گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
@momo4612 بنظرم میتونی از CANDLE TEMPLATE استفاده کنی و بگی اگر این شرایط بود حالا برو این کندل رو پیدا کن و برام SELL یا BUY کن و یا از IF استفاده کنی
-
@momo4612
بلاک notrade اضافه کن تا مشکل برطرف شود -
سلام امکان این هست که در مکدی از هیستوگرامش فقط استفاده کرد؟؟چجوری؟؟
-
سلام من میخوام بگم که 3 تا کندل گذشته قرمز باشه هر کاری میکنم درست نمیشه میشه کمکم کنید
-
Bears in a row
از این استفاده کن -
@hoda یک روش استفاه از bears in a row
یکی دیگه با استفاده از تعریف خود کندل نزولی، یعنی با بلاک کاندیشن تعریف کنید تو کندل های 1 و2و3 کلوز کوچیکتر از اپن باشه -
سلام دوستان
من روی یه استراتژی دارم کار میکنم که نوک شدو بالای 30 پیپ رو علامت گذاری کنه و اگه قیمت به اون محدوده برسه پوزیشن سل بگیره ولی نمیدونم چرا رباتم کار نمیکنه
میتونید بگید دلیلش چیه؟
https://fxdreema.com/shared/nqEAE1YAc -
سلام.برای ربات باکس 10:30 - 22:30 میخواستم کلوز کندل ها رو تو ساعت 10:30 و 22:30 بدست بیارم و تو شرط هام بزارم ولی گزینه ای که این کارو بکنه تو سایت
اف ایکس دریما پیدا نکردم .امکانش هست کمکم کنید این شرط بتونم بنویسم.ممنون -
مرسی دوستان
-
@meisambaha98 کاندیشن اول به جای 30 پیپ عدد 30 معمولی بزنید
برای کاندیشن دوم هم تعیین کردین از توی لوپ بخونه ابجکت رو فکر کنم اونم نیاز به بازنگری داره -
اگه عدد معمولی بزنیم که اصلا کار نمیکنه.چون نمیشناسه
-
@momo4612 سلام برای باز کردن پوزیشنت تریگر تعریف کن وقتی شرایط تریگرت اوکی شد پوزیشن را باز کند. اول باید استراتژی ات اوکی بده بعد تریگر ورودت و بعد دیگه مراحل کنترل سرمایه. تریگر که میگم مثلا شکست یک خط یا اندیکاتور و ...
-
سلام خدمت دوستان عزیز. برای روند کردن اعداد چکار باید کرد؟ تا الان کسی بهش برخورده؟
-
@meisambaha98 کدت خیلی ناقصه
-
@meisambaha98 یه متغیر تعریف کن که اگه اندازه شدو مناسب بود مثلا اون متغیر مساوی بشه با upper
-
@meisambaha98 حالا تو قسمت پرایس بلاکی که خط میکشه اون متغیر رو معرفی کن خط رو میکشه
-
@meisambaha98 حالا یه پندینگ اردر بزار و محل باز شدنش رو بزار اون متغیر و بعدش متغیر رو صفر کن تا دوباره بتونه فعال بشه
-
@majidai بله میشه
-
@mahan110 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام.برای ربات باکس 10:30 - 22:30 میخواستم کلوز کندل ها رو تو ساعت 10:30 و 22:30 بدست بیارم و تو شرط هام بزارم ولی گزینه ای که این کارو بکنه تو سایت
اف ایکس دریما پیدا نکردم .امکانش هست کمکم کنید این شرط بتونم بنویسم.ممنونسلام، من دارم تبدیلش می کنم به هج و روی بهینه کردن نقطه ورودش کار می کنم متاستفانه لینکش رو ندارم برات بفرستم
پیشنهاد می کنم فیلتر ساعت رو بزاری روی 10 ساعت سرور که میشه ساعت 11:30 به وقت ما بعد بهش بگو های کندل 1 تا 12 رو برات خط بکشه و لو کندل 1 تا 12 یه خط دیگه بکشه -
@mahan110 من بکس 10:30 رو نوشتم میتونی ببینیش البته در کل ضرر ده هست
https://fxdreema.com/shared/ibpwxtpbd