گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
سلام تست کنید احتمالا کال شدین بعدش دیگه معامله باز نمیکنه
-
سلام نتیجه رو نگا هکنید احتمالا کال شدین
-
باسلام چرا توی این رباتی که من عین خود استاد درست کردم اون مستطیل رو همون موقع استارت برنامه رسم میکنه مشکل ازکجاست
-
@hossin022 new break out(15).mq4
-
@mehdi1404 ایده بسیار خوب و بجا و هوشمندانه ای بودجای زبان فارسی توی خیلی از انجمنها خالیه
-
سلام من نمی تونم عضو کانال بشم ؟ کسی تونسته؟
-
سلام من میخوام اگه مین لاین تو مک دی رفت بالای 0.77 و برگشت پایین روی بالاترین نقطه یه خط عمودی بکشه فکر میکردم مثل واگرایی آر اس آی باشه ولی خط رو روی جایی میندازه که مین لاین اومده زیر خط کسی میدونه مشکلش کجاست https://fxdreema.com/shared/9kNjtTwne
-
@aliems این آقا از اسم آقای سلیمانی خواه برای تبلیغ کانال ارز دیجیتال استفاده میکند،البته بدون اجازه ایشون
-
@majidai
بله میشه از بلاک زیر استفاده کنین برای تعیین تایم های مختلف
controlling Block / set current time frame for next Block -
سلام
روزبخیر
برای خرید وفروش پله ای که استاد سلیمانی گفه بودن
زمانی که میخواهیم /هم مارکت اردر داشته باشیم و هم پندینگ اردر
حد ضرر ها تغییر میکرد
اما تارگت یکسان بود .
چجوری توی( پندینگ اردر گیرید) تارگت رو تعیین کنم که برای همه اردرها یکی باشه و همون تارگت مارکت اردرباشه؟
ممنون -
@mehdi1404 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@aliems said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@momo4612
سلام
داداش اگه مشکلتو حل کردی ب ما هم بگو. منم همین مشکلو دارم کلافه شدم بس امتحان کردمسلام، مشکلتون چیه دوست عزیز، ؟؟؟
لطفا در صورت پاسخ از ریپلای که اینجا گزینه کیوتوهست حتما استفاده کنید تا تاپیک شما به اول صف منتقل و دیده بشه تا زودتر پاسختون رو دریافت کنید
Quoteسلام
روزبخیر
برای خرید وفروش پله ای که استاد سلیمانی گفه بودن
زمانی که میخواهیم /هم مارکت اردر داشته باشیم و هم پندینگ اردر
حد ضرر ها تغییر میکرد
اما تارگت یکسان بود .
چجوری توی( پندینگ اردر گیرید) تارگت رو تعیین کنم که برای همه اردرها یکی باشه و همون تارگت مارکت اردرباشه؟
ممنون -
سلام دوستان وقت بخیر
یدونه ربات درست کردم میخوام یه شرط بزارم که اگه رفت تو ضرر مثلا اگه 1000 دلار شد 700 دلار ربات دیگه معامله باز نکنه از کدوم قسمت باید انجام بدم
ممنون میشم راهنمایی کنین -
دوستان سلام . من استراتژی گلد شادو استاد رو دارم رباط میکنم . یه توضیحی از استراتژی بدم یاد اوری بشه . برای بای باید کندل 38 پیپی یک ساعته رو پیدا کنیم و لو کندل 38 پیپی رو بزاریم محدوده خرید که اگه بعدا قیمت رفت بالا و دوباره برگشت به اون لو کندل 38 پیپی یا محدوده خرید ما رسید (کراس کرد یا مساوی شد ) بعد ببینیم تو تایم دو دقیقه کندلی بالای دانچن چنل اگر بسته شد بای بگیریم . من تا اینجا که لینک گذاشتم پیش رفتم اما مشکلاتی که دارم و خیلی کلنجار رفتم ونتونستم حل کنم تا اینجا ایناس: وقتی کندل ها میرن بالا و میان پایین که به محدوده خرید ما برخورد کنن این برخورد چجوری باید نوشته بشه ؟ من کراس رو به پایین رو با کندل لو و کندل کلوز تو کندل آیدی صفر و یک امتحان کردم ولی جواب نمیده و تو استراتژی تستر عمل نمیکنه . دوم اینکه این روش رو تست کردم که همون اول که نقطه خرید رو تعریف کردم همون جا یه پندیگ بای گذاشتم . اما پندینگ بای باید از نوع بای استاپ باشه که من تو اف ایکس دریما گزینه بای استاپ و بای لیمیت پیدا نکردم . چون میخوام تریلینگ پندینگ بذارم براش .
