گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
@majidai said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@Amir_ak2 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai عزیز دل این حجم رو کم میکنه درست ولی کل معامله رو میبنده
تاحالا رسیک فری دستی انجام دادی
مثلا بگی تی پی ۵۰درصد رفت تو سود نصف معامله رو ببندم بعدش اون ۵۰ درصد مابقی اگ ۲۵ درصد دیگ رفت سود ۲۵ درصدش رو ببندم و در اخر یه ۲۵ درصد میمونه یا بره بخوره ب تی پی یا slببین این کد که بهت دادم برای من که ایجوری کار میکنه برای تو رو نمیدونم
یه معامله فرضی با 50 پیپ استاپ و تی پی داره با حجم 0.1 لات
وقتی 20 پیپ میره تو سود 0.05 لاتش رو فقط میبنده و 0.05 لات دیگش میره یا تی پی بخوره یعنی 30 پیپ دیگه و در مجموع 50 پیپ سود بده یا استاپ بخوره و بجای 50 پیپ ضرر 30پیپ ضرر بده این میشه خروج پله ای میتونی همین کد رو با یکم تغییر دوباره زیرش بیاری تا مثلا اگه 20پیپ دیگه سود کرد مثلا 0.03 لات دیگه ببنده و با 0.02 ادامه بده و همچنان استاپش همون جای اوله الان برسه به تی پی 50 پیپ سود داده استاپ بخوره 10 پیپ از اون 40 پیپ میپره و با 30 پیپ سود خارج شدی اگه منظورت چیز دیگه ایه بگو -
کانال تلگرامی پشتیبانی دوره روبومستر چیه ؟
ما که دانشجو دوره ربومستر هستیم سوالاتمون رو کجا باید بپرسیم
دوماهه دوره ثبت نام کردیم ولی پاسخگو سوالاتمون نمیدونیم کحا هستین
تو تبلیغات دوره اقای سلیمانی گفتن 8 ماه پشتیبانی دارن 2 ماهش گذشت و ما پشتیبانی ندیدیم
فقط فروش دوره بود؟ -
سلام دوستان عزیز
میخواستم توی ربات بنویسم اگر معامله اول فعال شد بعد معامله دوم فعال شود
کسی میتونه کمکم کنهیا بنویسم اگر قیمت 40 پیپ پایینتر از نقظه ورود اول شد وارد معامله دوم شو
ممنونم از لطفتون
-
هرکس بتونه کمکم کته قول میدم رباتمو باهاش به اشتراک بذارم و روزانه یک درصد سود بهش بده
-
@FATEHpir
salam...mikhay be soorate pelekani vorood bezani???? -
@hossein-safari سلام در متاتریدر داخل تنظمات برید از سربرگ اکسپرت ادوایزر همه موارد رو تیک بزنید
-
@MohsenAj007 سلام خیر فقط اندیکاتور مربوطه رو در پوشه اندیکاتور متاتریدر در همون فولدر اصلی یا اصطلاحا روت کپی کنید
-
@mshahram
باید به ایدی تلگرامشون پیام بدید و سوالاتتونو بپرسید
موقع خرید وقتی لایسنسو بهتون دادن ایدی تلگرامشون نوشته شده بود -
سلام دوستان منم یه سوال داشتم .اگر کمکم کنین ممنون میشم.من میخوام تعریف کنم اگه ترید قبلیم استاپ خورد تو یه ترید بعد از 1 پیپ باز کن یا مثلا یه ترید تو کندل بعدی باز کن
-
@FATEHpir
سلام از بلوک
nearby
استفاده کن و بذارش روی 80 pips -
@elnaz یمقدار بیشتر توضیح بدین لطفا
-
برای متاتریدر 4 میخوای یا 5
-
@hossein-safari send pictures of your eror
-
سلام دوستان اگه کسی بخواد من میتونم براش خروجی بگیرم
-
@FATEHpir سلام مشکلتون رو بفرمایین تا جایی بتونم کمکتون میکنم
-
سلام
میخوام در تایم 15 دقیقه الگوی اینگلف که تشکیل شد
بعد از تشکیل اینگلف 15 دقیقه
تایم 1 دقیقه بررسی بشه اگر توی 10 کندل 1 دقیقه یک الگوی اینگلف تشکیل شد وارد پوزیشن بشود
و اگر تشکیل نشد مجدد در تایم 15 دقیقه دنبال الگوی اینگلف بگرده
لطفا راهنمایی کنید تگر کسی میتونه لینک فلوچارتو بهم بده ممنون -
@mahan110
کاری نداره- تایم فیلتر رو نتخاب کن و بهش بگو در ساعت 10:30 تا 10
:31 مجاز بخریدیهستی - داخل شروط بگو 13 تا کندل قبم (برای بای قیمت باز کمتر از قیمت بسته باشه)
- برای سل در 13کندل قبل قیمت بسته بیشتر از باز باشه
- تایم فیلتر رو نتخاب کن و بهش بگو در ساعت 10:30 تا 10
-
سلام : کسی میتونه بهم بگه چطور میتونم شدو کندل بیشتر از 30 پیپ پیدا کنم؟؟؟
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
ما وقتی دوره رو داشتیم میخریدیم استاد گفتن که ساخت ربات با والیوم پروفایل رو هم اموزش دادن ولی هنوز که هنوزه خبری نیس لطفا به پشتیبانی دوره اعتراض کنید و پیگیر باشید
خیلیا کلا به خاطر همین اموزش دوره رو خریدن -
سلام نگفتن آموزش دادن. گفت خودم در حال ساخت رباطش هستم