گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
@eshagh said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان وقتتون بخیر برای یادگیری این برنامه کسی هست کمکم کنه
سلام اگه آموزشش رو نداری میتونی از سایت بورس باز بخری
-
سایت رو برام میزارید
-
@hossein68289 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@roteyl said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@hossein68289 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام به همه.من میخوام استراتژی آقای رفیعی رو به ربات تبدیل کنم.که ساعت 3 بعد از ظهر به بعد خط کیجونسن ایچیموکو رو چک کنه و هر وقت خط تغییر .
جهت به سمت بالا داد بای بگیره و رو به پایین رو سل بگیره
اما همون ساعت 3 هر روز اردرها رو میذاره
در واقع بلاک کاندیشن کیجونسن انگار فعال نمیشه
میدونید مشکلش چیه
shared/qdGTjHHBسلام آخه هردوتا ایچیموکو اعدادش دقیقا عین هم هستن چطور همدیگه رو کراس بکنن؟
اینو چک کنید قبلی رو اشتباه گذاشته بودم
https://fxdreema.com/shared/87kFoqW0eقسمت بای و سل رو همیشه جدا از هم بنویسید تو کدتون من نسخه پولی رو ندارم نمیتونم خرجی بگیرم تست کنم اینو
-
سایت رو برام میزارید
-
@majidai said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان وقتتون بخیر برای یادگیری این برنامه کسی هست کمکم کنه
سلام اگه آموزشش رو نداری میتونی از سایت بورس باز بخری
-
سلام دوستان راهنمایی می خواستم. چجوری میتونم روی یه کندل پنج تا خط افقی با فاصله معینی بندازم.؟
مثلا بالا و پایین کندل. وسط کندل و بعد دوباره بین خط بالایی و وسطی یه خط دیگه بندازه و بعدش بین خط وسطی و پایینی. -
@milad_smp_fxdreema said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان راهنمایی می خواستم. چجوری میتونم روی یه کندل پنج تا خط افقی با فاصله معینی بندازم.؟
مثلا بالا و پایین کندل. وسط کندل و بعد دوباره بین خط بالایی و وسطی یه خط دیگه بندازه و بعدش بین خط وسطی و پایینی. -
-
سلام اگر منظورتون این هست که کندل 2 و 1 رو بگم که برابر باشن
من تو چارت میبینیم که اگه کندل 2 و1 برابرباشن
خطم صاف نیست -
مثلا بالا و پایین کندل. وسط کندل و بعد دوباره بین خط بالایی و وسطی یه خط دیگه بندازه و بعدش بین خط وسطی و پایینی.سلام میلاد
پایین و بالا که خیلی راحته میشه همون
high low
کافیه ابنا رو از هم کم کنی و نتیجه رو تقسیم بر 4 کنی حالا لوو رو باضافه این عدد کن بزار تو یه متغیر این میشه یه سطح بالاتر از لوو دوباره همینو باضافه اون عدد کن بزار تو یه متغیر این میشه وسطش و برای سطح بعد هم همین کار رو تکرار کن -
@roteyl لینک درست هست لینک اشتراکی گوگل درایو هست باید نصب کنید اگر ندارید
-
سلام به همه در حساب دمو و فوروارد تست یه ربات ساده برای حذف تمام پندینگ اوردرها با بلوک دیلت پندینگ اوردرز گذاشتم کار نکرد چرا بنظرتون؟
-
@majidai said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
مثلا بالا و پایین کندل. وسط کندل و بعد دوباره بین خط بالایی و وسطی یه خط دیگه بندازه و بعدش بین خط وسطی و پایینی.سلام میلاد
پایین و بالا که خیلی راحته میشه همون
high low
کافیه ابنا رو از هم کم کنی و نتیجه رو تقسیم بر 4 کنی حالا لوو رو باضافه این عدد کن بزار تو یه متغیر این میشه یه سطح بالاتر از لوو دوباره همینو باضافه اون عدد کن بزار تو یه متغیر این میشه وسطش و برای سطح بعد هم همین کار رو تکرار کنممنون آقا مجید
-
دوستان سلام چجوری میتونم یه ربات بنویسم که برام خط هارو در تایم فریم یک هفته بکشه بعدش نسبت به اون خط ها برام در تایم فریم پایین تر معامله بگیره؟
-
@mirdavoud شاید تنظیماتش یا جایی مشکل داره
به چه بلوکی وصلش کردی؟ -
@milad_smp_fxdreema به ایف پندینگ اوردر با تنظیمات دیفالت
-
دوستان سلام چجوری میتونم یه ربات بنویسم که برام خط هارو در تایم فریم یک هفته بکشه بعدش نسبت به اون خط ها برام در تایم فریم پایین تر معامله بگیره؟
توی هر کاندیشنی در قسمت مور ستینگ میتونی تایم فریم مورد نظرت رو تعیین کنی
-
@omidfathy said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان کسی میدونه تو بکتست گیری این مشکل چطور حل میشه؟؟؟؟
close at stop
سلام
اگه توی تریدهای آخرت اینو نوشته برای اینه که ترید باز داشتی و قبل اینکه طبق دستور بسته بشن، دیتا تموم شده و خودش ترید رو بسته دیگه، مشکل نیست -
@AMIRPH said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام بچه ها هرکاری میکنم رباتم درست کار نمیکه
یه ربات می خوام که هروقت cciسطح ۲۰۰ رد کرد
بعدش هروقت کندل اومد زیر ابر کمو وارد معامله بشه
هرکاری می کنم نمیشه دوتا شرط درست عمل کنهسلام دوست عزیز
احتمالا شما کد رو طوری نوشتی که هر دو شرط باید همزمان برقرار بشه، اما باید کد رو طوری بنویسی که شرط اول که برقرار شد به وریبل رو اوکی کنه و دیگه شرط اول بررسی نشه و بره فقط شرط دو رو بررسی کنه
من یه کد براش نوشتم، برو بین صفحات ۴۰ تا ۴۴، بگرد پیداش میکنی، حالا خودمم سعی میکنم پیداش کنم همینجا برات بفرستم
کد رو که ببینی متوجه میشی چیکار کنی -
@AMIRPH said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام بچه ها هرکاری میکنم رباتم درست کار نمیکه
یه ربات می خوام که هروقت cciسطح ۲۰۰ رد کرد
بعدش هروقت کندل اومد زیر ابر کمو وارد معامله بشه
هرکاری می کنم نمیشه دوتا شرط درست عمل کنهپیداش کردم
خدمت شماhttps://fxdreema.com/shared/3cpyZgCY