مشکل بعدیم اینه تو تایم یک ساعته چجوری اون دستور دو دقیقه ای که کندل باید بالای دانچن بسته بشه رو اعمال کنم.
لینک رو میذارم ممنون میشم راهنمایی کنید
https://fxdreema.com/shared/o4z6cQhFc -
@abz سلام از قسمت trading action -close losable trade
-
سلام دوستان لینک زیر یکی از استراتژی های دوره هست فقط چرا توی آموزش کار میکرد ولی الان برای من کار نمیکنه؟
https://fxdreema.com/shared/hjEl59YIb -
@mehrdad-zaiemi said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
دوستان سلام . من استراتژی گلد شادو استاد رو دارم رباط میکنم . یه توضیحی از استراتژی بدم یاد اوری بشه . برای بای باید کندل 38 پیپی یک ساعته رو پیدا کنیم و لو کندل 38 پیپی رو بزاریم محدوده خرید که اگه بعدا قیمت رفت بالا و دوباره برگشت به اون لو کندل 38 پیپی یا محدوده خرید ما رسید (کراس کرد یا مساوی شد ) بعد ببینیم تو تایم دو دقیقه کندلی بالای دانچن چنل اگر بسته شد بای بگیریم . من تا اینجا که لینک گذاشتم پیش رفتم اما مشکلاتی که دارم و خیلی کلنجار رفتم ونتونستم حل کنم تا اینجا ایناس: وقتی کندل ها میرن بالا و میان پایین که به محدوده خرید ما برخورد کنن این برخورد چجوری باید نوشته بشه ؟ من کراس رو به پایین رو با کندل لو و کندل کلوز تو کندل آیدی صفر و یک امتحان کردم ولی جواب نمیده و تو استراتژی تستر عمل نمیکنه . دوم اینکه این روش رو تست کردم که همون اول که نقطه خرید رو تعریف کردم همون جا یه پندیگ بای گذاشتم . اما پندینگ بای باید از نوع بای استاپ باشه که من تو اف ایکس دریما گزینه بای استاپ و بای لیمیت پیدا نکردم . چون میخوام تریلینگ پندینگ بذارم براش .
مشکل بعدیم اینه تو تایم یک ساعته چجوری اون دستور دو دقیقه ای که کندل باید بالای دانچن بسته بشه رو اعمال کنم.
https://fxdreema.com/shared/o4z6cQhFcام ای 5 و 20 رو از کجا آوردی این استراتژی که ام ای نداره در ضمن چون متاتریدر تایم 2 دقیقه نداره نمیشه رباتش کرد مگر از تایمهای 4 ساعته و 5 دقیقه استفاده کنی در کل من نوشتمش ولی ضرر ده بود
-
@mehrdad-zaiemi said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
https://fxdreema.com/shared/o4z6cQhFcولی برای تمرینت خیلی خوبه در حالت سل روی (های)کندل 1ساعته یه خط افقی بکش بعد با لوپ خط رو پیدا کن و یه متغیر تعریف کن که اگر های کندلی رفت بالای این خط اون متغیر مساوی 1 بشه حالا بیا بنویس تو تایم 2 دقیقه اگر متغیر مساوی 1 بود بیاد شرط دانچن رو چک کن و بعد سل بگیره
-
@matcoiran said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان لینک زیر یکی از استراتژی های دوره هست فقط چرا توی آموزش کار میکرد ولی الان برای من کار نمیکنه؟
https://fxdreema.com/shared/hjEl59YIbامکان داره شرطت سخت باشه پیدا نکنه میتونی تو تایمها یدیگه چکش کنی یا با سایز سایه و بدنه ها بازی کنی
-
@aliems said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام... این مشکل یکی از بچه هاس ک جواب نگرفته مشکل منم هس کسی میتونه کمکم کنه
سلام من استراتژی رو ربات کردم مشکلم این هست وقتی شرایط فعال میشه تا زمانی که شرایط برقرار هست در هرکندل جدید بعد از بسته شدن پوزیشین قبل یک معامله جدید باز میکنهسلام دوست عزیز، لینک کد رو بذارید تا بررسی کنم
-
@sam-trader-83 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام.
کسی میدونه چرا درست کار نمیکنه( once per bar)
نسخه رایگان استفاده میکنمسلام دوست عزیز، کار میکنه،، مشکلتون دقیقا چی هست؟ میتونید لینک کد رو بذارید که بررسی کنم