گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
@mdrzsharifi and یعنی همین شرط رو داشته باشه و هم شرط بعدی or هم یعنی یا این شرط باشه یا شرط بعدی
البته اگه شرطها زیر هم قرار بگیرند همون اند حساب میشه
اگر از دایره قرمز مثلا به بای وصل کنی و شرط بعدی هم بدون اینکه به قبلی وصل باشه کار همون اور رو می کنه -
سلام وقت بخیر دوستان
خیلی خوشحالم که همچین فضایی هست که میتونیم ایرادات کار خودمون رو رفع کنیم.من یه ربات ساختم که بالای یه خط بخره و پایین یه خط بفروشه و مارتینگل کنه ولی منتهی به صورت ترتیبی این کار رو انجام بده.یعنی یه بار که بالای خط آپ بای زد دفعه بعد منتظر سل زیر خط دون باشه..هر کاری کردم نشد کار تکرار ترتیبی رو انجام بده.میتونید راهنماییم کنید -

-
If you add a shared link rather than a picture, what has been done (and what is wrong) can be seen and advice can be given.
-
سلام و خسته نباشید
-

من میخوام به ربات بگم که کراس 20 و 50 به بالا رو بای بزن و یه خط هم دقیقا روی جای که کراس دو موینگ اتفاق افتاده یه خط بنداز (خط 0 ) بر فرض هم براش 10 پیپ تی پی بزار ولی به هر دلیلی قیمت تی پی نزد و خلاف جهت معامله حرکت کرد منتظر باش قیمت بیاد زیر خط 0 و زیر خط 0 دنبال کراس موینگ ها باش دوباره که پله اضافه کنی و مثلا این کارو تا 5 بار انجام بده.
بعد از شکست خط 0 مجاز برا ترید 3 هستی و بعد از شکست خط 9 برا ترید 5 هستی حالا این پروسه تا پنج ورود کلی
نکته: ترید ها (1,3,5) ور وارد شو ولی ترید های (2,4,6) رو وارد نشو حتی کراس داد
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی روش کار کردم ولی نشد
-
سلام دوستان بی زحمت کسی اگه اندیکاتور سوپلای دیمند فایل ام کیو ال فور رو داره
به ایدی تلگرامم بفرسته ممنون میشم
@mn2766 -
سلام من یک خط افقی انداختم
میخام بگم هر وقت قیمت اون رو کراس کرد خرید بزنه
چجوری بنویسم -
سلام من رباتم توی تست عالی کار میکنه ولی توی لایو درست کار نمیکنه، درست باز نمیکنه معاملاتو
-
سلام من چطور میتونم از کف تا سقف یک لگ زیگزاگ فیبوناچی بندازم؟
-
سلام
وقت بخیر
چطوری باید قیمت
high or low candle
بدست بیاریم -
@mohammad-b سلام، این سوال منم هست که چطور رنگ رو وارد کنم. شما جواب رو پیدا کردین؟
-
سلام خدمت دوستان .کسی میتونه منو راهنمایی کنه واسه ثبت نام دوره باید چکار کنم به کی پیام بدم؟
-
سلام وقت همگی بخیر اگر بخواهیم یک ربات دستیار داشته باشیم که بعد از اینکه تردی باز کردیم ( به صورت دستی ) حالا جن باکس خالی به ما بدهد مه ما بتونیم اعدادی خروجی و حجم خروجی براش تعریف کنیم ( برای تی پی های مختلف ) یعنی مثلا پنجاه درصد روی یک عدد خارج بشود مابقی روی عدد دیگه ای
اصلا چنین بلاکی هست که اعداد اضافه کنیم و ربات کار روش انجام بدهد -
البته اینم اضافه کنم نمیخوام از اعداد دلاری یا پیپ ثابت استفاده کنم ، ، اعداد بر اساسا اندیکاتور نیست فرض کنید مجبوریم اعداد تشخیصی به صورت دستی ثبت بشه
-
@M_H_M_D_S سلام میتونید از اندیکاتور زیگ زاگ استفاده کنید و سه تا لوی اخر رو تعریف کنید
-
سلام از رباتی که ساختم خروجی میخوام اگر کسی اشتراک داره با پرداخت مبلغ یه خروجی برای من بگیره ممنون میشم
-
@mehditrader
اگر اندیکاتور شما در قسمت color برای فلش ها رنگ تعریف کرده
هرکدام از رنگ ها به عنوان یک بافر هست و شما میتونی با وارد کردن اندیکائور داخل اف ایکس دریما ازش سیگنال بگیری -
Maybe, do you have a value in the data window?
-
سلام و عرض ادب
چطور میتونیم دو اوسیلاتور و اندیکاتور رو بر روی هم تعریف کنیم