گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
@areffarokhzade
و چطور تعریف کنم بدنه کندل 1 دو برابر بدنه کندل دو باشه
خیلی ممنون از راهنماییتون -
@M-Vaez said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai
دوست عزیز
من به عنوان تمرین پس از اتمام دوره روبو، از این استراتژی شروع کردم، مرحله به مرحله فکر کردم و پیش رفتم، برام جالب بود، با اینکه این نرم افزار در ظاهر شاید عمق نداشته باشه ولی واقعا کسانی می تونند هر آنچه که در ذهن شون هست رو ربات کنند که به بعضی مفاهیم چه از نظر بازار چه از نظر برنامه نویسی تسلط دارند.
واقعا از تفکر شما بی نهایت لذت بردم، و همچنین اگر چه خروجی برنامه یکسان بود اما بعضی جاها با دو سبک مفهومی متفاوت با خودم ربات نوشته شده بود، این متن رو نوشتم هم تشکر کنم و هم اینکه اگر توصیه ای برای یادگیری عمیق این بازار دارید ممنون میشم من و کسانی همچو من رو راهنمایی بفرمایید چون به شخصه از زیر صفر شروع کردم.
و در صورت امکان کمی در رابطه با مفهوم قیمت بلوک 76 یا 102 توضیح بدید
نمی دونم دوره مدیریت سرمایه پیشرفته رو دارید یا نه، این استراتژی رو به نظر من خیلی راحت میشه بهبود بخشید، که در صورت اتمام بخش مدیریت سرمایه این استراتژی حتما نتیجه رو اینجا اعلام می کنم.
باز هم سپاسگزار و قدردان هستم.سلام ببخشید چند روزی نبودم وقتی ما یه کندل با شدو بالایی 38 پیپ داریم منتظر میشیم تا قیمت برگرده به نوک شدو و رو به بالا کراس کنه تا شرط اول برقرار بشه تا بعد بریم سراغ تاییدیه بلوک 76 همینو میگه یعنی شرط اول برقرار شده بلوک 102 هم برعکس همینه
-
@h-a said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
چطوری میشه تعریف کرد که کلوز کندل 1 حد اقل 20پیپ از کلوز کندل 50 کوچکتر باشه
با استفاده از بلوک فرمولا کلوز کتدل 50 رو 20 پیپ ازش کم کن بزار توی یک متغیر بعد با یه بلوک دیگه بگو کلوز 1 کوچکتر از اون متغیر باشه
-
خیلی ممنون مهدی جان
نتونستم هنوز مشکل رو برطرف کنم. فکر کردم مشکل از بروکر باشه. با یه بروکردیگه حساب باز کردم و تمامه مراحلی که گفتی رو انجام دادم. رو حساب لایو میتونم روبات رو ران کنم و مشکلی نیست ولی رو همون بروکر حساب دمو فقط یه معامله باز میکنه و میبنده. چیزه دیگه به ذهنت میرسه ؟ تا حالا این مشکل برای شما پیش اومده که روبات رو حساب اصلی کار کنه ولی رو دمو نکنه. -
دوستان من میخواستم مولتی تایم فریم کار کنم ولی نمیتونم فایل دانلودی که در
fxdrema
تبدیل به
mql5
کردم رو در متا تریدر 5 ببینم تمامی کارهایی که استاد گفته انجام دادم حتی برنامه رو بستم و باز کردم رفرش هم کردم ولی اون فایل رو نشون نمیده میتونید راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟ -
سلام دوستان اگه بخوام تو استراتژی بگم که تو 52 کندل قبل کراس ایچی اتفاق نیفتاده باشه اینو چطوری بنویسم؟
-
سلام دوستان اگه بخام بگم حداکثر 3تا ترید با هم انجام بشه چطور بنویسم ؟
-
@somi87
قسمت candli Id بزار - 52 -
درود من رباتی ساخثم روطلا
1000$
شد
30000$
دوسال
drawdown7% -
@somi87 
هر مودی هم که خواستی تغییر بده مثلا -
سلام دوستان فایلی که من دانلود میکنم درست دانلود نمیشه و اجرا نمیشه
استاد توی دوره گفتن اگه اینطوری شد دوباره دانلود کنید ولی چند بار دانلود کردم اما درست نشد
ممنون میشم راهتمایی بفرمایید -
چطور میتونیم FVG مشخص کنیم
FVG : کلمه FVG کوتاه شدهی عبارت Fair Value Gap و به معنای «شکاف ارزش منصفانه» است. FVG بین معاملهگران پرایس اکشن و ICT بسیار محبوب است و در غالب اوقات نشاندهنده ناکارآمدی (Inefficiencies) و عدم تعادل (Imbalance) در بازارهای مالی است.به یک طرف فقط سفرس داشته باشیم

-

-
سلام بچه ها من استراتزی رو تبدیل به ربات کردم عالی جواب میده ولی وقتی میبرم روی سرور میبرمش و بک تست میگیرم خراب میشه و اصلا نتیجه برعکس میشه
-
@mehdi1404 آقا خیلی ممنون. اون درست شد ولی باز یک مشکل دیگه بوجود اومد. مشکل جدیداینه که وقتی آبجکت جدید ظاهر میشه توی چارت پوزیشن باز نمیکنه دیگه. ریست هم کردم ولی باز پشت سرهم پوزیشن باز کرد. اینم لطفا راهنمایی کنین
-
@ehsna
//www.bing.com/ck/a?!&&p=1b9786489dbe70c2JmltdHM9MTY4ODg2MDgwMCZpZ3VpZD0wMzhjZTgzYS1iNWIxLTYxZWYtMDBkYS1mYjAxYjRlNjYwODgmaW5zaWQ9NTE1Ng&ptn=3&hsh=3&fclid=038ce83a-b5b1-61ef-00da-fb01b4e66088&psq=free+download+macd+histogram+mql4&u=a1aHR0cHM6Ly93d3cuZm9yZXhyYWNlci5jb20vbWFjZC1jb2xvcmVkLWhpc3RvZ3JhbS1pbmRpY2F0b3ItbXQ0Lw&ntb=1 -
سلام دوستان چطور میتونم از باز شدن ترید های پشت هم جلوگیری کنم ؟؟؟ از شمارنده ترید و نو ترید استفاده میکنم نمیشه لطفا راهنمایی کنید
-
@hosseina درورد لطفا بدید ما هم استفاده کنیم دیگه:)
-
سلام اقا برای جلوگیری از باز شدن تعداد زیاد ترید مگر نباید از همین بلوک ها استفاده کرد لطفا راهنمایی کنید

-
@aliziya said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام بچه ها من استراتزی رو تبدیل به ربات کردم عالی جواب میده ولی وقتی میبرم روی سرور میبرمش و بک تست میگیرم خراب میشه و اصلا نتیجه برعکس میشه
حتما به خاطر اختلاف دیتا در سرور و سیستم خودته یا اختلاف در زمان شروع و پایان بک تست چک کن باید درست بشه