fxDreema

• Register
    • Login
    • Search
    • Back to the main page
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Search

گروه روبومستر سلیمانی خواه

Questions & Answers
    431
    2218
    450066
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • M
      mostafayolo last edited by

سلام خدمت دوستان
      کسی هست که قست 55 آموزش رو انجام داده باشه.
      tu ghesmate sell nemishe max upper price va max lower price ro 0 ghara dad. chon bayad az max upper va max lower bozorgtar bashan ke amalan emkan nadare

M 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • M
        Meysam @majidai last edited by

@majidai said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

یه نفر دیگه هم از زیگ زاگ پرسیده بود مثلا برای حالت بای تو قسمت استاپ لاس بجای فیکس پیپ گزینه کاستوم پرایس لول رو انتخاب کن حالا بجای ولیو اندیکاتور زیگزاگ رو انتخاب کن بجتی 12 مثلا 8 رو بزار تا سقف های مینورتر رو نشون بده مود رو بزار رو های بای آیدی زیرش هم یه عدد 0 داره یکش کن و تمام الان استاپت رو میزاره رو رو سقف قبلی ولی بعضی وقتها نمیدونم چرا اشتباه میکنه

دمت گرم👏 👏 👏

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • S
          saadati last edited by

سلام می خوام برای استوک کاندیشن بنویسم که اگه در منطقه اشباع باشه بره سراغ کاندیشن بعدی ولی اجرا ک میزنم کاری نمی کنه

image.png

mehdi1404 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • H
            hossein.kh71 last edited by

سلام دوستان من میخوام یه استراتژی بنویسم بر اساس کراس تنکنسن و کیجونسن.قیمتی ک کراس توش اتفاق میوفته رو میخوام به دست بیارم کسی میتونه کمک کنه؟

M F 2 Replies Last reply Reply Quote 0
            • M
              Meysam @mehdi1404 last edited by

@mehdi1404 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

@mehrdad-zaiemi said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

دوستان سلام . من استراتژی گلد شادو استاد رو دارم رباط میکنم . یه توضیحی از استراتژی بدم یاد اوری بشه . برای بای باید کندل 38 پیپی یک ساعته رو پیدا کنیم و لو کندل 38 پیپی رو بزاریم محدوده خرید که اگه بعدا قیمت رفت بالا و دوباره برگشت به اون لو کندل 38 پیپی یا محدوده خرید ما رسید (کراس کرد یا مساوی شد ) بعد ببینیم تو تایم دو دقیقه کندلی بالای دانچن چنل اگر بسته شد بای بگیریم . من تا اینجا که لینک گذاشتم پیش رفتم اما مشکلاتی که دارم و خیلی کلنجار رفتم ونتونستم حل کنم تا اینجا ایناس: وقتی کندل ها میرن بالا و میان پایین که به محدوده خرید ما برخورد کنن این برخورد چجوری باید نوشته بشه ؟ من کراس رو به پایین رو با کندل لو و کندل کلوز تو کندل آیدی صفر و یک امتحان کردم ولی جواب نمیده و تو استراتژی تستر عمل نمیکنه . دوم اینکه این روش رو تست کردم که همون اول که نقطه خرید رو تعریف کردم همون جا یه پندیگ بای گذاشتم . اما پندینگ بای باید از نوع بای استاپ باشه که من تو اف ایکس دریما گزینه بای استاپ و بای لیمیت پیدا نکردم . چون میخوام تریلینگ پندینگ بذارم براش .
              مشکل بعدیم اینه تو تایم یک ساعته چجوری اون دستور دو دقیقه ای که کندل باید بالای دانچن بسته بشه رو اعمال کنم.
              لینک رو میذارم ممنون میشم راهنمایی کنید
              https://fxdreema.com/shared/o4z6cQhFc

سلام دوست عزیز ، پایان هرشرط یک وریبل تعریف کنید و شرط بعدی در صورت فعال بودن شرط قبلی که توسط وریبل مشخص کردین فعال بشه، و در اخر کد همه وریبل ها ریست بشن، میتونید از بلاک لوپ استفاده کنید اما لوپ دست ساز بهتره من برای استراتژی دیگه ای همین مشکل رو داشتم از پرسش و ماسخ خارجی پرسیدم اینو جوابم دادن تونستم مشکل رو حل کنم و بعد که به ویدیو واگرایی ار اس ای رسیدم دیدم اونجا هم دقیقا از همین روش استفاده شده، حالا قبل از حل کررن مشکل از یک روش دیگه استفاده میکردم که اونم این بود، پندینگ اردر رو مودیفای میکردم اگر لازم بود حتی استاپ و تارگت هم مودیفای میکردم

Mehditrade9.t.me

سلام آقا مهدی ، من سعی کردم استراتژی طلا (فقط سل ) را بر اساس گفته شما پیاده کنم ولی زمانی که کندل پایین دانچن چنل بسته میشه دستور سل را اجرا نمیکنه و یا با تاخیر اجرا میکنه. البته توضیح بدم که من در بلاک ها تایم فرم را به یک ساعته و پنج دقیقه تغییر دادم که میتوانید مشاهده کنید. لینکشو براتون میزارم.
              https://fxdreema.com/shared/h7VzO9Qde

