گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
@Mohammad-KH با بلوک دیلت آبجکت حل نمیشه!؟
-
@ill30 سلام تریدهای کدوم جریان؟ترید هایی که خودتون انجام دادین؟
-
@Dave-Sapphire
سلام و درود به واسطه یک حلقه برای ترید ها که داخل بلاک های بنفش رنگ هستند، آخری رو پیدا میکنید و در بلاک مودیفای وری ایبل در قسمت ، (in loop)
volume size(lot)
رو انتخاب کنید. -
@Dave-Sapphire said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام عزیزان چطور از تریدهای در جریان میشه دیتا برداشت مثلا اینکه لاتش چقدره
سلام از طریق بوکت آف ترید
اگه به گروه تلگرام هم بیاین بیشتر بچه ها کمکتون میکنن
https://t.me/+k_3LBAI2MG5iYTlk -
@mrfathiyan said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@Dave-Sapphire
سلام و درود به واسطه یک حلقه برای ترید ها که داخل بلاک های بنفش رنگ هستند، آخری رو پیدا میکنید و در بلاک مودیفای وری ایبل در قسمت ، (in loop)
volume size(lot)
رو انتخاب کنید.گروه تلگرامی اعضا هم تشکیل شده خواستید تشریف بیارید
https://t.me/+k_3LBAI2MG5iYTlk -
. دوستان سلام. برای تنظیم ماکسیمم درادارن روزانه اگه راه حلی ارایه کنید ممنون میشم مثلا اگه درادان ماکسیمم درادان روزانه رسید به ده درصد همه پوزین ها بسته بشه تا اخر شب واز روز جدید دوباره پوزیشن باز کنه
-
سلام . توو ربات مولتی تایم فریم با اینکه من توو شرط میگم که یه کاری رو توو تایم فریمپائینتر انجام بده مثلا رسم خط ولی باز همچنان اون خط رو توو تایم فریمدبالاتر میکشه . کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا
-
توجه : دوستان فارسی زبان لطفا اگر سوالی دارید داخل گروه تلگرامی بفرمایید ، اونجا راحتر میشه جواب داد. ممنون
-
@azam-lotfi
میشه به ما هم کمک کنید لطفا -
سلام دوستان کسی با مک دی رباط درست کرده میخوام مک دی لاین سیگنال لاین رو قطع کنه ولی چطوری؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام من میخوام رباتم بعد از مثلا 5درصد ضرر توی روز ترید نکنه دیگه یا همه ترید هارو ببنده چجوری اینو تعریف کنم؟
-
@en-gharimi said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان
کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری میتونم کندل آی دی پیوت ها رو پیدا کنم ؟ -
سلام
من میخوام فاصله بین نقطه ی خرید تا نقطه فعلی را با کاندیشن دیستنس بدست بیاورم نقطه ی ورود را چگونه به آن معرفی کنم؟ -
-
@momo4612 سلام برای محدود کردن تعداد ترید از check trade count استفاده کن
هر شرطی هم که میخوای برقرار بمونه بزار تو variables -
-
@hamzeh2459 درود اقا حمزه . لطف کردی . اینو با سازندش صحبت کردم میخواستم ببینم برای رباتای دیگه ای هم که رو چارت هست کار میکنه ؟ کثلا شما یه ربات دیگه تو چارت داری که داره کار میکنه . اگر ماکس دراو اونم رسید به درصد مشخص برای اونم این اکسپرت فعال میشه؟ یا فقط برای استراتژی همین ربات هست ؟
. -
سلام
من می خوام یک مستطیل (50x30) با مختصات x =5 ، قیمت = 10 روی نمودار بکشم(مختصات مستطیل براساس x , price). لطفا راهنمایی کنید ؟ -
سلام من میخام فاصله دو نقظه در چارت از یک اندازه ای بیشتر نشه از چه بلاک هایی استفتده کنم
-
سلام بچه ها تو صفحه خرید اکانت اف ایکس دریما 131.18دلار که میزنه چیه مگه 132 یرو برای یکسال نیست؟