از دوستانی که دوره روبو مسترو خریدن اینجا کسی هست؟
-
@farhaddeh https://fxdreema.com/shared/FySCyI31c
سلام دوست عزيز، لينك را گذاشتم، استراتژي بسيار ساده است، هر روز ساعت سه بعد از ظهر بايد ربات شروع به كار كنه و در اولين نقطه اي كه تغيير در عدد بافر كيجنسن انجام شود ، خريد و يا فروش صورت گيرد ، اگر عدد كيجنسن كم شود بايد سل بگيريم و اگر عدد كيجنسن زياد شود بايد باي بگيريم،. بنابراين در يك شبانه روز فقط يك پوزيشن داريم، باي و يا سل
ربات را درست كردم از تمامي بلاك هايي كه امكان خريد رافقط يكبار در روز بدهد ، استفاده كردم، متاسفانه درست كار نميكند،
مشكل بيشتر ازبلاك once a day ناشي ميشود، بنابراين من اين بلاك را از الگوريتم حذف كردم و از بلاك time filter. استفاده كردم ولي براي ان محدوده ساعتي گذاشتم، البته اين كار اصولي نيست ولي فقط در اين حالت ربات درست كار ميكند -
سلام به همگی. دوستانی که ربات سودده خودشون را ساختند حتما یک vps بخرند و دیتای بلند مدت تر رو از اونجا واسه متاتریدرشون دانلود کنند و با اون دیتا مجدد تست کنند. (من هم چنتا ربات به شدت سودده ساختم
ولی با اون دیتای بلند مدت خراب شد. طبیعی هم
هست چون شما رباتی که ساختید را فقط برای دیتای کوتاه مدت over optimize میکنید) -
@mohammad3900 سلام و عرض ادب، چرا بايد ديتا بلند مدت را پس از خريد وي پي اس دانلود كنيم، من اطلاعات چند سال را دانلود كردم مطابق با روشي كه اقاي سليماني گفته بود و در اكانت دمو تست ميگيرم ، بنظرتون ايا به مشكل بر مي خورم.
-
@hosseinfayyazi من اینجوری ساختمش البته این ی مدلشه واولیه
-
@hosseinfayyazi
بله منم از روش استاد عمل کردم ولی مشکلی که هست نهایت صد هزار کندل دیتا داره که این کافی نیست و مشکلی هم که هست خود متاتریدر حتی با وی پی ان دیتا رو دانلود نمیکنه -
@mohammad3900 داخل تنظیمات سایت تا 200 هزار تا دیتا میده
-
اینم ی مدل دیگه از استراتژی آقای رفیعی بدون tp
با مجموع سودها بسته میشه
https://fxdreema.com/shared/I7BEwMr6b -
سلام دوستان. من حساب دریما رو برای سه ماه پرداخت کردم ولی هنوز حسابم شارژ نشده . باید کاری کنم برای شارژ شدن؟
-
@kami42 درود .من از تراس ولت پرداخت کردم بلافاصله اوکی شد.نوشته زمانبره ولی اگه شارژ نشد اونجا ی ایمیل باید بزنید ومشخصات پرداختو بدین
-
@farhaddeh
بازم کافی نیست این دیتا واس تایم فریم پایین. حالا انشالله خواستید ربات را روی سرور فوروارد تست ازش بگیرید باز دیتای کامل رو واس متاتریدر بگیرید و بکتستشو بگیرید. -
@mohammad3900
از کجا میشه اطلاعات بیشتر گرفت -
بله عالی میشه
-
سلام دوستان عزیز هممون مشکل داریم منم دوره رو گرفتم ولی مثلا واقعا نمیشه اندیکاتورها رو به اکسپرت تبدیل کرد یکی گروه تلگرام بزنه عضو بشید همن فکری کنیم و ربات هایی میسازیم به اشتراک بزاریم
-
دوستان سلام من یه استراتژی دارم با دو مکدی !1یکی که مکدی 135هست که هر موقعه سیگنال فروش داد باید مکدی دوم که 6 هست سیگنال بای بده تا وارده معامله فروش بشیم
-
سلام ترو خدا اگه میتونید یه گروه تو تلگرام بزنید ایده هامون رو با هم به اشتراک بزاریم
-
برای ساخت گروه تلگرامی بهم پیام بدید
تلگرام
mort3sa -
پیام دادم یه گروه بزنیم ایده هامون رو به همدیگه بگیم خوب میشه
-
@Amir-kakavand داداش زدیم به این ایدی پیام بده mort3sa
تو تلگرام
-
@saeeds از دستور TRAILING MONEY LOSS استفاده کن
-
سلام کسی میدونه چطور میتونم