گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
@azam-lotfi said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@pooria
سلام وقت بخیر میشه در مورد بلاک آخر یه توضیح بدید که چرا استفاده کردید ?
این بلاک
every "n" barsبرای همین هر ۲۰ کندل یکبار، وریبل ها ریست میشن
-
@mehdi1404
بسیار عالی ممنونم از توضیحتون -
سلام دوستان وقت بخیر.اگه گروه تلگرام زدین لینکش رو بزارید تا ماهم بتونیم عضو بشیم
-
سلام دوستان من اندیکاتور
rsi+رو میخواستم
تو تریدینگ ویو هست ولی تو برنامه
fxdrema
نیست برای استراتژیم بهش احتیاج دارم میتونید کمکم کنید ممنونم -
یه سوال دیگه چطور فایل
mql5
رو به
mql4
تبدیل کنم؟
راهنمایی میکنید لطفا؟ -
سلام دوستان من اندیکاتور
rsi+رو میخواستم
تو تریدینگ ویو هست ولی تو برنامه
fxdrema
نیست برای استراتژیم بهش احتیاج دارم میتونید کمکم کنید ممنونمسلام، اندیکاتور آر.اس.آی پلاس از اندیکاتورهای هست که توسط افراد برنامه نویس دیگه ای به تریدینگویو اضافه شده و این اندیکاتور برای متاتریدر نیست، ولی راههایی وجود داره که کد اون رو تبدیل کرد به فرمتی که توسط متاتریدر شناسایی بشه و بتونید در متاتریدر و افایکسدریما استفادهاش کنید، بهتره که سرچ کنید و نسخه مشابهش رو برای متاتریدر پیدا کنید، یا اینکه اگر براتون خیلی مهم هستش یکی رو پیدا کنید که برنامه نویس باشه و بتونه تبدیلش کنه.
-
یه سوال دیگه چطور فایل
mql5
رو به
mql4
تبدیل کنم؟
راهنمایی میکنید لطفا؟سلام، همین سوال رو در نت سرچ کنید، اما تا جایی که من اطلاع دارم، ۴ به ۵ تبدیل میشه ولی ندیدم ۵ به ۴ تبدیل بشه.
-
@mehdi1404
ممنونم از وقتی که میذارید و توضیح میدید حتما یه اندیکاتور دیگه رو که نزدیک بهش باشه رو پیدا می کنم تا بتونم ازش استفاده کنم -
@mehdi1404
دقیقا سرچ کردم ولی پیدا نکردم به همین خاطر اینجا پرسیدم تا شاید کسی بتونه کمکم کنه -
سلام دوستان من یه مشکلی با آبجکتها روی چارت دارم. من یه ربات بر اساس یک کاستوم اندیکاتور نوشتم که بعد از پیدا کردن آبجکتهایی که به صورت باکس روی چارت دیده میشن؛ بر اساس رنگشون بای یا سل بگیره. برای پیدا کردن باکسها و انجام ترید مشکلی نداره ولی مشکل اینجاست که تا آبجکت یا باکس بعدی درست نشه شرط برقرار میمونه و ترید تکراری انجام میده. از کراس ها هم استفاده کردم فایده نداره چون برای تعیین نقطه ی ورود پرایس لول مهمه. از گزینه ی حذف آبجکت استفاده کردم اما جواب نداد. برای تعریف وریبل هم نمیدونم کجا
باید ریست کنم ؟ الان یک وریبل گذاشتم که فقط وقتی مقدارش سفره ترید باز بشه و بعد از هر ترید یک میشه اما ریستش رو نمیدونم چکار کنم. -
@abbasnor said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان من یه مشکلی با آبجکتها روی چارت دارم. من یه ربات بر اساس یک کاستوم اندیکاتور نوشتم که بعد از پیدا کردن آبجکتهایی که به صورت باکس روی چارت دیده میشن؛ بر اساس رنگشون بای یا سل بگیره. برای پیدا کردن باکسها و انجام ترید مشکلی نداره ولی مشکل اینجاست که تا آبجکت یا باکس بعدی درست نشه شرط برقرار میمونه و ترید تکراری انجام میده. از کراس ها هم استفاده کردم فایده نداره چون برای تعیین نقطه ی ورود پرایس لول مهمه. از گزینه ی حذف آبجکت استفاده کردم اما جواب نداد. برای تعریف وریبل هم نمیدونم کجا
باید ریست کنم ؟ الان یک وریبل گذاشتم که فقط وقتی مقدارش سفره ترید باز بشه و بعد از هر ترید یک میشه اما ریستش رو نمیدونم چکار کنم.یه راه دیگه هم برای جلوگیری از ترید تکراری اینه که ترید همزمان نداشته باشی که با بلاک نو ترید این مشکل حل میشه
سلام ببین دوست عزیز ، معمولا وریبل ها رو اخر کار ریست میکنیم، اما اگر راهنمایی دقیقتر میخوای لینک روبذار تا بررسی کنیم.
