گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
سلام
من میخوام یک دکمه طراحی کنم که بعضی آبجکت ها با یک کلیک قابل نمایش و با یک کلیک غیر قابل نمایش کنم ، هرچی گشتم پیدا نکردم ، لطفا میشه راهنماییم کنید؟؟ -
@majidai ممنون ازت _ انجام میدم نمیشهیا فک کنم مسیرو اشتباه میرم ازش بلاک داری ایده بگیرم
-
@mhoseinbb said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
وقتی از بلوکی دیلی استفاده میکنم توی بکتست در اولین پوزیشن بک تست متوقف میشه و تمام میشه و ادامه نمیده دیگه . چیکار کنم
احتمالا تو تایم دیلی بر اساس ریسکت حتی 0.01 لات هم نمیتونه بگیره برای همین قطع میشه
-
@hashemfaghani said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai ممنون ازت _ انجام میدم نمیشهیا فک کنم مسیرو اشتباه میرم ازش بلاک داری ایده بگیرم
لینک بزار -
@sara-m said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام
من میخوام یک دکمه طراحی کنم که بعضی آبجکت ها با یک کلیک قابل نمایش و با یک کلیک غیر قابل نمایش کنم ، هرچی گشتم پیدا نکردم ، لطفا میشه راهنماییم کنید؟؟https://fxdreema.com/shared/PBVoI1ote
شاید با این بشه یه گزینه
none
داره نمیدونم چرا کار نمیکنه ولی مثلا اگه بکراند متا تریدرت مثلا مشکیه تو تنظیمات رنگ آبجکتها رو اگه مشکی کنی دیده نمیشه ولی اگه کلا میخوای نباشه یه گزینه هیدن داره نمیدونم درست کار میکنه یا نه -
-
-
@majidai ممنونتم
جاییم امکا تست ندارم ی سوال
bool
ک تو وریبلا تعریف کردی برای انتخاب چی هست -
@hashemfaghani said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai ممنونتم
جاییم امکا تست ندارم ی سوال
bool
ک تو وریبلا تعریف کردی برای انتخاب چی هستکار شما
bool
نداره و فقط بلوکهای موجود در قسمت
on tick
هست اونهایی که تو قسمت
on chart
هست مربوط به سوال خانم اعظم هست یادم رفته پاکشون کنم -
@majidai مچکرم
-
-
دوستان سلام . یه اندیکاتوری هست که بافر نداره و ابجکتی هم که داره تعریف نشده . یه فلش قرمز برای سل و سبز برای بای میندازه رو چارت. فلشی که تعریف کرده امکان کلیک کردن روش نیست . چجوری میشه فلش رو پیدا کرد . فقط فلش های تعریف نشده میده و یسری نوشته روچارت بقل اون فلش ها .
اسم اندیکاتور
candle patterns indicator -
@hoda خب بزن کندل ۳ کلوز< اوپن باشه همین، میتونی درصد پیپ هم بهش بدی که مثلا ۵ پیپ باشه
-
@mehrdad-zaiemi said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
دوستان سلام . یه اندیکاتوری هست که بافر نداره و ابجکتی هم که داره تعریف نشده . یه فلش قرمز برای سل و سبز برای بای میندازه رو چارت. فلشی که تعریف کرده امکان کلیک کردن روش نیست . چجوری میشه فلش رو پیدا کرد . فقط فلش های تعریف نشده میده و یسری نوشته روچارت بقل اون فلش ها .
اسم اندیکاتور
candle patterns indicatorفایل اندیکاتورت رو بزار
-
@mn-hz ممنونم عزیزم
-
@mn-hz کدوم سرور رو خریداری کردید ؟
-
سلام وقت بخیر من میخواهم که هج مارتینگل رو بسازم ایا کسی ربات هج ساخته
-
سلام دوستان یه سوال دارم ، توی همین نرم افزار میشه کدی رو نوشت که مثلا اول بیا تایم فریم 4 ساعته رو بررسی کن اگر شزایط درست بود برو توی تایم فریم 15 دقیقه ورود به معامله رو انجام بده ، اگر میشه بی زحمت یه نمونه کد بزنه بزاره که ببینم چطور میشه این کارو کرد ،،، ممنوتم
-
-