گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
منم همینو زدم
ولی الان متوجه شدم یه بلایی انگار سر متاتریدرم اومده دیگه
mq4
رو نمیشناسه -
@hana_ak_98 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@simakhalily
سلام مرسی از راههنمایی
https://fxdreema.com/shared/V5L4zaV1b
این همون لینک ربات 2 مکدی بود
که مکدی بزرگ تغیر فاز میده و مکدی کوچک میخوام 1 بار ترید بکنه ولی چند بار ترید میکنهسلام وقت بخیر وریبل ها رو جابجا ریست کردین بلاک های ریست خرید و فروش رو جاشونوعوض کن درست میشه
-
سلام دوستان من یک اندیکاتور رو به صورت دستی اضافه کردم . اندیکاتور شبیه اندیکاتور سار هست . میخوام زمانی که نقاط زیر کندل ایجاد میکنه مثلا یه فلش برام بزاره ولی متاسفانه برای همه نقاط فلش میذاره. چه نقاط آبی زیر کندل و چه نقاط قرمز بالای کندل در صورتی که من فقط برای یکی از اینها میخوام فلش بذاره.
در اصل میخوام زمانی که نقاط زیر بوجود آمد خرید کنه و زمانی که نقاط بالا وجود آمد بفروشه..https://fxdreema.com/shared/oODm8ItCd
این لینکش . و همچنی ن از بلوک های داخل لینک به صورت مجزا استفاده کردم جواب نداد.
لطفا در صورت امکان راهنمایی کنید که چیکار باید انجام بدم -
و همچنین میخام تفاوت بلوک های داخل این کد رو بدونم
-
@smh-ph68 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
و همچنین میخام تفاوت بلوک های داخل این کد رو بدونم
دوتای سمت چپ که به نظر یه کار انجام میدن ولی سمت راستی فکر کنم برای کراس نسبتا مطمئن قیمت با یه اندیکاتور یا لول هست
-
سلام دوستان من یک اندیکاتور رو به صورت دستی اضافه کردم . اندیکاتور شبیه اندیکاتور سار هست . میخوام زمانی که نقاط زیر کندل ایجاد میکنه مثلا یه فلش برام بزاره ولی متاسفانه برای همه نقاط فلش میذاره. چه نقاط آبی زیر کندل و چه نقاط قرمز بالای کندل در صورتی که من فقط برای یکی از اینها میخوام فلش بذاره.
در اصل میخوام زمانی که نقاط زیر بوجود آمد خرید کنه و زمانی که نقاط بالا وجود آمد بفروشه..https://fxdreema.com/shared/oODm8ItCd
این لینکش . و همچنی ن از بلوک های داخل لینک به صورت مجزا استفاده کردم جواب نداد.
لطفا در صورت امکان راهنمایی کنید که چیکار باید انجام بدموقتی اندیکاتور رو میندازی تو چارت و
Ctrl+D
رو میزنی بافر داره یا نه ؟ -
@majidai
بله بافر داره ولی بافرها به صورت آبجکت نیستنعکسش رو میزارم

-
@majidai
با بلوک کاندیشن مشکل حل شد مشکل .
جالبه برخی اندیکاتور ها با بلوک اندیکاتور ویزیبل و برخی با کاندیشن کار میکن. و برخی با آبجکت..... -
@majidai
با بلوک کاندیشن مشکل حل شد مشکل .
جالبه برخی اندیکاتور ها با بلوک اندیکاتور ویزیبل و برخی با کاندیشن کار میکن. و برخی با آبجکت.....
-
@majidai said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
منم همینو زدم
mq4
رو نمیشناسهسلام اقا مجید درست شد مشکل توی یکی از بلاکها بود شرطشو برداشتم
درست شد ممنون که همراهی کردین -
@rezahaghighi said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
منم همینو زدم
mq4
درست شد ممنون که همراهی کردینچه خوب
ولی عجیب اینجاست که من همین اندیکاتور رو با همین شرط بردم تو متا چیزی باز نمیکرد درحالی که تو مشکلت این بود که زیادی باز میکنه -
سلام دوستان
من میخواهم ی دکمه خرید روی چارت ایجاد کنم
و هر موقع دکمه را فشاردادم برایم پوزیشن باز کنه -
@mortezaalishahi899 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان
من میخواهم ی دکمه خرید روی چارت ایجاد کنم
و هر موقع دکمه را فشاردادم برایم پوزیشن باز کنهسلام مرتضی دقیقا همینو تو درسها داریم
-

-
-
@rezahaghighi said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
منم همینو زدم
mq4
درست شد ممنون که همراهی کردینچه خوب
ولی عجیب اینجاست که من همین اندیکاتور رو با همین شرط بردم تو متا چیزی باز نمیکرد درحالی که تو مشکلت این بود که زیادی باز میکنهاین لینک اصلاح شدشه ببین بااین لینک برای شما کار میکنه روی متای من https://fxdreema.com/shared/yDHDn2DUcکه مشکلی نداره همون چیزی که می خواستم شده
-
RSI Lotos Plus .ex4

دوستان این ربات که تلاش خودم هست را با اون ست که دادم یه تست بگیرین -
دوستان از اندیکاتور
Half Treand
کسی پروژه داره -
سلام دوستان
یک رباتی رو نوشتم. در برخی جاها خطا داشت. بعد از بررسی متوجه شدم که مطابق شک در برخی جاها اندیکاتور درست عمل نمیکنه.
اشکال از ربات نیست. به نظرتون این خطا برای چی هست؟
در شکل زیر که بصورت ساده بیان شده. میخوام بعد از تغییر فاز انیکاتور یک خط رسم کنه. همونطور که مشخصه در برخی حاها اصلا خط رو رسم نمیکنه و در برخی جاها دو بار خط رسم میکنه
این مشکل رو چطور رفع کنم؟
-
@mehdi1404 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
با سلام، گروه رفع اشکال و هم اندیشی برای استفاده از سایت افایکسدریما
آدرس کانال تلگرام
@mehditrade9