گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
@abbasnor said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام من یه استراتژی بدون حد ضرر نوشتم که میخوام هربار اکوییتی یک درصد بالا میره اردرها رو ببنده. کسی فکری به ذهنش میرسه؟
سلام، توی بلاک ها هم بالانس هست هم اکوییتی

-
@mehdi1404 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
اگه کسی برای استراتژیش نیاز به کف یا سقف قبلی داره من این کد رو نوشتم میتونه بزاره داخل کدش https://fxdreema.com/shared/OJEPSS4Sc
سلام خیلی عالی ، از همکاریتون متشکریم .

-

-
سلام دوستان من دارم استراتژی خانم هانیه سلطانی رو ربات میکنم اما مثلا وقتی موینگها کراس میکنن اگه همزمان آر اس آی و سی سی آی هم کراس کنه کار میکنه اما اگه مویینگ کراس کنه و آر اس آی یا سی سی آی دریرتر اون پوزیشن رو نمیگیره...اکانت منم رایگانه نتونستم خیلی روش کار کنم دوستان لطفا کمکم کنید.ممنون
-
هم بزن که بهش بفهمونی تو یک لحظه نیس chek distance میتونی یه سری هم به
من خودم امتحان نکردم ولی امتحان کن -
@mhmd said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
هم بزن که بهش بفهمونی تو یک لحظه نیس chek distance میتونی یه سری هم به
من خودم امتحان نکردم ولی امتحان کن -
ممنونم میتونی راهنماییم کنی چجوری ازش استفاده کنم.....check distance
-
@momo4612 hi
first block must be once per bar
second block must be no trade
move no trade block below the once per bar block -
@h-9raste امتحان کردم نشد نمیگیره فقط جاهایی رو
میگیره که هر سه شرط باهم برقرار بشه -

-

سلام این گراف باکس 10:30 روی طلاست خیلی چنگی به دل نمیزنه اما اینقدر این چند وقت هر استراتژی رو ربات کردیم ضرر ده بود باز این بدک نیست این هم تنظیماتش اگر کسی نتیجه بهتری گرفته بگه ما هم استفاده کنیم
-
https://fxdreema.com/shared/tXw8hz5lb
باکس 10:30 روی طلا -
@majidai ممنون بابت به اشتراک گذاری این ایده جالب
-
@hamedsolgi said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان من دارم استراتژی خانم هانیه سلطانی رو ربات میکنم اما مثلا وقتی موینگها کراس میکنن اگه همزمان آر اس آی و سی سی آی هم کراس کنه کار میکنه اما اگه مویینگ کراس کنه و آر اس آی یا سی سی آی دریرتر اون پوزیشن رو نمیگیره...اکانت منم رایگانه نتونستم خیلی روش کار کنم دوستان لطفا کمکم کنید.ممنون
سلام دوست عزیز، باید لوپ درست کنی و از وریبل ها در خروجی هر شرط استفاده کنی و در آخر وریبل ها رو ریست کنی، منم دقیقا همین مشکل رو داشتم قبلا البته شرطهای من چیز دیگه ای بود و بعد از دیدن درس مربوط به واگرایی آر اس آی تونستم مشکل رو برطرف کنم، از کاندیشن لوپ استفاده نکن، خودت لوپ بزن،
اما در کل چون اکانت رایگان داری نمیتونی کد رو کامل بسازی اما این روش رو میتونی در کد ساده تری تمرین کنی
-
سلام وقت همگی بخیر من یه مشکل دارم یک اندیکاتور
tsimacd.mq4
اضافه کرده ام زمانی که میخوام برای من در کراس رو به بالا و یا پایین پوزیشن باز کند اینکار رو انجام نمیدهد ممنون میشم منو راهنمایی نمایید خود اندیکاتور و لینک اکسپرت رو هم داخل همین پیام اضافه میکنم
TSI_MACD.mq4
shared/Cl7i0w43d -
سلام دوستان
ضمن تشکر از مطالب ارزنده
می خواستم بپرسم در استراتژی گلدشدو تایم فریم رو چطور تنظیم کردید
من از
Set current timeframe
استفاده کردم
که احساس می کنم وارد عمل نمیشه و خرابکاری می کنه
اگر کسی که این استراتژی رو ربات کرده
ممنون میشم منو هم راهنمایی کنه -
t.me/ +qsUZ3PMzUjBmNGRk
-
بین + با / فاصله را حذف کنید گروه تلگرامی
-
سلام خداقوت
میخاستم ببینم فاصله بین قیمت با مووینگ ها رو باید از چه بلاک هایی استفاده کرد .....یا نه کلا باید خودمون متغیر تعرف کنیم...........از دوستان کسی این کار ور انجام داده ممنون از پاسخگویی دوستان -
دوستان سلام
من یک استراتژی پیدا کردم توی بک تست خودش خیلی خوب جواب میده
ولی الان چند روز میشه که داخل سرور گذاشتمش نتیجه دلخواهم رو بهم نداده
میخواستم بدونم تا حالا برای شما هم این مشکل پیش اومده یا نه