغل جداجدا هستن مال بخش بایه که به خاطر محدودیت فعلا استفاده نکردم.
اینم اندیکاتورشه.DarvasBoxes-nmc.ex4فکر کنم درست شد البته تو قسمت بای یه مشکل داره که نمیتونه کف باکس رو پیدا کنه ولی کلیتش درسته ولی خداییییی این چه اندیکاتوری بود

-
اگه کسی با پیدا کردن آبجکت تو چارت و پاک کردنش مشکل داره پیشنهاد میکنم این کد رو ببینه نکات خوبی داره
-

اونم یه اندیکاتوری که ظاهرا باکس میکشه ولی اضلاعش هرکدوم یه خط جداست -
اگه کسی با پیدا کردن آبجکت تو چارت و پاک کردنش مشکل داره پیشنهاد میکنم این کد رو ببینه نکات خوبی داره

-
سلام دوستان کسی فایل super trend فرمت .mq4 داره واسه fx میخوام ؟؟؟
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
اکسی میدونه چطور خط اس م ای در آر اس آیی
؟بیارم داخل کد -
@MEHRDAD768 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان وقتتون بخیر
اکسی میدونه چطور خط اس م ای در آر اس آیی
؟بیارم داخل کدسلام باید ببینی اصلا آر اس آیی که اس ام ای داشته باشه ورژن متا هم داره یا مخصوص تریدینگ ویو هست
-
سلام.دوستان کسی استراتژی گولد شادو رو ربات کرد من هرکاری میکنم درست در نمیاد.ممنون میشم کسی بتونه ایده بده یا کمک کنه
-
@M-Vaez said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام استراتژی گلد شدو روی تایم 1 ساعته و2 دقیقه بود با سایه 38 پیپ که متاتریدر 2 دقیقه نداره اگه 1ساعته و 5 دقیقه بگیری ضرر میشه اگه 4 ساعته با سایه 100 پیپ و 5 دقیقه بگیری باز هم ضرر میشه
سلام.داداش لینک کداشو برام میفرستی.مرسی
-
@mohammad4073 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام.دوستان کسی استراتژی گولد شادو رو ربات کرد من هرکاری میکنم درست در نمیاد.ممنون میشم کسی بتونه ایده بده یا کمک کنه
من نوشتم گذاشتم تو گروه سرچ کنی پیداش میکنی
-
@mohammad19852020
سلام
فکر کنم باید بعداز شرط کراس موینگ ها یه فرمولا اضافه کرد و در اون یکی از موینگ ها رو منهای 5 پیپ کرد و توی یه متغیری که قبلا تعریف کردید ذخیره کنید بعد توی پندینگ اوردر قیمت ورود رو اون متغیر بذارید -
@majidai
سلام من درست کردم فکر کنم درست کار میکنه
c7206146-8d1b-4779-a6d3-3c8c02a64273-GOLD SHADOW STG (21).mq4
فقط من توی متا 5 امتحانش نکردم توی متای 4 ظاهرا درست کار می کنه -
@mohammad4073
دوست عزیز براتون فرستادم ولی نمیدونم چرا اسمش عجیب غریب شد -
سلام من درست کردم فکر کنم درست کار میکنه
c7206146-8d1b-4779-a6d3-3c8c02a64273-GOLD SHADOW STG (21).mq4
فقط من توی متا 5 امتحانش نکردم توی متای 4 ظاهرا درست کار می کنه ولی ضرر میشه چون متا تریدر تایم دودقیقه نداره -
@mohammad4073 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
من نوشتم گذاشتم تو گروه سرچ کنی پیداش میکنی
-
@mehdi1404
سلام
برای استراتژی که به اینصورت هست :
مثلا زمانی که شرط اول برقرار میشه اگر شرط دوم توی همون کندل برقرار بود پوزیشن رو بگیر
اما اگر شرط دوم برقرار نبود صبر کن تا اون شرط دوم هم برقرار بشه و بعد پوزیشن رو بگیر .
باید چجوری عمل کنیم؟
چون من 2 تا شرط رو که پشت سرهم قرار میدم فقط پوزیشن هایی رو می گیرره که هر دو شرط باهم همزمان برقرار هستن.
مرسی -
@ntt1 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@mehdi1404
سلام
مثلا زمانی که شرط اول برقرار میشه اگر شرط دوم توی همون کندل برقرار بود پوزیشن رو بگیر
اما اگر شرط دوم برقرار نبود صبر کن تا اون شرط دوم هم برقرار بشه و بعد پوزیشن رو بگیر .
باید چجوری عمل کنیم؟
چون من 2 تا شرط رو که پشت سرهم قرار میدم فقط پوزیشن هایی رو می گیرره که هر دو شرط باهم همزمان برقرار هستن.
مرسیالبته چند صفحه قبل برای یکی دیگه از دوستان توضیح داده بودین حالا میشه با مثال عکس بگین.
-
@mehdi1404
سلام
باید چجوری عمل کنیم؟
مرسیالبته چند صفحه قبل برای یکی دیگه از دوستان توضیح داده بودین حالا میشه با مثال عکس بگین.

به اینصورت درسته؟
چون بازهم همون کار قبل رو میکنه -
@mehdi1404
سلام
باید چجوری عمل کنیم؟
مرسیخودت داری میگی اگه شرط دوم برقرار نبود صبر کنه تا برقرار بشه بعد بگیره یعنی هردو برقرار باشند دیگه اما اگه میخوای وقتی شرط اول برقرار شد بره سراغ دومی و دیگه اولی براش مهم نباشه باید بعد از برقراری شرط اول یه متغیر تعریف کنی که تروو بشه و شرط دوم اگه اون متغیر تروو بود چک بشه و بعد از باز شدن معامله متغیر ریست بشه
-
@mehdi1404
سلام
باید چجوری عمل کنیم؟
مرسیخودت داری میگی اگه شرط دوم برقرار نبود صبر کنه تا برقرار بشه بعد بگیره یعنی هردو برقرار باشند دیگه اما اگه میخوای وقتی شرط اول برقرار شد بره سراغ دومی و دیگه اولی براش مهم نباشه باید بعد از برقراری شرط اول یه متغیر تعریف کنی که تروو بشه و شرط دوم اگه اون متغیر تروو بود چک بشه و بعد از باز شدن معامله متغیر ریست بشه
ممنون از شما
با توجه به حرف شما اون تصویری که من فرستادم درست هست دیگه؟ ولی باز هم فقط پوزیشنهایی رو می گیره که 2 تا شرط باهم برقرارند.
یعنی موقعیتهای دیگه ای هم هست که شرط اول برقرار شده و چند کندل بعد هم شرط 2 برقرار شده اما اون پوزیشن ها رو نگرفته