گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
@mohammad4073 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام.دوستان کسی استراتژی گولد شادو رو ربات کرد من هرکاری میکنم درست در نمیاد.ممنون میشم کسی بتونه ایده بده یا کمک کنه
من نوشتم گذاشتم تو گروه سرچ کنی پیداش میکنی
درود.داداش چی سرج کنم.بعد منظورتون همین گروهه دیگه?
گروه همینه کلا هر سوالی داری تو سرچ عنوانش رو فارسی تایپ کنی احتمالا قبلا یکی پرسیده باشه
https://fxdreema.com/shared/fD5sKg0Zc -
@majidai مرسی
-
@MEHRDAD768 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai
متا هم نداشتشاگه نسخه متا نداشته باشه فکر نکنم بشه البته یکی قبلا میگفت میشه اندیکاتور رو کانورت کرد ولی من بلد نیستم میتونی از پشتیبانی بپرسی
-
بچه ها این ربات رو دانلود کردم نمودار عالی به سمت بالا ولی چرا حس میکنم خوب نیس
یه چک کنین بهم بگین مرسی
یارو میگه با مارتینگل کار نمیکنه
632_Pirate-One-1.6_fix.ex4 -
سپاسگزارم . اندیکاتوری که این کار رو انجام بده میشناسین ؟
-
سلام من یه ربات برای گلد شدو نوشتم که تو تایم 1 ساعته و 5 دقیقه کار میکنه
چون تریدینگ ویوم 2تا تایم فریم همزمان رو نشون نمیده نمیتونم چکش کنم ببینم درست کار میکنه یا نه اگر کسی میتونه چکش کنه ممنون میشمhttps://fxdreema.com/shared/TT8Zndbbd
سلام.داداش کداتو دیدم.من مشکلی ندیدم جز یکی دوتا ریزکاری مث تایم فریم بالات.دوم میشه برا دوتایم فریمت دوتا کانستن تعریف کنی برا بک تست گیری بهتر.سوم اون دیلت میاد کل اون خط کدو پاک میکنه،بهتر نیست بگی بیا بعد هر پوزیشنی اون لاینی که کشیدی رو پاک کن? -
سلام میشه بگید چطوری فیلتری که تو تردینگ ویو دارمو تبدیل کنم به اندیکاتور که بتونم تو نرم افزار ازش استفاده کنم
و همچنین volome چطوری بیارم تو اندیکاتورا -
چون تریدینگ ویوم 2تا تایم فریم همزمان رو نشون نمیده نمیتونم چکش کنم ببینم درست کار میکنه یا نه اگر کسی میتونه چکش کنه ممنون میشمhttps://fxdreema.com/shared/TT8Zndbbd
سلام.داداش کداتو دیدم.من مشکلی ندیدم جز یکی دوتا ریزکاری مث تایم فریم بالات.دوم میشه برا دوتایم فریمت دوتا کانستن تعریف کنی برا بک تست گیری بهتر.سوم اون دیلت میاد کل اون خط کدو پاک میکنه،بهتر نیست بگی بیا بعد هر پوزیشنی اون لاینی که کشیدی رو پاک کن?دقیقا میاد همون لاینی که قیمت بهش رسیده پاک میکنه
تایم هم اگه میبینی 4 ساعته و 5 دقیقه هست چون متا4 تایم 2دقیقه نداشت که البته شدو رو گذاشتم رو 100 پیپ فعلا با متا5 مشکل دارم نتونستم اونجا تستش کنم -
سلام.دوستان کسی استراتژی گولد شادو رو ربات کرد من هرکاری میکنم درست در نمیاد.ممنون میشم کسی بتونه ایده بده یا کمک کنه
من نوشتم گذاشتم تو گروه سرچ کنی پیداش میکنی
درود.داداش چی سرج کنم.بعد منظورتون همین گروهه دیگه?
