گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
سلام
من میخوام یک ربات درست کنم.وقتی پوزیشن به اندازه یه عددی رفت توی ضرر ربات اون رو تشخیص بدهو طبق اون عکس العمل نشون بده.
الان برای اینکه ربات بفهمه چقدر ضرر کرده باید از کدوم بلاک استفاده کنم -
@mmmmmmmmmm باید ماجیک نامبرشون یکی باشه تا کار یکسانی رو انجام بده
-
@sara-m درود تو آموزی که تو دوره بود اینو درس داده
-
@zhikan_hashemiyan درود میتونی از Check distance استفاده کنی
-
@saeedab درود یکم اختلاف قیمت داره ولی همین مقدار برای 1 سال هستش
-
.یا متاتریدر میشه استفاده کرد Fxdreama تو fsb سلام دوستان کسی میدونه چطوری از ادیکاتور های
-
از اندیکاتور های فارکس استراتژی تو اف ایکس دریما چطور استفاده کنیم؟
-
سلام من ميخواهم براي خروج يك كمك دستيار درست كنم تا بتوانم به هنگام خروج فقط به من كمك كند مثلا خروجم را بر اساس يك انديكاتور مومنتم تنظيم كنم به نحوي كه اگرتريد باي داشتم هر موقع خط مومنتم خط صد را رو به پايين كراس كرد خروج كند
-
سلام دوستان 2تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
اول اینکه میخوام ربات مثلا درروز سه تا ترید بیشتر انجام نده
و دو اینکه اگر بالانس حسابم دو برابر شد ربات حجم رو هم دوبرابر بکنه مثلا ابتدا 100دلاربوده با حجم 0.01 و وقتی که حساب شد200 ربات حجم را 0.02بکنه. -
دوستان کسی میدونه مشکل این اکسپرت چیه که هیچ پوزیشنی باز نمیکنه؟
-
@Leila2539 درود بای یا سلی که میسازی رو stop-lost رو بزار روی custom بعد گزینه اون اندیکاتور و اعدادش رو برای خروج بزار
-
@mojapi کندل آدی و جای تریل
-
@majidai https://fxdreema.com/shared/rtg9iSHmd
این فکرکنم درسته -
سلام
وقت همگی بخیر
دوستای گلم من یه استراتژی رو مارتینگل کردم، مجموع پروفیت رو 100 گرفتم که در موقع سود با 100دلار سود بیاد بیرون، اما میخوام مجموع ضرر هم بذارم که مثلا اگه درکل 200دلار تو ضرر بود هم با 200دلار ضرر همه پوزیشنها رو ببنده
اما نمیتونم اینکارو انجام بدم، میشه منو راهنمایی کنین. -
@garipyolcu
check profit(unrealized)
توی این عدد 100 رو با منفی بذار -
سلام.
یه ربات درست کردم که با چک کردن سود ترید رو ببنده
روی بک تست به خوبی کار میکنه ولی روی دمو وقتی به اون مقدار سود میرسه ترید رو نمیبنده.
مشکل از کجا میتونه باشه

-
یچه ها کسی میدونه وقتی تو tab event وقتی یک خط میکشی چجوری میشه اون رو توی چارت انتخاب و جابجاش کرد؟
-
آقا یک سوال چرا ربات تو استراتژی تستر سودده میشه ولی توی دمو ضرر ده؟ کسی می دونهچطور باید درستش کرد؟ اگه میدونه لطفاً راهنمایی کنه
-
@maxrey98 درود... یخاطر دیتای شکسنه و فیکه باید دیتا یخرید یا دیتا رو حدف و مجددا دانلود کنید
-
با سلام و خسته نباشی خدمت اعضای گروه
من می خواستم یک ربات درست کنم هر وقت کلیک کلیک کنید روی چارت3 خط لاین روی چارت بندازم
shared/94gpiSgnd