گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
باید از condition ---market properties استفاده بشه اما چور ؟
-
@mohamadfx سلام دوست عزیز
اگر این این اندیکاتور به صورت
MQ4
باشد تمام اطلاعات که می تواند
color
هم باشد
بعد از فراخوانی اندیکاتور در قسمت
my indicator
فراخوانی می شود
ولی اگر به صورت
ex4
باشد باید به صورت دستی اطلاعات را وارد کنید، در وارد کردن اطلاعات ترتیب، حروف بزرگ یا کوچک و فاصله بسیار اهمیت دارد. -
@momo4612 قبل از همه بلاکات یدونه no trade بزار
-
دوستان سلام
بنظرتون جفت ارز CADCHF
خوبه ؟ربات من رو این جفت ارز فقط سود ده هستش و احساس میکنم یه طور غیر واقعی بنظر میرسه
-
@ehsna said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
اقا مهدی میشه بی زحمت یه راهنمایی همه به من بکنید
order ها
رو می خوام بعد از گذشت یک مدت مشخص حذف کنم باید با بلاک انجام بدم (کدوم بلاک ها)؟
لطف می کنید جواب بدیدسلام دوست عزیز، داخل پروژه رنج باکس در مورد تایم پندینگ اوردر ها توضیح داده شده، در درس های بعدی هم مجدد تکرار شده، من توی عکس مشخص کردم براتون، اگر کانل متوجه نشدید، حتما برید درس مربوطه رو ببینید..

-
یه دنیا ممنون
-
وقتتون بخیر اندیکاتور برای mql5 است
-
@h-a said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام وقت بخیر چطور میتونیم

اینارو مشخص کنیمسلام، اندیکاتور زیگزاگ، توی همین تاپیک گروه خودمون بگردی از صفحه ۱۵ به بعد سرچ کن، یکی از دوستان زحمت کشیده کد رو برای زیگزاگ گذاشته
برای کف و سقف ها -
-
از اندیکاتورها نمیخوام استفاده کنم
-
سلام خدمت شما
برای ( ALERT)گذاشتن چطور باید تنظیماتشو ست کرد -
سلام وقت همگی بخیر میشه راهنماییم کنید در مورد قسمت 64 که آر دی رو توضیح داده من از روی فیلم هم انجام میدم نمیتونم ترند لاین رو روی آر ای آی و نمودار ترسیم کنم و احساس میکنم علیرضا یه موردی رو فراموش کرده توضیح بده ممنون میشم کمکم کنید
این هم لینک کارهایی که انجام دادم
https://fxdreema.com/shared/PXWvBDGme -
@saeed-fxtrader سلام
وقت بخیر
خب امکانش هست روند کلا یه مدت صعودی باشه یا یه مدت نزولی باشه و اینکه شما مثلا یه معامله بای باز کردین و تی پی خورد و شرایط معامله سل تا مدتی براقرار نبود و در مقابل روند جوری بود که میشد دوباره معامله بای باز کرد اینو بنظرم نمیشه روی این مورد زیاد کار کرد مگر اینکه شما ببینی استراتژیت تو بکتستا چنتا برد پشت سر هم داره یه شرطی بنویس که اگه معامله اولت سود شد معامله بعدیت به همون اندازه به لات معامله اضافه کنه و یا اینکه میتونی شرط بزاری که حد ضررتو تریل کنه -
دوستان سلام
من میخوام وقتی درادان به 30 درصد رسید ربات دیگه هیچ معامله باز نکنه از کدوم کاندیشن باید استفاده کنم -
دوستان سلام . میخوام پوزیشن اولم یک صدم باشه پوزیشن بعدیم 0.2 و تا مثلا 5 تا پوزیشن پشت سر هم برم بالا و بعد ریست کنم . دستورشو لطف میکنید راهنمایی کنید
-
@mehrdad-zaiemi سلام میخواین ضرر شد اضافه کنه یا سود شد به معامله بعدیتون اضافه کنه
-
سلام
دوستان چطور میتونیم حد ضرر را مثلا بزاریم زیر کف قبلی
از چه کاندیشنی باید استفاده کنیم -
من یه ربات را درست کردم و همون را روی سه حساب مختلف گزاشتم دو حساب دمو و یک حساب ریل یکی دو روز اول در هر سه حساب در یک قیمت پوزیشن سل یا بای میگرفت و همزمان بسته میشد ولی امروز دیدم توی حساب های دمو همزمان پوزیشن میگیره ولی تو حساب ریل با اونها تفاوت کرده به نظر شما این اختلاف برای چی میتونه باشه
-
@abz درود بر شما . میخوام سود شد ...
-