گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
@majidai چرا تو کاندیشن ؟تو کاندیشن باشه روبروش چی باید بزارم
تو دروا شیپ نباید اینکارو کرد که بالای مستتطیل رو بکشه -
@va1368 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai چرا تو کاندیشن ؟تو کاندیشن باشه روبروش چی باید بزارم
تو دروا شیپ نباید اینکارو کرد که بالای مستتطیل رو بکشهآره درسته من به سوالت دقت نکردم همیشه اولین جایی که به ذهنم میرسه برای هایست یا لووست تو بلاک کاندیشن هست ولی برای کشیدن مستطیل البته که باید از بلاک دراو شیپ باشه

-
@majidai من هایست و لووست رو میذارم تو قسمت پرایس ولی درست در نمیاد هنگ کردم والا
-
@majidai من هایست و لووست رو میذارم تو قسمت پرایس ولی درست در نمیاد هنگ کردم والا
قسمت تایم رو هم گذاشتی
-
گذاشته بودم درست نبود یه ایراد ریز داشت پیداش کردم الان درست جاگذاری میکنه فقط یه سوال باکسارو میذاره از هر 4 تا 5تا یکیش اشتباه میشه اون بخاطر چیه بنظر شما؟ میتونه باگ خودش باشه یا تایم شنبه یکشنبه میشه قاطی میکنه ؟
-
کسی گروه آموزشی و... تو تلگرام داره
-
سلام خط روند رو چطوری میشه کشید؟
-
گذاشته بودم درست نبود یه ایراد ریز داشت پیداش کردم الان درست جاگذاری میکنه فقط یه سوال باکسارو میذاره از هر 4 تا 5تا یکیش اشتباه میشه اون بخاطر چیه بنظر شما؟ میتونه باگ خودش باشه یا تایم شنبه یکشنبه میشه قاطی میکنه ؟
نه به روزهای هفته ربطی نداره چیش اشتباه میشه؟
-
سلام خط روند رو چطوری میشه کشید؟
باید تایم و قیمت 2 پیوت رو تو وریبل ذخیره کنی و تو دراو لاین قسمت ترندلاین بزاریشون
-
سلام دوستان کندل هیکن آشی را چه جوری بیارم
-
@mehdi1404 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@m-heris said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@mehdi1404 ممنونم مهدی جان فقط میدونی چجوری میشه باهاش کار کرد؟
سلام دوست عزیز،
من پاسخ خیلی ها رو دادم، الان نمیدونم شما در مورد کدام صحبت میکنید، لطفا روی اون پاسخ من که مدنظرتون هست ریپلای کنید تا در صو ت امکان راهنمایی تون کنم -
@majidai مجید جون درست شد دمت گرم
عاره عوضکرده بودم...اقا چکار کنیم رباتا ضرر میدن
-
@majidai said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@mohammadhedaiat said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان من میخواستم از خطوط صاف ایچیموکو برای حمایت و مقاومت استفاده کنم کسی از دوستان نظری داره چطور میتونم روی چارت مشخص شون بکنم؟
سلام محمد
هر تعداد کندلی که میخوای صاف باشه کندل آیدی هاش رو بزن
kij1=kij2=kij3=kij4=...متوجه نشدم امکانش هست بیشتر راهنمایی کنید در کجا باید اینو وارد کنم ؟

همینو هر تعداد کندلی که خواستی باید زیر هم تکرار کنی و کندل آیدی هاش رو عوض کنیسپاسگزارم
-
@hashemfaghani said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai مجید جون درست شد دمت گرم
عاره عوضکرده بودم...اقا چکار کنیم رباتا ضرر میدن
مگه قرار بوده سود بدن!!!!

بک تستهایی که میگیری باید رو متا5 باشه ظاهرا دیتای اون دقیق تره و بیشتر میشه به نتیجش اعتماد کرد البته من اطلاعات چندانی ندارم
-
سلام دوستان من میخواستم از خطوط صاف ایچیموکو برای حمایت و مقاومت استفاده کنم کسی از دوستان نظری داره چطور میتونم روی چارت مشخص شون بکنم؟
سلام محمد
هر تعداد کندلی که میخوای صاف باشه کندل آیدی هاش رو بزن
kij1=kij2=kij3=kij4=...متوجه نشدم امکانش هست بیشتر راهنمایی کنید در کجا باید اینو وارد کنم ؟

همینو هر تعداد کندلی که خواستی باید زیر هم تکرار کنی و کندل آیدی هاش رو عوض کنیسپاسگزارم

-
سلام دوستان آیا داخل این سایت می سه کد اسکریپت تریدینگ ویو اضافه کرد؟
-
سلام وقت همگی بخیر
اقا اگه از دوستان کسی هست که مثل من توانایی تهیه نسخه فول بعه تنهایی نیست لطفا چند نفر بیاین تا با هم یک اشتراک بگیریم و به صورت چند ساعته از استفاده بکنیم
@rezamousavisrm
لطفا به ای دی تلگرام پیام بدین تا هماهنگ بشیم -
سلام این رباط دستیار که کل تریدایی که باز کردی اگه تا یه مبلغی رفت تو ضرر همرو ببنده چ
جخوریه -
دوستان دیتای فارکس با کیفیت از کجا میارید به منم بگید ...اصلا مدلینگ هام بالای 20 درصد نمیره....تو رو خدا
-
@skyplus
دوست من یا باید حدود 500 دلار هزینه کنی
و یا استفاده از
MT5
مدلینگ کوالیتی 100 و 99 درصد رو میده