گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
سلام بچه ها تا حالا توی بکتست گیری توی متاتریدر توی قسمت جورنال به ارور
error: over stackflow
بر خوردین؟ -
سلام . وقت بخیر . من رباتی ساختم روی حساب ریل ( دلاری ) کار میکنه اما روی حساب سنت کار نمیکنه . دوستان میتونن من رو راهنمایی کنن ؟
-
@MohammadFallah
باید پروژه تون را ببینم -
@FATEHpir
استفاده کنcheck distnce از بلوک -
سلام رفقا
بخوام ساختار اسمارت مانی رو تعریف کنم براربات ، چطوری باید این کارو انجام بدم
مثلا میخوام بگم زمانیکه قیمت 123 زد
حالا وقتی 50 درصد اصلاح کرد
در تایم پایین تر ستاپ دیدم ورود کنم
همین 123 رو چطوری باید تعریف کنم
ممنون -
سلام دوستان
وقتی ربات رو اجرا میکنم و بر میگردم ببینم درست کار کرده یا نه میبینم که اون شرط حاصل شده ولی ربات بای یا سل نزده...میشه راهنمایی کنید/ -
سلام به همه دوستان چطور میشه یک اندیکاتور رو وارد لیست conditionبرد ممنون میشم توضیح بدین
-
دوستان من اکانت 1 ماهه خریدم از اینجا کسی خواست میفروشم بهش 29 روز مونده
-
@mehdi1404
سلام دوست عزیز
چطور میشه عدد MA کندل ترید رو برداشت و توی یک ورییبل قرار داد؟
ممنون میشم کمکم کنید -
@adrin
چطور بفرستم واستون
بلد نیستم -
@samyoosephi سلام با استفاده از فلگها این امکان هست
-
@mmrtl1984 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام خدمت دوستان عزیز. برای روند کردن اعداد چکار باید کرد؟ تا الان کسی بهش برخورده؟
سلام و شبخیر از مارکت پروپرتایز وگزینه پوینت سایز در شرط و بعدش در فرمول استفاده کنید
-
سلام
تازگیا من تغییراتی که توی ربات میدم و ذخیره میکنم وقتی میخوام تست بگیرم این تغییرات اعمال نمیشه باید حتما متا تریدر رو پاک کنم مجدد نصب منم تا
ربات درست کار کنهکدهای ربات کاملا درسته قبلا درست کار میکرد
الان حجم ها رو اشتباه میزنه اصلا کلا قاطی کرده
به نظرتون مشکل از کجاست؟
چطوری رفعش کنم؟ -
سلام به همگی
بنده یه سوال در مورد پارامترهای مک دی داشتم
داخل ربات با تست هایی که گرفتم به این نتیجه رسیدم که گزینه ی
mainline
همون قسمت هیستوگرام هست .. سوالم اینه برای کراس سیگنال لاین با مک دی لاین چه روشی رو استفاده کنم؟ داخل کاندیشن فقط دو گزینه سیگنال لاین و مین لاین وجود داره -
moving average of oscillator
هم کار مک دی لاین رو انجام نمیده.. تست کردم -
سلام.خط مکدی که اختلاف دوتا مویینگ مثلا 12 و 26 هست توی متاتریدر با همون میله های هیستوگرام نشون داده میشه. اما اون هیستوگرام توی تریدینگ ویو اگر مد نظر شماست اون میله هاش اختلاف خط مکدی با سیگنال لاینش هست. بنابراین کراس خط مکدی با سیگنالش میشه همون کراس سیگنال لاین و مین لاین که توی گزینه های اندیکاتور مکدی توی کاندیشن موجود هست.
-

سلام به همه دوستان . این یک کد ترسیم فیبوناچی با زیگزاگ هست . کد بسیار خوبی است و میتونید با توجه به تنظیمات مورد نظرتون برای زیگزاگ فیبوناچی های مختلفی ترسیم کنید . من در این کد یک مساله بزرگ دارم . دوستانی که میتونن کمکم کنن ممنون میشم . مشکل اینجاس برای لوپ کردن اخرین فیبوناچی :بالای صفحه لول صفر و لول 7 فیبوناچی رو طبق کد آخرین فیبوناچی رو اطلاعاتش رو لوپ و کامنت کردم . تا یه مدت همه چی درست کار میکنه و فیبوناچی ها رو منظم میکشه . ولی بعد از یه مدت فیبو هارو میکشه (ولی) لوپ دیگه کار نمیکنه و هر چی فیبوناچی که کشیده میشه اون اعداد بالا سمت چپ ثابت میمونه و تغیری نمیکنه . به عبارتی لوپ دیگه کار نمیکنه . خط های سفید لول صفر فیبو ها هستن که باز از اون تاریخ به بعد چون لوپ کار نمیکه اون خط ها هم کشیده نمیشه
. چون اون خط ها بر پایه فیبو ها هستن . مشکل اصلی من لوپ هست که از اون تاریخ به بعد دیگه کار نمیکه .ایا کسی میتونه مشکل لوپ اخرین فیبوناچی که بعد از یه مدت دیگه کار نمیکنه رو حل کنه ؟ در تاریخ 2023/01/04 که استارت کنید از ساعت 20:00 به بعد لوپ دیگه کار نمیکنه و اطلاعات کامنت که همون لول صفر و لول 7 اخرین فیبوناچی هست ثابت میمونه و تغیری نمیکنه . ممنون از همراهیتون -
@Pari9642 ببینید داخل تریدینگ ویو ما سه پارامتر داریم اما توی کاندیشن صرفا دوتا از پارامترها رو داریم، اگر من بخوام از هر سه پارامتر موجود توی تریدینگ ویو (ینی خط سیگنال ،خط مک دی و کراس هیستوگرام از قرمز به سبز یا بالعکس استفاده کنم ، چطور باید توی کاندیشن اینو به ربات بفهمونم؟ مثال میزنم : فرض کنید شما توی مک دی هنگامی که خط سیگنال خط مکدی رو به بالا قطع کرد و بعدش میله های هیستوگرام از قرمز تبدیل به سبز شد بای بزنید.. اینو چطور میشه به کاندیشنی که برای مکدی فقط دوتا پارمتر مین لاین و سیگنال لاین داره فهموند؟
-
سلام و خسته نباشید
من برای تنظیم تیک پروفیت کمک می خوام
من می خوام تیک پروفیت پوزیشن اول از ورودی کاربر مثلا 10 پیپ گرفته شود و برای پوزیشن دوم، از میانگین پوزیشن اول و دوم 10 پیپ گرفته بشه، برای پوزیشن سوم از میانگین پوزیشن اول و دوم و سوم 10 پیپ در نظر گرفته بشه و الا آخر -
سلام من میخوام تعداد کاری کنم که استراتژیم بیشتر از سه معامله ضررده باز نکنه باید چه کار کنم