گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
با سلام، گروه رفع اشکال و هم اندیشی برای استفاده از سایت افایکسدریما
آدرس کانال تلگرام
@mehditrade9 -
سلام من استراتژی رو ربات کردم مشکلم این هست وقتی شرایط فعال میشه تا زمانی که شرایط برقرار هست در هرکندل جدید بعد از بسته شدن پوزیشین قبل یک معامله جدید باز میکنه
-
وهمینطور ادامه میده که من اینجور نمیخوام .. ..میخوام بار اول فعال بشه بعد صبر کنه تا شرایط جدید دوباره تکرار بشه
در ضمن حالت کراس هم نمیخوام از دستورات در یک کندل و فیلتر تایم و نو ترید وهمش استفاده کردم جوابم نمیده -
سلام اگه میتونین لینک بفرستین تا بررسی کنیم
-
با سلام و احترام از دوستان در مورد اندیکاتور هایی که با فرمت mql هست و زیر یا بالای کندل فلش نشون میده من چطور تعریف کنم که وقتی فلش زیر کندل قرار گرفت برام مثلا یک کاری رو انجام بده ممنون
-
گزینه ابجکت چارت رو باید استفاده کنی . به اون فلشی که گفتی میتونی یه اسم در نظر بگیری بعد با دستورات بهش اشاره کنی و دستورات جدید رو اجرا کنی
-
سلام چطور میشه رباتی ساخت که در تایم بالا سیگنال بگیره و در تایم پایین تاییدیه
-
@farhad7182 سلام ممنون بابت راهنمایی ولی متاسفانه OBJECT رو قبول نمیکنه ، تعریف میکنم مثلا رنگ فلان و فلش فلان ولی روی چارت تشخیص نمیده . بافرش هم میزاره ولی باز هم جواب نمیگیرم
-
سلام کسی میدونه این چرا کار نمیکنهhttps://fxdreema.com/shared/1YQnGZQCc
-
اصلا میشه در تایم بالا سیگنال گرفت در تایم پایین تاییدیه ورود؟؟؟؟
-
@majidai said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
اصلا میشه در تایم بالا سیگنال گرفت در تایم پایین تاییدیه ورود؟؟؟؟
منم دارم در موردش کار می کنم در پشتیبانی درخواست گذاشتم پروژه ایی برای این منظور آپلود بشه ولی در سایت سوال و جواب دیدم می گن میشه
-
@farhad7182 shared/DZAHlURme
-
-
اگه میتونی لینکشو بزار بررسی کنم یا یه اسکرین شات بفرس کامل توضیح بده
-
سلام اقا فرهاد اگه میشه ی نگاه به لینک منم بندازین ممنون
-
is above
رو روی
*>
یا
*<
بزار
اینجوری فقط وقتی کراس رو به بالا یا پایین کنه اجرا میشه
و میتونی مقدار بدی براش مثلا تا چند کندل بعدی اجرا بشه -
once per bar
رو بردارتا وقتی هست روی هر کندل دوباره اجرا میشه
باید ورش داری -
.این حرفتون درست. خوب چجور بهش بگم تا چند کندل بعد. ؟ولی در کل استراتژی با کراس نمیخوام کار کنه چون خطا داره
-
شما اول اون
once per bar
رو بردار مشکلت حل میشه -
برای تایم بالا و پایین
more setting
رو بزنید
تو همون جایی که دستورات رو ست میکنین