گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
@Scaider شما با چه میزان ریسکی این درصد رو گرفتید؟
من با ریسک 3 درصد 150 درصد سود محاسبه کردم ولی توی دوره توی قسمت بک تست همین استراتژی گفته شده با ریسک 5 درصد توی شش ماه می تونه 77 درصد سود بده اما توی بک تست ربات با همین 5 درصد توی این 4 سال کلا 250 درصد یعنی سالی 37.5 درصد
سود میدهاستراتژی گلد شدو با مدیریت سرمایه خودشون بد نیست اما اونم توی سال 2022 کال می کنه حساب رو
بقیه هم من ربات کردم ضرر ده بودن نمی دونم شاید من اشتباه می کنم، واسه همین گفتم ببینم کسی به نتایج من رسیده یا نه

-
@ahmadnegahdar
این ریسکه یک درصده -
@ahmadnegahdar

توی دوره قسمت استراتژی اعضا قسمت اول یک نفر رباتی برای این باکس ساخته بود با ریسک 2 درصد گرافشو با این مقایسه کن ببین چقد شبیه به همه
و اینکه من همیشه توی متاتریدر 5 تست میگیرم چون چارت ارور نداره و کیفیت کندل ها بالاس

-
سلام دوستان. من یه ربات دستیار معامله درست کرم و میخوام بهش تریل کردن رو اضافه کنم در ضمن این کار میخوام همزمان برام پوزیشنهای در ضرر ببنده و فقط پوزیشنهای در سودم باقی بمونه.
ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه -
سلام بچه ها خسته نباشید
شما راه حلی برای حذف اعداد اعشاری که محاسبه کردیم رو میتونید پیشنهاد بدید؟ -
@saeedi67ab Generate a new question, don't hijack others. And give more information about how and what you have collected
-
سلام . روز بخیر. من یه ربات نوشتم و میخوام روی طلا کار نکنه . چطور باید این کار را انجام بدم ؟ ممنونم میشم دوستان نظر بدن
-
@M-fallah33155 Read my above post
-
سلام دوستان. من مشکل دارم. میخوام رباتم بعد از آخرین پوزیشن استاپش پوزیشن بعدی رو با مثلا 10 پیپ اختلاف بگیره. کسی ایده ای داره که چطور باید بنویسم.
-
@snematolahi منظورت اینه که وقتی پوزیشنت استاپ خورد، ۱۰پیپ بالا یا پایینش پندینگ بذاره
-
@alisalari58 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام
دوستان توی این گروه جمع شیم تبادل اطلاعات
https:// t.me/+qsUZ3PMzUjBmNGRk -
@maxrey98 پندینگ نمیخوام بذاره میخوام وقتی پوزیشنم استاپ شد پوزیشن بعدی رو
10 یا 20 پیپ توی روند نزولی پایین تر و توی بای 10 -20پیپ بالاتر پوزیشن باز کنه -
@farhad7182
سلام وقت بخیر
من فایل اصلی اندیکاتور
Williams trailing stop
رو به صورت رایگان می خواستم ولی متاسفانه فایل خوب پیدا نکردم
شما می تونید کمکم کنید یا لینک دانلودش رو برام بفرستید ؟ -
سلام دوستان
چطوری میتونم اندیکاتور
donchain channel
رو توی اندیکاتورهام اضافه کن
خیلی لازمش دارم
ممنون -
salam kasi midooni too condition ha chejoori mishe yek taraf e condition ro gheymat hamoon lahze dar nazar gereft?
-
@matin-gh میتونید از market properties استفاده کنید

برای خرید ask رو در نظر بگیرید و برای فروش bid -
سلام دوستان اگر کسی اشتراک نداره و رباتی ساخته که نیاز به خروجی با اشتراک داره من براش خروجی میگیرم.
-
@momo4612 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
وهمینطور ادامه میده که من اینجور نمیخوام .. ..میخوام بار اول فعال بشه بعد صبر کنه تا شرایط جدید دوباره تکرار بشه
در ضمن حالت کراس هم نمیخوام از دستورات در یک کندل و فیلتر تایم و نو ترید وهمش استفاده کردم جوابم نمیده -
@ehsannik واسه بکتست قبل از اینکه استارت رو بزنی تایم فریم بکتست رو بزار رو تایم فریم کوچیکت که همون 2 دقیقه میشه
-
سلام چطور میتونم هیدن دایورجنس رو پیاده سازی کنم؟ چون این سایت فقط دایورجنس معمولی رو داره