-
@mehdi1404
دقیقا سرچ کردم ولی پیدا نکردم به همین خاطر اینجا پرسیدم تا شاید کسی بتونه کمکم کنه

-
عزیزان سلام. من یک اندیکاتور دارم که وقتی فلش رو به بالا میزنه باید بای گرفت و وقتی فلش رو به پایین زد باید سل گرفت. اندیکاتور رو نمیشه آورد توی مای اندیکاتور. طبق آموزش استاد رفتم آبجکت فلش رو پیدا کردم منتهی هر وقت که فلش ها ظاهر میشن توی هر کندل پوزیشن باز میکنه و نمیدونم چکار کنم که هر بار یک آبجکت ظاهر شد توی چارت فقط یک پوزیشن باز کنه و تا ظاهر شدن آبجکت بعدی پوزشنی باز نکنه. اگر کسی میتونه لطفا راهنمایی کنه ممنون میشم. این کدی که نوشتم:
https://fxdreema.com/shared/55SOzyf8e -
@MOHAMMAD-H said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
عزیزان سلام. من یک اندیکاتور دارم که وقتی فلش رو به بالا میزنه باید بای گرفت و وقتی فلش رو به پایین زد باید سل گرفت. اندیکاتور رو نمیشه آورد توی مای اندیکاتور. طبق آموزش استاد رفتم آبجکت فلش رو پیدا کردم منتهی هر وقت که فلش ها ظاهر میشن توی هر کندل پوزیشن باز میکنه و نمیدونم چکار کنم که هر بار یک آبجکت ظاهر شد توی چارت فقط یک پوزیشن باز کنه و تا ظاهر شدن آبجکت بعدی پوزشنی باز نکنه. اگر کسی میتونه لطفا راهنمایی کنه ممنون میشم. این کدی که نوشتم:
https://fxdreema.com/shared/55SOzyf8eسلام محمد جان
بعد از اینکه شرط بای گرفتن برقرار بود
وریبل ایز بای اوک که به صورت پیشفرض صفر هستش رو از طریق وریبل ۱ کن(نه از طریق فرمولا)
بعد که پوزیشن گرفت از طریق وریبل مجدد صفرش کن
اینطور ک من متوجه شدم مشکل از وریبل ایز بای اوک هستش، که چه وقت صفر و چه وقت یک باشد، و حتما باید ریست بشه -
سلام
من میخام وقتی که از بین کندل یک تا ده کمترین قیمت
کندلها را بدست اورم بعد شماره همان کندل را ذخیره کنم اگر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون -
@mehdi1404
سلام آقای مهدی
عدد-30 رو توی قسمت Ajust بایید بنویسم دیگه درسته؟
ولی برای اینکه اگه درادان زیر 30 اومد دیگه معامله نکنه رو تو قسمت حساب بالانس باید بنویسیم؟
ممنون -
@mehdi1404
مررررررسی -
-
@rahele
می تونید شماره کندل، قیمت کندل و حتی زمان کندل رو از
What to get
در متغیر مورد نظر
ذخیره کنید -
سلام دوستان کسی قسمتی که علیرضا در مورد ساختن
RD
بود رو دیده من چند بار سعی کردم انجامش بدم نشده چون چند بار علیرضا فیلم رو قطع کرده متوجه نشدم چیکار کرده انگار یه تغییراتی رو داده فراموش کرده توضیح بده این هم لینک
https://fxdreema.com/shared/uvVUDVZQb
ایرادش رو کسی متوجه میشه ؟ و اینکه اگر کسی اندیکاتور
RSI DIVERGENCE
رو داره برام فرسته ممنون میشم