گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
سلام وعرض ادب
دوستان اگه امکان داره راهنماییم کنیند برای گذاشتن استاپ لاس زیر آخرین پیوت چطور میتونم عمل کنم -
@alinooshinravan said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام وعرض ادب
دوستان اگه امکان داره راهنماییم کنیند برای گذاشتن استاپ لاس زیر آخرین پیوت چطور میتونم عمل کنمسلام
هم میتونی طبق روشی که استاد تو وبینار گفت عمل کنی
هم از اندیکاتور زیگزاگ استفاده کنی (تنظیماتش رو تغییر بده تا پیووت مورد نظرت رو بده هم یه کدی خودم نوشتم گذاشتم تو همین گروه که بگردی پیدا میکنی -
بسیار سپاسگذارم
-
سلام دوستان توی شزط مارتینگل چط.ور میتونم برای ترید شرط زمان بزارم که مثلا 3 ساعت بعد از برقراری شرط چه سود چه ضرر شرط رو ببنده
-
@shahram123 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان توی شزط مارتینگل چط.ور میتونم برای ترید شرط زمان بزارم که مثلا 3 ساعت بعد از برقراری شرط چه سود چه ضرر شرط رو ببنده
سلام میتونی از یه همچین ترکیبی استفاده کنی
بعد از باز شدن هر معامله یه متغیر تروو میشه و بعد در هر کندل 1 ساعته اگه اون متغیر تروو بود
evrey "n" bar
(عددش رو 4 بزار)
در ابتدای کندل چهارم میاد تو لوپ آخرین معامله رو پیدا میکنه و میبنده -

-
-
@majidai said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
یه چیز خنده دار
وقتی اکثر استراتژیهای دوره رو ربات میکنی و ضرر ده میشن و وقتی برای حل مشکل یکی از بچه ها بصورت کاملا الکی با 1 اندیکاتور یه شرط فرضی میزاری
و بدون هیچ مدیریت سرمایه و کار اضافی اون ربات برای چند سال متوالی سوده میشه

سلام وقتتون بخیر میشه لطفا این استراتژی رو برام بفرستید من روی هر چی کار میکنم کال میشه ممنون میشم کمک کنید
-
@roteyl said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@mohammadhedaiat said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام وقت شما بخیر من یه مشکل دارم یک اندیکاتور
tsimacd.mq4
اضافه کرده ام زمانی که میخوام برای من در کراس رو به بالا و یا پایین پوزیشن باز کند اینکار رو انجام نمیدهد ممنون میشم منو راهنمایی نمایید خود اندیکاتور و لینک اکسپرت رو هم داخل همین پیام اضافه میکنم
https://fxdreema.com/shared/RSxvajRoehttps://fxdreema.com/forum/assets/uploads/files/1688543424758-tsi_macd.mq4
سلام داداش گلم تو کراس رو به بالا رو انتخاب نکردی داخل شرط اولت بزرگتر رو انتخاب کردی اونو ردیف کنی درست میشه
مرسی ممنون -
سلام دوستان. کسی استراتزی سولی ای تی آر رو تبدیل به روبات کرده؟ممنون میشم راهنمایی کنین یا لینکش رو بذارین مرسی
-
سلام
چطوری میشه نه درصورت رخ دادن یک شرط وقتی شرط دوم رخ داد وارد معامله بشه یعنی دوتا شرط همزمان نباشند -
@abz عالی
-
سلام
دوستانی که پروژه خو را تکمیل کردن ولی نسخه پولی را هنوز ندارن در صورت تمایل میتونن برای من ارسال کنن تا خروجی بکیرم براشون -
@alisalari58 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام
دوستانی که پروژه خو را تکمیل کردن ولی نسخه پولی را هنوز ندارن در صورت تمایل میتونن برای من ارسال کنن تا خروجی بکیرم براشون
سلام داداش زنده باشی یه آیدی تلگرامی چیزی داری بده اونجا بفرستم یا همینجا بفرستم؟ -
سلام
دوستانی که پروژه خو را تکمیل کردن ولی نسخه پولی را هنوز ندارن در صورت تمایل میتونن برای من ارسال کنن تا خروجی بکیرم براشون -
سلام
سلام
سلام
@AMIRPH said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام
چطوری میشه نه درصورت رخ دادن یک شرط وقتی شرط دوم رخ داد وارد معامله بشه یعنی دوتا شرط همزمان نباشندسلام میتونین از قسمت controling blocks گزینه and رو بزنید که اگر هر دو شرط برقرار بود وارد معامله بشه
-
سلام
دوستانی که پروژه خو را تکمیل کردن ولی نسخه پولی را هنوز ندارن در صورت تمایل میتونن برای من ارسال کنن تا خروجی بکیرم براشونhttps://t.me/saeedrezvani1
آیدی تلگرام من