• B
                bashmakh30 last edited by

سلام دوستان. چجوری میشه تغییر فاز مک دی رو تبدیل به کد کرد؟ کسی اطلاعی داره؟

• mehdi1404
                  mehdi1404 @saadati last edited by

@saadati said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

سلام می خوام برای استوک کاندیشن بنویسم که اگه در منطقه اشباع باشه بره سراغ کاندیشن بعدی ولی اجرا ک میزنم کاری نمی کنه

image.png

سلام، از وریبل ها و لوپ استفاده کن

شرط اول همیون ناحیه اشباع اگه برقرار شد فلان وریبل ۱ بشه و شرط دوم زمانی بررسی بشه که اون وریبل ۱ شده باشه و در اخر وریبل ها ریست بشن

Mehditrade9.t.me

S 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • A
                    abbasnor last edited by

سلام من یه استراتژی بدون حد ضرر نوشتم که میخوام هربار اکوییتی یک درصد بالا میره اردرها رو ببنده. کسی فکری به ذهنش میرسه؟

A mehdi1404 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                    • bourse.best.invest
                      bourse.best.invest last edited by

سلام دوستان برای من موقعی که می خوام خروجی MQ4 بگیریم یه صفحه باز میشه نمیشه فایل رو ذخیره کرد

A M 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                      • A
                        abbasnor @bourse.best.invest last edited by

@bourse-best-invest فقط وقتی این کار رو می کنه که روی اکانت فری بیشتر از 10 تا کانکشن داشته باشی.

• A
                          aminirani @abbasnor last edited by

@abbasnor درس شماره 40 رو ببین شاید کمکت کنه

A 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • A
                            abbasnor @aminirani last edited by

@aminirani نه اون درس مربوط به خود اردرهاست من میخوام شرایط خود حساب رو ببینه نه سودو ضرر اردرهای باز رو.

• O
                              omid222 last edited by

سلام تابع oninit با هر بار تغییر تایم فریم دوباره فراخوانی باید بشه..اما نمیشه..کسی امتحان کرده؟؟

• M
                                mohammad19852020 last edited by

سلام و درود
                                .دوستان بنده چندین استراتژی موفق دارم که میخوام به ربات تبدیلشون کنم اما یک ریزه کاری هایی دارن که در ساختشون به مشکل بر می خورم.
                                اگر کسی هست که به ربات نوبسی مسلط است ممنون میشم به آیدی زیر در تلگرام پیام بده تا بتونیم تلفنی با هم صحبت کنیم و از سود این استراتژی ها بهترین بهره
                                رو ببریم.
                                آیدی تلگرام:
                                @skss202

A 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                • M
                                  mohammad19852020 @mostafayolo last edited by

@mostafayolo

@mostafayolo said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

سلام خدمت دوستان
                                  کسی هست که قست 55 آموزش رو انجام داده باشه.
                                  tu ghesmate sell nemishe max upper price va max lower price ro 0 ghara dad. chon bayad az max upper va max lower bozorgtar bashan ke amalan emkan nadare

سلام دوست عزیز
                                  روش سل دقیقا مثل بای است و فقط باید برای مینیم لاور پرایس در وریبل یک عدد بزرگ مثل 1000 رو بگذاری تا مشکل برطرف بشه

F 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                  • M
                                    mohammad19852020 @hossein.kh71 last edited by

@hossein-kh71
                                    سلام دوست عزیز
                                    باید از بلاک کاندیشن استفاده کنی و توی بلاک از قسمت سمت چپ پنجره باز شده، از قسمت اندیکاتورها، ایچیموکو رو انتخاب کنی و بعد که انتخاب کردی، در زیرش گزینه ایچیموکو مود وجود داره که میتونی تنکنسن یا کی جنسن رو انتخاب کنی و بعد در قسمت وسط پنجره کانکشن علامت کراس رو به بالا و یا پایین رو انتخاب کنی(x< , x>) .
                                    و بعد در قسمت سمت راست پنجره کانکشن، مجددا از قسمت اندیکاتورها گزینه ایچیموکو رو انتخاب کنی و بعد در پایین آنها از گزینه ایچیموکو مود گزینه تنکنسن و کی جنسن را متناسب با کراسی که میخواهی انتخاب کنی.

• M
                                      makh last edited by

سلام دوستان
                                      تعیین کف ماژورقبلی ؟
                                      دوستان اگر خواسته باشیم حمایت قبلی یا کف ماژور قبلی را برای استاپ لاس بدست بیاریم البته نه روشی که استاد گفتن یعنی پایین ترین کف چند کندل قبل چکار باید کرد؟؟؟؟؟
                                      کف ماژور یا حمایت قبل را می خوام

• M
                                        Mahdi1354 @bourse.best.invest last edited by

@bourse-best-invest
                                        سلام ، خروجی
                                        ex4
                                        بگیرین اشکالاتی که داره رو بهتون نشون میده اون ها رو رفع کنین بعد مشکل حل میشه

• A
                                          amirdnv last edited by amirdnv

من چنتا شرط دارم برای خرید اما نمیخوام همش تو یک کندل باشه مثلا . میخوام اگه rsi زیر 30 بود بره تغیر فاز macd ببینه اتفاق افتاده و اگر افتاده بود اگر کندل بالایی mA بسته شد خرید کنه ولی این میره ببینه همه این شرطا تو یک کندل اتفاق افتاده یا نه

F mehdi1404 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                                          • majidai
                                            majidai last edited by

نه اینطری نیست وقتی شرایط در یک کاندیشن برقرار بود میره سراغ بعدی مثلا اگر در کندل 1 آر اس آی زیر 30 بود میره سراغ مک دی اگه اون شرطش برقرار نبود تو کندل بعد دوباره چک میکنه

• 1
                                            • 2
                                            • 17
                                            • 18
                                            • 19
                                            • 20
                                            • 21
                                            • 110
                                            • 111
                                            • 19 / 111
                                            • First post