گروه همینه کلا هر سوالی داری تو سرچ عنوانش رو فارسی تایپ کنی احتمالا قبلا یکی پرسیده باشه
https://fxdreema.com/shared/fD5sKg0Zcمرسی داداش
-
@reza-ahmadi said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سپاسگزارم . اندیکاتوری که این کار رو انجام بده میشناسین ؟
باید کدش رو بنویسی دیگه
-
سلام.داداش کداتو دیدم.من مشکلی ندیدم جز یکی دوتا ریزکاری مث تایم فریم بالات.دوم میشه برا دوتایم فریمت دوتا کانستن تعریف کنی برا بک تست گیری بهتر.سوم اون دیلت میاد کل اون خط کدو پاک میکنه،بهتر نیست بگی بیا بعد هر پوزیشنی اون لاینی که کشیدی رو پاک کن?دقیقا میاد همون لاینی که قیمت بهش رسیده پاک میکنه
تایم هم اگه میبینی 4 ساعته و 5 دقیقه هست چون متا4 تایم 2دقیقه نداشت که البته شدو رو گذاشتم رو 100 پیپ فعلا با متا5 مشکل دارم نتونستم اونجا تستش کنمدرسته داداش.ازین جهت گفتم که کدت بیاد تو بخش سل که یه جا باشه
-
تایم هم اگه میبینی 4 ساعته و 5 دقیقه هست چون متا4 تایم 2دقیقه نداشت که البته شدو رو گذاشتم رو 100 پیپ فعلا با متا5 مشکل دارم نتونستم اونجا تستش کنممنم تقریبارشبیه خودت ساختمش.منتها ضرر ده بود.استاپشو که برداشتم شد صعودی با شیب بالا.فقط یه مشکلی داشت.درادان میزنه در حد لالیگه.که با کم کردن تیپی خیلی بهتر شد.یه امتحانش بکن داداش
-
تایم هم اگه میبینی 4 ساعته و 5 دقیقه هست چون متا4 تایم 2دقیقه نداشت که البته شدو رو گذاشتم رو 100 پیپ فعلا با متا5 مشکل دارم نتونستم اونجا تستش کنممنم تقریبارشبیه خودت ساختمش.منتها ضرر ده بود.استاپشو که برداشتم شد صعودی با شیب بالا.فقط یه مشکلی داشت.درادان میزنه در حد لالیگه.که با کم کردن تیپی خیلی بهتر شد.یه امتحانش بکن داداش
منم خیلی باهاش ور رفتم ضرر ده بود البته نمیدونستم متا 5 تایم 2 دقیقه داره ولی فعلا هرکاری میکنم نمیتونم ربات رو ببرم داخلش
-
اقا من استراتژیم با اس ام ای داخل آر اس آی در تریدینگ ویو هستش اما این سایت نداردش کسی راه حلی سراغ داره
ممنون میشم -
@MEHRDAD768 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
اقا من استراتژیم با اس ام ای داخل آر اس آی در تریدینگ ویو هستش اما این سایت نداردش کسی راه حلی سراغ داره
ممنون میشمسلام، باید کد اندیکاتور تریدینگ ویو رو کانورت کنی به متاتریدر، یعنی تبدیل اندیکاتور تریدینگ ویو به اندیکاتور متاتریدر، خودت نمیتونی اگر برنامه نویس نیستی، ولی توی نت همین رو سرچ کن هست شرکتهایی ک انجام میدن، اخرین باری ک من نگاه کردم قیمت رو از ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان برای هر تبدیل زده بودن.
بعدش که تبدیل کردی طبق درس کاستوم اندیکاتور ازش استفاده کن
-
@ntt1 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@mehdi1404
سلام
برای استراتژی که به اینصورت هست :
مثلا زمانی که شرط اول برقرار میشه اگر شرط دوم توی همون کندل برقرار بود پوزیشن رو بگیر
اما اگر شرط دوم برقرار نبود صبر کن تا اون شرط دوم هم برقرار بشه و بعد پوزیشن رو بگیر .
باید چجوری عمل کنیم؟
چون من 2 تا شرط رو که پشت سرهم قرار میدم فقط پوزیشن هایی رو می گیرره که هر دو شرط باهم همزمان برقرار هستن.
مرسیالبته چند صفحه قبل برای یکی دیگه از دوستان توضیح داده بودین حالا میشه با مثال عکس بگین.

به اینصورت درسته؟
چون بازهم همون کار قبل رو میکنهسلام،
نه اینطکری نیست
لوپ باید بسازی براش و فعال شدن شرطها رو باید ذخیره کنی در وریبلدر اولین فرصت برات میفرستم، نگران نباس، خیلی راحته
-
@M-Vaez said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان من نمی تونم ربات رو تو متاتریدر 5 فراخونی کنم، نمی دونم چیکار کنم ممنون میشم اگر کسی راهنماییم کنه
سلام، از باگ های متاو۵ هستس
با باز و بسته کردن متا باید درست بشه -
@Mahdi1380 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام
طبق چیزی که بچه ها گفتن من یک اندییکاتور دانلود کردم که فقط با ابجکت میشه با هاش کار کرد در اررو سبز خرید کنه ولی تعداد زیادی معامله باز میکنه
مشکل چیه ؟
https://fxdreema.com/shared/EP9tJBN1dسلام
چند صفحه قبل تر یکی از دوستان زحمت کشیده، کد رو گذاشته، برای نخوه استفاده از ابجکت ها و بعد ماک کردنشون -
@MOHAMMAD-H said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai & @mehdi1404
مرسی که انقدر خوبین و هوای بچه ها رو دارین. دمتون گرمفدات داداش در حد توان و زمان در خدمتت هستم، از مجید اقا هم ممنون

-
@M-Vaez said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@mehdi1404
من طبق راهنمایی استاد متاتریدر 5 رو برای بک تست مولتی تایم فریم انجام دادم اما متاسفانه اصلا ربات بعد از رفرش و باز و بسته کردن چندین باره رفرش نمی شود ممنون میشم راهنمایی کنید.کلا متاتریدر رو از سیستمت پاک کن، هیچ پوشه ای ازش نمونه روی سیستم، مجدد برو دانلود کنی، از دانلود شده قبلی استفاده نکن، بعد نصب کن و به همون روش استاد باز و بسته و رفرش کن
متایی هم ک استاد استفاده میکنه و ما هم دایم استفاده میکنیم، لایت فایننس هستش