از دوستانی که دوره روبو مسترو خریدن اینجا کسی هست؟
-
دوستان لطفا لینک یک گروهو بزارید .الان دوتا گروهه توافق کنید برای یکیش.ممنون
-
salam . bale
-
t.me/+GPYDwPWasJMxMzdk فرقی نمیکنه البته ولی لطفا همه اینجا جمع بشن تا از چند گروهی جلوگیری بشه .ممنون
-
سلام وقت بخیر. من تو دوره ربو مستر هستم.اگه بتنیم یه گروه اینستا درست کنیم و بچه ها رو دعوت کنیم و تجربمون رو به اشتراک بزاریم به نظرم خیلی خوب میشه
-
سلام به همگی جمع همه جمعه
-
روبو مستر
-
دوستان کسی میدونه داخل کاندیشن مکدی متاتریدر رو بیاریم شروط تغییر فازشو چطور باید بذاریم ؟
-
فکر خوبیه همه تو تلگرام یک گروه بزنیم و تبادل نظر داشته باشیم.
-
سلام. خسته نباشید. بسیار ایده خوبی بود در اینجا گرد هم اومدن. مسلما به مشکلات بسیار زیادی برخورد خواهیم کرد که میتونیم اینجا مشکلات رو حل کنیم با هم دیگه.
-
سلام و وقتتون به خیر
من هم از اعضای روبومستر هستم -
سلام خدمت همه دوستان. به نظر منم یک کانال تلگرام درست کنیم تا بتونیم مشکلاتمون رو باهم به اشتراک بذاریم و براش راه حل پیدا کنیم
الآن من مشل خیلی جالبی پیدا کردم. اندیکاتور
MACD
دو خطه رو وارد کردم. دو روز کار میکرد ولی امروز دیگه کار نمیکنه. هربار هم پاک میکنم و دوباره واردش میکنم، فایده نداره و کار نمیکنه. کسی میدونه مشکل از کجاست؟ -
@navidt درود بر شما بله من ساختم البته برای تمرین همانطور که دوستان اشاره کردند برای معامله ارزش نداره دارم برای تبدیلش به هج مارتینگل کار می کنم.
-
@reza0064 said in از دوستانی که دوره روبو مسترو خریدن اینجا کسی هست؟:
دوستان کسی میدونه داخل کاندیشن مکدی متاتریدر رو بیاریم شروط تغییر فازشو چطور باید بذاریم ؟
-
خیلی هم عالی
-
@karen9411393یک گروه بزنیم و تبادل نظر داشته باشیم
-
سلام.کسی پولی این سایت رو خریده؟من دیشب خریدم ولی هنوز فعال نشده
-
سلام گروه تو تلگرام زدین؟؟
اگه زدین منو عضو کنید
اگه نزدین هم ب این ایدی ی تکس بدین تا بزنیم
@Basirgol -
https://t.me/+_zofPOFWbRY0M2M0
گروه روبومستر -
سلام به همگی - خوبه یه گروهی داشته باشیم
-
@Sadin said in از دوستانی که دوره روبو مسترو خریدن اینجا کسی هست؟:
سلام.کسی پولی این سایت رو خریده؟من دیشب خریدم ولی هنوز فعال نشده
من 3 روز قبل خریدم 5 دقیقه پس از پرداخت اعتبار اضافه شد برای اولین بار بود خریدم