گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
@ehsanr8 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai سلام مجید
تمام متغیرهارو تغییر دادم و توی چندین ارز مختلف و تایم فریم های مختلف بازم فرقی نکرد حتی
چند بار از اول ساختم و بازم کار نکرداسم این درس چی بود؟
-
@mehdi1404
سلام من دنبال راهی هستم که حد ضررم رو در ربات بااستفاده از کف وسقف قبلی بزارم . کسی هست که بتونه راهنماییم کنه ممنون میشم -
@ashraf1355 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@mehdi1404
سلام من دنبال راهی هستم که حد ضررم رو در ربات بااستفاده از کف وسقف قبلی بزارم . کسی هست که بتونه راهنماییم کنه ممنون میشمسلام با اندیکاتور زیگزاگ میشه البته باید تنظیماتش رو عوض کنی یه روش هم تو وبینار گفت این ربات هم شاید کارت رو راه بندازه
-
@majidai
داداش دیگه یه رسم خط بعد تغییر فاز خط مومینگ اوریج که دیگه سفارش ربات نیس ( البته شاید ممکنه برا شما باشه) . این هم که گفتم رسم کنی چون میدونستم نمیتونی با یک بافر یا دو بافر رسمش کنی. و خودتم میدونی که نمیشه وگرنه یه کاندیشن برای اندیکاتور 4 بافره که شاخ غول شکستن نیست -
@smh-ph68 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai
داداش دیگه یه رسم خط بعد تغییر فاز خط مومینگ اوریج که دیگه سفارش ربات نیس ( البته شاید ممکنه برا شما باشه) . این هم که گفتم رسم کنی چون میدونستم نمیتونی با یک بافر یا دو بافر رسمش کنی. و خودتم میدونی که نمیشه وگرنه یه کاندیشن برای اندیکاتور 4 بافره که شاخ غول شکستن نیستوالا همین 4 بافره رو هم 20 بار توضیح دادم آخرش مجبور شدم لینک بهت بدم

شرمنده استاد -
چطوری میشه یک ربات روروی حساب دمو یا واقعی اجرا کرد که شروع به ترید کنه؟
-
@majidai said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai
داداش دیگه یه رسم خط بعد تغییر فاز خط مومینگ اوریج که دیگه سفارش ربات نیس ( البته شاید ممکنه برا شما باشه) . این هم که گفتم رسم کنی چون میدونستم نمیتونی با یک بافر یا دو بافر رسمش کنی. و خودتم میدونی که نمیشه وگرنه یه کاندیشن برای اندیکاتور 4 بافره که شاخ غول شکستن نیستوالا همین 4 بافره رو هم 20 بار توضیح دادم آخرش مجبور شدم لینک بهت بدم

شرمنده استادسلام و ارادت
اقا آپدیت مدیریت سرمایه رو دارین بتونیم رو رباتش کار کنیم؟
چون من دوره مدیریت سرمایه رو ندارم مثل اینکه چندوقت پیش آپدیت گذاشتن -
@majidai میشه از قسمت Market properties و highest price در تعداد کندل مشخص استفاده کنید.
-
کسی می دونه چطور میشه میزان ضرر رو چک کرد؟
-
@hamidkianpoor said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
وقتی تو قسمت اکسپرت متا کپیش کردی و تو نویگیتور اومد کافیه 2بار روش کلیک کنی و دسترسیهای لازم رو بهش بدی
-
@Amir_ak2 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai

شرمنده استادسلام و ارادت
اقا آپدیت مدیریت سرمایه رو دارین بتونیم رو رباتش کار کنیم؟
چون من دوره مدیریت سرمایه رو ندارم مثل اینکه چندوقت پیش آپدیت گذاشتنسلام امیر
نه من این دوره رو نگرفتم -
@parya-smile said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
کسی می دونه چطور میشه میزان ضرر رو چک کرد؟
با چک پروفیت میشه دیگه
-
سلام وقت بخیر ، چطور میتونم این موضوع رو پیاده کنم که مثلا من میخام توی تایم فریم روزانه ی شرطی رو بررسی کنم و بعد بگم توی تایم فریم تایین تر بیا برای من معامله باز کن ( نمیدونم کدوم قسمت رو بزنم تا بتونم دو تا تایم فریم رو برسسی کنه ) ممنون میشم راهنمایی کنید
-
@majidai جلسه ۳۳
Start project اسمش هست -
@MEHRDAD220 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام وقت بخیر ، چطور میتونم این موضوع رو پیاده کنم که مثلا من میخام توی تایم فریم روزانه ی شرطی رو بررسی کنم و بعد بگم توی تایم فریم تایین تر بیا برای من معامله باز کن ( نمیدونم کدوم قسمت رو بزنم تا بتونم دو تا تایم فریم رو برسسی کنه ) ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام مهرداد تو اکثر بلوکها در قسمت مور ستینگ یه گزینه تایم فریم داره
-
وقتی تو قسمت اکسپرت متا کپیش کردی و تو نویگیتور اومد کافیه 2بار روش کلیک کنی و دسترسیهای لازم رو بهش بدی
مجید جان ممنونم
-
مجید جان ممنونم
موفق باشی
-
@mohammad4073 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام.دوستان کسی استراتژی گولد شادو رو ربات کرد من هرکاری میکنم درست در نمیاد.ممنون میشم کسی بتونه ایده بده یا کمک کنه
من نوشتم گذاشتم تو گروه سرچ کنی پیداش میکنی
مجید جان سلام مجدد
این رباتی که نوشتی درست کار میکنه و ممکنه خروجی برامون قرار بدی؟ -
@mohammad4073 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام.دوستان کسی استراتژی گولد شادو رو ربات کرد من هرکاری میکنم درست در نمیاد.ممنون میشم کسی بتونه ایده بده یا کمک کنه
من نوشتم گذاشتم تو گروه سرچ کنی پیداش میکنی
مجید جان سلام مجدد
این رباتی که نوشتی درست کار میکنه و ممکنه خروجی برامون قرار بدی؟اینو زمانی که نوشتم هنوز در مورد متا 5 نمیدونستم که تایم 2 دقیقه داره برای همین تنظیماتش برای تایم 4 ساعته و 5 دقیقه هست سود ده نبود ولی میتونی بزاریش رو 1 ساعته و 2 دقیقه تو متا 5 تست کنی من نکردم
-
سلام دوستان چطوری میشه از تایم فیلتر استفاده کردکه فقط تو اون زمان ها که بهش میدی ترید انجام بده